Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Auu.Tiistai 02.05.2006 17:11

Mun kurkku on ilkeenä. Nieleminen sattuu, snif. Häippäsin töistäki puolilta päivin ku kolotti vähän joka päivää, joku post-krapula oireet. Mut en ihan ni kuollu ollu ettenkö saanu käytyä helvetin työkkärissä viimistä kertaa ikinä perkele ja sitten vahingossa ostin takin o:) Mut se oli alennuksessa, nii!

Brianin levy ilmesty tänään, hihi. Eihän sitä näiltä kulmilta saa mut sen pitäs tulla postissa tossa varmaan ens vk alussa. Parempi ois ku vähän rassaa muuten pääkkiä. Mut mut, nyt alkaa ihan kesäfiiliksetki jo tuleen ku on lämmintä ja kivasti suunnitelmia, silleen sopivasti :> Jihuu.

Mut eii kai tässä. Selkää jomottaa ja hartiat on jumissa ja sit vielä tuo kurkku on kosahtanu, mutta - vois mennä huonomminki. Nii ja pistää sillee kummasti. Eh. Mut jooo. Tienasin mä sentään 6 euroa tänään, et oon aika rikas ;D Mut jooooo. Morssi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.