IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Päk from miitti.Sunnuntai 30.07.2006 21:34

Täällä Mardella mäsötään :P Pesiydyttiin tänne ku huomenna mennää vähän kulmille kulmaileen (; Mirkun kanssa siis.

Pe alko siis miitti, Turkkusesta laivalle eksyiltiin. Oli kiva ilta, pelattiin biisi-peliä ja ryypiskeltiin kutoskannenportaidenalla (se on yhdyssana). Oli oikeen mukava pössis ja siitä sitten jatkettiin humppalaan ja teinihelvettiin ja siel ne soitti meille Everybodyn. Ja humppalassa sit vedettiin Dingoa mikkiin ja heiluttiin messissä. Nii ja kiva kiipparisti soitti meille pätkää Everybodysta :D Haha. Ei suinkaan karjuttu "Backstreet Boys"ia joka väliin. "Oho"

Sit sit. Muutaman tunnin unien jälkeen oltiin ennen sian pieremää Stokiksessa. Siellä sit koomailtiin keskustakeskustaan ja siitä jatkettii vähä kulmille (; Globenilla käytii eka muistelemassa ja hengaamassa mäkkärisäkkien kans ukkosessa, ulkona jepjep :P Ja siitä sit jatkettiin jonnekki kulmille puistoon hengaan jossa se effin Kenta tosiaan tule (lue aiempi höpinä) :P Oli ihan parasta oikeesti. Ihan liian uskomatonta ottaen huomioon miten hitosti me ollaan siitä heitetty läppää et törmätään siihen ja vielä silläki hetkellä tehtiin niin. :D Se on kyl ihan parhaimpia. <3

Sit illalla taas yritettii vähä kaljotella, jotku enempi kö muut jne. Mie menin aika aikasin koisiin, ja se oli silti iha liian vähä :P Mut oli miten oli, oli kiva miitti ja sillee :D Uu jea. Näitä lisää sarjassamme. Turusta sit kurvailtiin Jäkeen jonne puolet martoista jäi, ja me sit junailtiin ittemme tänne. Ja sit huomenna suoritetaan valtionsalaisuuksien tasolla olevia juttusia (; ... Mut nyt meen tonne, frendejä ja sillee. Heihei.

Ni ja sit. Kehiteltiin hienoja raiskaus-suunnitelmia ja. Sit hoksittiin, et pitää kans pölliä Kentan luuri seuraavalla kerralla ja soittaa puskasta Nicksulle JA Drewlle, mut sit käykin niin, että se vastaa et "what's up girl?" ja niillä onkin Kentan kanssa joku yberperverssi suhde. :o Mutta, näkyypä ja katellaa.

"Those papers you used, you can use them in your BACK!"

PSPSPS. Unohtu tärkein. Me tietty soiteltiin NRJ:lle heti perjantaina ja ekalla soitolla se Jussi-setä vastas :D Sit se soitteli meille takasi ja kyseli et vasap ja pisti meit karjaseen 'Backstreet Boooyyyys'. Sit se soitteli sen luureilun ja JWYTK:n meille :) Että kyl se Jussiki ompi näköjään mukava, mut ei me Lähtistä ja JaNppaa unoheta <33333

Kentaa.Lauantai 29.07.2006 18:34

Buah, meilläpä oli tuuria öö pikkase.

Kulmilla tuolla kuleskeltiin ja kappas näkypä siellä tutunolonen pieni mies ja vitsailtiin kuten viimiset 2kk, et kylhän me Kentaan törmäillään. Sit karjastiin sille perään (nothing to lose) et Kentaaaa, ja härregyyd se käänty :P Ampastiin sit sen perään ja se ihan täysillä muisti meit vielä. Jaja, öö, siinä se selitti miten sillä on kuvia meistä ja kuinka lehissä oli juttua... "You're the Helsinki girls who slept over there on the street" ... Sit lopussa se vielä vinkkas et "it was nice to see you, a little bit fun actually" ja hymyili menemään :D Vitsi vieköön, siis oikeesti?!

TAJUUTTEKSTE?! no ette. Mut heke vaan teille. Oliko parasta <3

Miittimiittili!Perjantai 28.07.2006 13:21

Hahaa, heke teille, meillä alkaa miitti tänään :D Hirviä alkaa saapumaan tänne jo viien jälkeen, wiuhiiihiii. Nii että näin.

JA miksei ihmiset oo hereillä jo niinku näin kymmeneltä, et juttelis mulle mesellä? TÄH? Minä vaaaan kysyn. (Eiks ollu muuten Pätkän line?) :P

Humm. Mut emt, ei kai täsä? Tänään vähän kulmille kai täsä kohta, puolen h nörtteilyn jälkeen ja sit nokka kohta hirviä ja satamaa ja tämmöttii. Muttaa... ei kai siinä, moikkeliskoikkelis.

