IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ääh.Lauantai 01.07.2006 00:17

Emmä tiä. Kyrsii taas jotku jutut kivasti. Hmph. Ei mikään ikinä pleaa kunnolla. Et jeejee.

Tuntuu vaan vähä siltä, ettei tässä kaupungissa kukaan ainakaan tän talon ulkopuolella mua tajua. Jotenki sillee. E just jaksa runoilla mut no joh. Mesekäbät, hurraa.

En tiä vieläkään. Katellaan. Paskaa.

Not everything is supposed to come true.Perjantai 30.06.2006 11:36

Hmm, missähän kunnossa olen weekendin jälkeen ku oon kuunnellu tota clippiä 24/7? :P

Noh, sainpas itteni vähän normia aikasemmin ylös, ja sainkin kahteltua Brianit ja kuunneltua. Jiihaa. Kevin mentionitki oli :/

Mut nyt sinne töihin, eh. Moro.

:)Perjantai 30.06.2006 02:17

Sceptics won't understand it, strange from the worlds point of you. My answer is you. :>

Voi että. Töissä oli aamulla supervitutus, sit oli vähän meininkejä ni fiiliski parani. Sain ihan kivasti tienattuaki tänään, jeah.

Alkuillasta tuli tossa Brianin haastattelua Cänädästä, voi vitsi. Poitsu lauleli BSB:n uutta biisiä, että osaskin piristää. Taas tässä venaillaan toista haastista, alkaa ihan sekunneissa, hihi.

Toivottavasti joku sai sen ekan nauhalle ni saa sitä repeatoida sit weekendin :P

Huomenna töihin, ehkä parit korvaustunnit. Illasta en oo varma, ainakin Briania - taas. Njaa,la ulkomaille, jepjep. Kenties vois vähän mk:illa sit :) Pitkästä aikaa, sillee kunnolla.

Mut nyt Rok, adios!

:(Tiistai 27.06.2006 22:56

Äh. Paskaa, niin vitun paskaa.

Ei oikeesti tule mtn kun hajoilee kokoajan.

Äläs sano.Maanantai 26.06.2006 18:47

Soiteltiin tossa vasta NRJ:n Janille. Se jubaili meille melkeen 7 minsaa, Bäkkäri-asioista laidasta laitaan. On se sitten mukava miäs, snif.

Voi että. Nyt jo jopa täällä rupusuomessakin sepostetaan, että Kehvin otti ja lähti. Emmä edes noista ala sitä oikeesti tajuaan, et joo-o ja juu.

Mutta, mikäs tässä kun Janikin sano "Ootte te kyllä ihan mahtavia", et hahaa ja heke teille luuserit. Bwahaha. AH. Hah.

mitämissämillonSunnuntai 25.06.2006 14:33

Oisin voinu taas tajuta maailman menosta jotain. :| Emt, ei mee mikään kaaliin. Ärsyttää, vituttaa, vihastuttaa, naurattaa ja itkettää samaana aikaan ja erikseen, on nää henkiset vuoristoradat hilpeitä.

No anywho. Marde junaili tänne eilen siinä kasin pintaan. Siitä alko tietysti taas itkemisen ja boozaillun sarja. Häröt pirtelöviinat oli epäilyttäviä, mut viinakoviina. Siinä kybän jälkeen hypeltiin Irkkuun med mude ja öö, yli tunti kai me siinä reilusti kerettiin härötä ennen kun Rainio Brossini hyppivät lavalle, jeejihuu :) Oli aivan iiiihana nähä niitä taas, että ne pojjaat soitteloo hyvin. Ihii.

Setissä oli pari uutta biisiä ja kuulkaas, meinasin pyärtyä ku niillä oli uudet keikkajulisteet ja kaikkee :P Ja uus levykin oli tullu hitto kauppoihin, kotia tulon jälkeen etiskelin infot ni se oli tän kuun alussa julkastu, saatana. Sitä nää tynnyrit teettää. No taisin sit yöllä tilailla sen jostain kulmilta itelleni.

