IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Päivän pelastusPerjantai 10.11.2006 20:56

tarinan saatte kuulla huomenna. Nyt on niin väsy olo ettei jaksa enempää kirjoittaa.
Jännitys tiivistyy.............kuka ????
No, laitetaan tää selostus ihan oikean päivän kohtaan.

Nin perjantai päivän piti olla seesteinen varamummon ja rinsessaksikin kutsutun pienen tytön tyllerön yhteinen päivä mutta.....

Ennen neitokaisen saapumista soitti tyttäreni, ettei avustaja ole tullut töihin. NO soittamaan avustajalle, joka ei tietenkään vastaa puhelimeen, no jätettiin viesti. Eipä sinä muu auttanut kuin soittaa kotihoitoon ja onneksi sieltä pääsi ihminen Kaisalle apuun ja hälytin isäni avaamaan ovea tälle kotihoidon ihmiselle. Minä jatkoin avustajalle soittamista, jossa välillä sitten rinsessa saapuikin äitinsä kanssa. No eipä siinä muuta rinsessa jäi minun kanssani ja minä jatkoin avustajn kiinni saamista jo hiukan ärtyneenäkin, tosin olin jo arvannut mistä oli kyse. Hän oli unohtanut että hän oli vaihtanut illan aamuun ja mennyt röntgeniin aamulla terkkariin, koska oli luullut, että tulee iltaan. No eipä siinä auttanut muu kuin soittaa isälleni, että tulisitko hakemaan meidät täältä Kaisan luokse, kun se minun autokin oli käyttökevolton.
Rinsessa suhtautui tähän kaikkeen hulapaloon tyynen viileesti un ajattelee, että äiti toi hänet n.klo 9.25 ja me olimme jo sitten taas Kaisan luona jo heti kymmenen jälkeen.
Ei tosiaan muuta kuin eväät kassiin ja menoksi. Autossa oli vähän tylsää kun täytyi istua turvavöissä, alku meni hyvin mutta ninhän se maraktti kiemurteli itsensä vapaaksi vöistä ja tuli minun syliini, onneksi olin mennyt takapenkille seuraksi.
Kaisan luokse päästyämme tämä rinsessamme oli kuin olisi aina käynyt Kaisalla. Kissat sai kyytiä, varamummon jalat eivät olleet viuhtoneet moneen aikaan niinpaljon kuin sen yhden päivän aikana. Mutta meillä kaikilla oli niin mukavaa kyllä tämä rinsessa pelasti siis monen muunkin päivän kuin vain varamummon. Aikamoinen marakatti.
No avustajakin sitten tuli vihdoin ja viimein sieltä terkkarista, keppien kanssa, varpaat murtuneet!!!!!!Hän ei ollut huolinut sairaslomaa, mutta minä sitten päätin ettemme rinsessan kanssa lähde takaisin vaan soitimme rinsessan vanhemmille, että lapsen saa hakea Kaisan luota.
Siinä sitten teimme ruokaa ja rinsessahan söi ihan itse. Ei ollut koskeminen rinsessan lusikkaan. Ei tuli tomerasti ja lusikka omaan käteen. Kyllä suurin osa menikin suuhun.
Päiväunille olisi sitten klo 12 jälkeen pitänyt mennä, mutta kolmen yrityksen jälkeen ajattelin, että olkoon. Rinsessa veti kissojen kanssa rundia, koitteli kyllä hieman varamummon hermojakin, kun ei tahtonut pikkukätöset pysyä irti hellasta eikä kissojen ruoasta. Kyllä me sitten loppujen lopuksi päästiin yhteisymmärrykseen asioista.
Kaisan pappa ja mummokin kävi meitä katsomassa ja kyllä rinsessa osasi heidätkin hurmata.
Papan kanssa istui vierekkäin sohvalla ja kättelivät ja tillitettiin katsoa, että kukas pappa toi on.
Avustaja sanoi, ettei ollut niin kilttiä lasta aikoihin nähnyt kuin rinsessamme Aava. Ja rinsessamme taas veti kasvoille sen ihanan hymyn.
Tulihan se uni sitten vihdoin ja viimein. puoli neljästä kymmentä yli viiteen neitonen veti sikeitä raskaan päivän jälkeen pummi-ukan hyvässä sängyssä api vierellään. Ja sitten jo isi olikin jo paikalla kun rinsessa heräsi. Rinsessa ja rinsessan isi veivät sitten varamummon kotiin ja Aava antoi pusun Kaisalle mutta ei muille. Kaisan pyörätuoli oli edelleen yhtä kiinnostava kuin ennenkin. Kaisa oli ikionnellinen saadessaan viettää veljensä kummitytön kanssa koko päivän ja seurata rinsessan touhuja. Eli rinsessa pelasti varamummon lisäksi neljän muun ihmisen päivän sen pituinen se.
Ai niin meinasin ihan unohtaa, että mummi soitteli siinä päivällä ja Aava tarkkaavaisena kuunteli kun mummi selitti ettei hellaan saa koskea tulee iso pipi , soo soo. Ja sormi pystyyn, soo, soo


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.