IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Serpentiiniä, whiih.Sunnuntai 30.04.2006 16:00

Näinpäs taas kummaa unta. Ensin kai oltiin jossain ihmekaupungissa menossa baariin ja näin, sit mä jotenki päädyin sen yhen SmackDown-painijan luo ja se oli ihan sairaan mukava. Sit mä olinki jossain mökki-leississä mis oli muutama mökki sillä tontilla ja jotku noidat otti mut kiinni mökkiinsä ja opettivat taikoja mulle ja testasivat mut sietokykyä tjsp, sit mä yritin pois sieltä mut en mitenkään onnistunu :P Et näin tällä kertaa.

Tässä ois sit vielä pari tuntia "vapaa-aikaa" ennen ku pitää alkaa ryyppäileen ammattimaisesti. Buah. Täytyy alotella ajoissa, että on sit kunnon hulinat päällä ku siirrytään baariin :P Martat kai eksyy tänne joskus kuuden jälkeen ja tämmöttii. Pitäs vissiin pistää ittensä muka ihmisen näköseks ennen sitä ja sellasta.

Mut anyways, KLARA VAPPENia kaikille. Juhlikaa, muttei putkaan asti. Hjuva meininki. Ja koitetaan toverit selvitä pyörällä takas kotiin sitten yöllä :/ Kääk.

TöttörööPerjantai 28.04.2006 18:18

:D Jee. Parin viikon päästä saan palkkaa, aijajai, ja sitä on ihan kehittyneesti jo kertynyki :D Ei mtn huippusummia mut enempi ku kotona istumalla :D Tänään oli ihan mukava päevä vaikka ei hirveesti tullukaan tienattua, tosin meni 7 magiä, whey.

Tässä pitäs ennen Eijalle menoa vielä mummotsun synttäreitä juhlistaa vähän etukäteen :> Whiih. Ja huomenna ainaki sit pitäs jotain wappuhömppää käydä ettiin kaupungilta njaa, en tiä pitäskö sitä töissä pistäytyä, katellaan. Mut ei tässä, adios ja sillee. En ees sano wappuja ku minut tuntienhan minä täällä käyn ainaki sata kertaa vielä ennen sitä :P

Jihuu for a changeTorstai 27.04.2006 23:20

Tänäänpäs meni 6 lehteä - tiedän, että olette taas hammasta purren odotelleet mun raporttia. Muutenki oli ihan hyvä fiiliksinen päivä. Siinä me Eijan kanssa auringon paistaessa soiteltiin masentuneen kuulosille ihmisille jotka vastas väärillä nimillä ja sano 'ei ei ei', hmm. Häätyy manailla, että huomisestaki tulis yhtä onnistut kappale lehtimyyjän arkeen :P

Töitten jälkeen käytiinki sit muden kanssa shoppaan mummolle 70-vuotis presenttejä (: Löytyhän niitä. Sitten sainki askarrella niistä 'helmi'juttusista mitkä sit silitysraudalla tungetaan kii toisiinsa, just niistä, niin kirjan merkkejä, hahaa :D Ja ajatelkaa, pikku-Pallellekin tunkasin yhden ni sei heti heittäny sitä roskiin, vaikka sillee läpällä sen sille annoinki, hehee :D

Mut mut. Ei kai täsä muuta (: Wappuillaan weekendinä, måste vetää täydet persheet, uu mama. Njaa... sitä seuraavasta weekendistä tuleeki mitä mainioin :D Can't wait for sunday! Irkkua, pärtsiä ja laavua <3

StressileluKeskiviikko 26.04.2006 18:59

tää galtsu-päivis mulle. Käyn aina valittaan tänne töiden jälkeen :P

Oli taas ihan paska päivä töissä, kolme lehteä meni mut oli semmonen fiilis et paskat jaksa ees yrittää olla ilonen. Huoh :P Pakko yrittää jotain nappeja vedellä huomiseks, että sillon menis ees jotain kaupan, ainaki tuplat. Pääärkele.

Mut emmää tiärä. Ei kai tässä taaskaan muuta. Tarvis takin. Ja hiuksille ihmeitä. Voih.

Mut hälläväliä (muka) - 6/11/59/65/93/ päivää kaikkiin kivoihin juttuihin! :D

Dippadai.Tiistai 25.04.2006 23:12

Mukava päivä vaihteeks ja töiden jälkeen oli lepposta jotenki. Sain 5 lehteä menemään, jihuu.

Emmä nyt kyllä keksi mtn tänne, vaikka olikin huutava tarve höpistä jotain. Et viisasta on juu-u.

Et joo. E keksi vieläkään mtn. Enkä nyt. Et se on moro. Menenpäs keskustelemaan Keithin kanssa seksistä... not. Adios.

Nii no se juttu! Uh, update. Et Eija tuli meille töihin, tai siis tonne missä mäki oon :D Hih.

Ärr.Maanantai 24.04.2006 19:22

Olipa paska päivä töissä, meni vaan 2 lehteä. Hmmmph. Noh, ei voi mtn. Huomenna on parempi mennä ainaki tuplat tai multahan menee hermot. Et joo.

Ei kai tässä muuta. Ens viikolla onkin kaikkea kivaa kun Brianin levy tulee ja Mirkku eksyy takas Suomeen :D Et jihuu jihuu. Hihi.

Mut ei kai tässä muuta taas tällä kertaa. Pitäs siivota. Hmph. Moi.

Hermoja koetelleen. Argh.Sunnuntai 23.04.2006 02:50

Yyh.Lauantai 22.04.2006 06:01

Kivvaa oli :>

Mut sit näin kotia mennessä kuolleen pupu-paran tien varressa, snif. Ottakaamme hetki hänen muistolleen.

Ehee.

Jee!Lauantai 22.04.2006 00:25

Myin 7 lehteä.

Sain uuden luurin <3

Käytiin marttojen kanssa syömässä.

Mennään kohta baariin :D

Pitäkää kivvaa!

IIH!Torstai 20.04.2006 23:22

Me wants a new phone niinku like toutalisti mään.

Huomenna, ehkä huomenna.

No lähiaikoina anyway. Uih!