Anyway, kyllähän me "vahingossa" mentiin sit jutteleen Timpalle ja Texille, löl. Se tais olla siinä välitauolla, mentiin vessaan ja tadaa siinähän ne oli ni pakkohan se oli mennä :P Timppa oli taas ihan perustimppana ja Texiä tais pelottaa :P Mut selitettiin niillä tää meidän kriisi ja kaikkea, kyllä Timppa yritti meitä tukea "oon pahoillani, mut eiks Robbie Williams oo hyvä *pirunmerkki*" :D "Mut toi Texihän on Bäkkäri". Ahaa. :D

Sit taas tokan setin lopuilla hypeltiin siihen lavan kulmille ja voi vitsih, Rebel Yell on jotain niin hienoa kun RB sen vetää, siis oikeesti, se on parashhh. Ja vahingossa tietty reviskeltiin mulle messiin toi niiden jylistekin siinä samalla :P Jeejihuu.

Muttah, ei kai tässä. Ei ku joo. Aamulla nyt sit heräiltiin kybältä kun eiköhän ironisesti mtv:ltä tullu BSB top10, eh. Sitä sitten kahteltiin ja volloteltiin ja kettuunnuttiin. Että näin, uutta on. Tajuais vielä joskus tän jutun :/

Muttah, kohta hypellään varmaan kauppaan ja makuuniin ja silleeh, että moikkamoi. Oon vähän tukossa. Ding.

End of an era.Lauantai 24.06.2006 15:37

Juhannus eikun paranee. Nyt iskivät naulan arkkuun, www.backstreetboys.com, Kevin siis lähtee.

Oon viime tunnin itkeny ihan hysteerisenä. Nyt on semmonen ihan aijaa-olo. Ei tätä vaan voi niin hetkessä niellä. Emmä tiedä. Paskaahan tää on. Mutta nyt se täytyy entistä enemmän supportaa BSB:tä, vaikeetahan se on ja näin, mutta minkäs teet.

Ajatella vaan ens kiertuetta sun muuta, taitaa olla melkosta itkuvirttä osiksi ainakin.

Marde tulee tänne illemmalla, pää täyteen piste kom. Täytyy kyllä päästä silti RB-keikalle, koska minähän en anna tämmösen paskan sitäki pilata, eh.

Emt, ois voinu osata ajatella mtn. Mä en edes uskalla seinilleni kattoa etten taas hysterisoidu.

Hilpeetä.Perjantai 23.06.2006 02:45

Minä ja mun mk-jussi. Jos sitäkään. Mälsyyden huippua. Pashaa kerrassaan. Et jussia vaan teillekin homot. Toiv lauantaina olis ees kivaa, vähäsen ees.

Mut onpahan kiva vauhkota the hotla-jutuista :) Hihii. Parasta.

Äksön.Tiistai 20.06.2006 22:52

Joo kuulkaas, tänään on ollut niin actionia koko päivä *naur* Ensin tietty töitä kolmeen, sitten hyppelin kaupuntille miittaileen Raamin ja siitä hitaasti mutta vartmasti RolloRock-lippujen metsästyksen jälkeen hypeltiin martta-kokoukseen Kauppayhtiölle :) Siellä henkailtiinkin muutamat tunnit ja saatiin kuule hienot suunnitelmat aikaseksi. Lähemmä siis siinä 25. päivä heinäistä kuuta matkaan ja kierrämmä koko Suomen ;) Varokaa vain, räyh!

Vielä kk töitä ja sitten I'm freeee, pitää huomenna vielä ilosesti ilmotella bossille, et se on sit moro :P Muddah, ei kai tässä. Kesäkesäkesä :) Nauttikaa siitä.

Dingding.Maanantai 19.06.2006 18:40

Tänään on tärkeä päivä. On mesekokous, ei mikä tahansa mesekokous, vaan THE mesekokous. Mhmm. Siellä päätetään kuule monien teidän kohtalot, jepjep. Jännät paikat.

Töissä meni siedettävän kituuttavasti, sain ainaki pari eeroa, jopa. Mut ku pois lähin nii aijai, käynnistelin biilin ja kappas siellähän soi Sekaisin :D Sitten heti sen perään, härregyyd, tuli I Still. On se Jani vaan ihmeellinen herra :D Rispektiä sille ja täytynee taas soitella sille, you know when ;)

Muttah, en tiä oliks mulla muuta höpötettävää. Täytyy käydä ke hakeen RR-liput ja Sekaisin plätty, whiih. Mut joo, moroporotjahorot.