Torstai on toivoa täynnä...Torstai 27.07.2006 19:24

ois voinu olla. :P

Tittidii. Mun tää galtsu-lomaki on melkeen toiminu ku oon monta kertaa päivässä raiskannu luurilaskuani siihen, että wapista käyn täällä - ja ihan turhaan :D Hah, noh, minkäs teet.

Aaanywho. Sillon ma-iltana lähettiin kurvaileen ja ti-aamuna oltiin Kauhajoella jopa. Päivällä sit signailin kämppäpeippöreitäni ja sit näinkin sen lukaalini itäsiivellä :) Siistiltä se ainaki näytti, eiköhän siellä ihan marttaile menemään. Sen jälkeen miitattiinki mein Viltsu kulmilla :P Sitä tais vähän pelottaa. :D Siitä sit häippäiltiin kohti Karviaa Jonen kans henkaileen, käytiin öö bingisteleen kärpäsillä ja uimassa eskojen nähtävyytenä, hienova. Sit ihmeteltiin ovi-mysteerejä muumi-koffin äärellä. Sen jälkeen oliki aika jatkaa Treetä kohti missä miitattiin lisää galtsulaisia, eletäänköhän me täällä jo vähän liikaa? :D Näh. Siitä sitten suunnattiin Poriin ja Yyteriin, jossa koisittiin autossa infopisteellä <3 Jealous much? o:)

Seukki päivänä käytiin Porissa ja loppupäivä vietettiin Yyterin sannoilla (meaning most of the time niinkudaa neljän seinän sisällä) Oli sentään seinät eikä vaan auton ovet, luskusta. Öö ja viime yönä tuli nukutta niiiin hyvin, ei mtn rajaa. Ja tänään kurvailtiin tänne Turkkuseen. Mä oon jo vittuunnuttanu kaikki kun ajokammo iski taas kehiin. "Oho". Mutta, huomenna sit check out on jo hitto kybältä jaa viiden aikaan alan näkemään taas hirviä kulmilla :D Jeeeee. Sit kuudelta tulee loputkin ja suunnataan siitä satamaan ja miitti alkakoon ;D Ihanata <3

Muttaa... ei kai tässä kummempia. Ois vielä puol h nettiaikaa mut emmä tiä enää mihkä sitä käyttää ku kukaan ei ees puhu mulle mesellä... H O R O T.

Katoilenpas siis, ainakin hetkeksi :P Kuitenki palaan vielä illalla kehiin, you know me. Heipparallaa apinat.

Roadtripping!Maanantai 24.07.2006 20:50

Startti kympiltä, aahaa. Nokka kohti Kauhajokea ja mun kämppää, hiphiphurraa! :)

Tänään pitää vielä ehtiä makseleen laskuja, pakkaan loput, käydä kaupassa jne... Kyl tää tästä. Popit on poltettu jne. 2.8. ollaan takashi Rollossa, tietty väliltä etitään kaikki limasimmatki netit. (; Onneksi en ole porukan ainoa addikti.

Tällä vklla on sit miittikin :D Nähään laivalla ja kuulutaan NRJ:llä, eikö joo? (;

Mutta, pitäkee kivaa fandelomaa ja palaillaan Suomen keikan muistopäivänä silleen syvällisemmin astioille. o/

Textextextextextexxxxx. x)

Niin ja se PS-juttunen. Vallotetaan juu koko Suomi, eli varokeehan ettemme eksy reiteillenne. Martat ja FMG vallottaa!

Vituttaa.Maanantai 24.07.2006 00:24

Niin. Nyt mua vituttaa. Miksen mä ottanu ees yhtä kuvaa T... siis RB:istä. Snif.

Päk from Ruka (;Sunnuntai 23.07.2006 19:05

UUNANNAA! Olipas kivaa, mulla ainakii :P Hahaa.

Se niin rakastaa mua, ihan selvästi! Niin nerokasta, mhmm. Muahaha. Mun mielikuvitus-maailma on niin täydellinen. Eihän se mun vika oo, että oon NIIN ihana. Ja onhan se itekin. Buahaha. Ihana, what a karismaattinen miäsh.

