IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Häät ohiTiistai 10.07.2007 03:56

Häät ovat onnellisesti ohi ja uusi aviopari onnellisesti kotona.

Pe lähdettiin klo kolmeksi Vihdin pirtille auttelemaan järjestelyissä la iltaa varten. Miehet pysytyttivät teltan, siis tekivät itse teltan pihalle. Sulhanen oli käynyt kotimetsästä kaatamassa koivuja tukipuiksi ja siten vaan pressu katoksi päälle, että sillai. Laitan tuonne kuva-arkistoon kuvia teltasta kunhan kerkiin. Klo oli puoli kolme yöllä kun päästiin punkkaan Saalatit tehtynä ja teltta pystyssä. aamulla klo 7 ylös tekemään loput eli kantamaan pöydät telttaan ja koristelemaan pirtti jne. Klo 12 piti niin morsion kuin minunkin olla hiuksia laitattamassa ja taas sen jälkeen kiiruulla takaisin loppu silauksia tekemään.
Vhkiminen tapahtui klo 17 järven rannalla, sulhanen tosin oli saunassa vielä varttia vailla mutta kyllä hän klo 17 seisoi alttarilla =)
Pappi sai vihittyä parin juuri ennen rankkasadekuuroa. Hääporukalle tuli kiire teltan suojiin.

Niin hääporukka juoksi teltan suojiin, meni vähän häslingiksi mutta kaikesta selvittiin kunnialla. Onnittelujen jälkeen seurasi maljat, puheet , ruoka ,joka oli todalla hyvää (kaikki morsiamen äidin ja morsiamen tädin ja morsiamen itsensä tekemiä, mitä vähän kaaso ja muut ystävät pe tekivät sallaatit =), täytyyhän sitä vähän omaakin nenää nostaa ......
häävalssi, morsiamen ryöstö +muu ohjelma. Viimeinen taksi lähti klo 5 aamulla, osa porukkaa jäi yöksi ja morsian ja sulhanen + minä menimme nukkumaan sunnuntai aamuna klo 5.45, huh
me pikaisesti vielä vilastiin lahjat :)
Sunnuntai aamuna sitten kömmittiin jokainen kolostamme kuka mihinkin aikaan ja illalla noin klo 19 olimme onnellisesti kotona. Pirtti siivottuna ja kamat herrasväen kotona.
Kiitos erittäin ihanista kunnon maalaishäistä, täytyy sanoa, että vierasporukkaa myöten ne olivat täydelliset häät. Kaikilla oli mukavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.