Mut joo. Perjantaina lähettiin kauppojen kautta ja oho kun oltiin perillä pari tuntii myöhässä, mut eipä siinä sitte mitään haittaa ollukaan. Mein asuntojuttuli oli aivan hiton hieno, ja halpa ku mikä. Viihtysää indeed. Perjantaina sit siinä jtn popiteltiin ja aloteltiin ja sit tietty ennen yhtätoista hypittiin buariin, se olikin oikeen viihtysä tällä kertaa se leissi :) RB:n keikka oli siin terassin puolella sit puolelta öin ja etiäpäin. Uijui. On ne niin loistoja livenä... Henkaroitiin siel kulmilla pöydässä ja tietty vika biisien aikaan piti mennä hengaan siihen lähelle. Siis oikeesti, Rebel Yell a'la RB... onko mitään se loistavampaa? What a feeling! (; Herra Texi vähän öö katsahti kun tultiin siihen lähemmäs, hahaa, heke sille vaan. Ja Timppa yritti jtn karjua mut eihän siitä mtn selvää saanu. No juu, oli oikeen jees keikka ja sit lähettiinki paapimaan joskus öö ennen kolmee.

Lauantaina heräiltiin ennen yhtä jaaa... siinä koomattiin ja joskus neljän jälkeen päästiin kauppaan asti. Sit vaan jtn töllöä vahtailtiin ja maisteltiin prosentteja. Keikalle mentiin nyt kahentoista aikaan sit vasta ja ne arvas sen, ni se alkoki vähän myöhemmi :P Välitauolla mentiin /ylläri/ nykiin herroja hiasta et hei dumbassit vetäkäähän nyt omiakin biisejä, mut eihän sieltä tullu ku tekosyitä vastauksena :P Mut Texi oli taas aika Texinä *ahahaha* You know. Dingdingmitenniinlyötyhjää (; Sit taas loppu keikasta (ni pe ne veti oman biisin ja la kemian) mentiin sinne kulmille taas ja the fishy eyes were back! :D Hahaa. <3333 :P

Sunnuntaina heräiltiinki ihmisten aikaan kö piti siivota, sai siinä jtn 5h koisittua. Sit marttasiivoiltiin ja puoliltapäivin lähettii kurvaileen takas njaa tossa vajaa h sitten olin kotona, yeehaw. Nyt pitää sit alkaa pyykkäröimään ja pakkaileen, huomenna startataan joskus kuuden aikaan, nokka kohti Kauhajokea ja siitä etiäpäin (; Nään asuntoni, hirvet ja kaikkee! :D Mut joooo, nyt meen vähä tonne, heihei.

AIM SOU IN LOOV. Buahaha (;

Edit: Unohin ihan mainita koomisimman jutun, joku äijä yritti raukka tulla iskeen mua tjsp. Buahaha.... :D Mää luulen, et sitä vähän panetti kun sit se vaan otti taksin ja läks. Hah.

20Perjantai 21.07.2006 03:24

Ajattele omalle kohalles.

Mutta työt loppu ja huomenna Rukalle! :DD Pitäs pakkailla, ehkä tossa kolmen aikaan kuten tavallista, dingding vaan.

Jotenki ihan hassu fiilis, nyyhkyttelen vaan Bäkkäreitäni täällä ja mietiskelen juttuja. Oi voi.

Ei kai tässä sitten muuta. Väsyttäiski. Mut palaillaan sunnuntaina :)

Ystävät on ihania <3

Apdeitti.Keskiviikko 19.07.2006 20:46

Soittivat asuntohommista. Sain yksiön :D Bileet.

... MUTTA ... Sinne ei saa viedä lemmikkejä, ei edes pikkupupuparkoja. :( Pitää sitten kehittää joku vitun hieno plan b niitä varten, että joo-o. Vanhat pierut meinas, että ne voi niitä hoitaa, mutta mude kun meinaa, ettei niitä tänne saa jättää. Et joo, aika reilu peli, eiks joo. Vittu. Sen edes tarvi tehä niille mtn, ja silti ei käy. Silleen niinkö mä haluisin ne tänne hitto jättää. Ei ole oikeen muuta mahollisuutta ku yksiöön niitä ei saa viedä ja kaksioon ois voinu olla varaa, et moro vaan.

Menen vittuuntuun lisää.

Update osa kaks. Kaipa tää tästä.

Feels like friday :oKeskiviikko 19.07.2006 19:03

Toisin sanoen tais olla ihan kiva päivä :)

Töissä meni ookoo ja oli melko hilpeetä. Niitte jälkeen kävin haaliin itelleni uuen kameran :D Jaa sit tulin kotia ja varailin meille THE risteilyn! :D Hahahah *bojoing* Et heke vaan kaikille! :D

Sitte... enää yks päivä töitä. Do you get it, JUST ONE -> 1!! :D Torstai-ilta pitääki sit chillaillessa pakkailla ja miettiä sitä seuraavankin viikon reissua ja mitä sinne tarvii ja silleen.

Tänään vihdoinki tunkasen koulupaperijuttuset postiin ja silleesti. Mm. Mut nyt pitää häipätä kuulemma Miiralle ku se on jtn kokkaillu siellä... Että moikkis vaan! :)