IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ei ees peruttu häitäKeskiviikko 30.11.2005 15:56

Kun menin kerran naimisiinki viime yönä. Oli kivat häät ja mun ukko oli jopa erittäin rakastettava, se oli joku slightly older meklari/pankkiiri/numeroiden pyörittelijä. Ja meillä oli häät jossain out of the ordinary-paikassa ja siitä käveltiin seuraavaan leissiin, oli niinku 3 keikkapaikkaa vierekkäin ja me venattiin vikassa sitä yllätystä ja se oli Tuisku acapellana :D Haha. Sit herra Tuisku ei oikeen musta tykänny mut pistin tykkäämään kun valitin, et hei mähän se morsian olen! Antti sitten siinä samalla raapusteli jotain nimmareita johki ihme lapuille ja silleen. Sitten ajattelin, et hei pitäähän securitynki olla täällä ja ne oli, siis BSB:n (wtf, I know...) Ja sitten Antin laulelun aikana Drew tuli jubaileen mulle ja se oli vähän vittuuntunu mutta silti kertoili mulle kiltisti jostain seuraavan kuun salakeikoista, BSB:n siis :DD Joo, en tiedä mitä BSB:n security teki Tuiskun messissä. Hmm.

Että näin tälläkertaa o_O Sainpahan nukuttua. :D

PäläpäläTiistai 29.11.2005 22:40

Taas mie haluaisin jotain, tai no oonhan mie tätä jo halunnu kauan mut aattelin kuitenki ilmottaa koko maailmalle, ha ha. Niin, lävistyksen, siis. Tuohon ylähuuleen, vasemman käden puolelle. Että näin. Mutta as usual, ois voinu olla rahaa jne :p

Mä en nyt tiä, että huvittaako mulla lähteä sinne baariin launtaina vai ei. Sarjassamme hugeja päätöksiä, pah. Kun ajatuksena se on jeessi, mutta kuitenki, etenki jos ei oo tarpeeks päissään, tulee taas köpöä. Joo, taidan pohtia näitäki liikaa.

En suinkaan oo laiska tai mtn, en oo vieläkään saanu aikaseks kateltua läpi noita persiin Helsingin kuvia, että mitkä teettää ja mitkä ei, niitä on niin jumalattomasti ja niistä on jo jotku teetetty. Snif sentään :p Ihan saletisti huomenna, joojoo! Usko pois. x) Ois jeessi siivoilla kaapitki, mutta ku mä vähän luulen, että mun päättäväisyydellä se juttunen jäis taas kesken ja tää leissi ois taas peruskaaoksessa, ohhoh.

Mutta joo. Täytynee alkaa patentoimaan julistesuojia ja piirtään spiritismi-lautaa (kyllä, rupu vol.2 on the way). Tai no ainakin alkaa mietiskellä asiaa, eh hehee. :))

miehaluanmiljoonan.comTiistai 29.11.2005 00:30

Ajattele mitä mukava ois mennä shoppaan ilman, että pitäs aatella paljon maksaa ja mihin on varaa. Ja mennä vaan shoppaa vaatteita ennen ku kaikki on ihan paskana jne, oke ehkä vähän liioteltua, mut enivei. No njoooh...

Mun pitäs sinne effin työkkäriinki eksyä joku pv, ois voinu kiinnostaa. Täytynee mennä joskus joulukuun lopuilla, kun on -pakko-. :p

Ois parit lakkiaiset lauantaina, ihanata. Jahka mä selviän. Illalla sitten kenties baariin marttaröykkiön kanssa. Mitähän siitäkin tulee. Täytyy vetää vähän ja päälle litkuja kotona, että on ja päissään koko reissun, baarit ku on ni persiistä, eh heh.

Täytys kyllä päässä sinne kaupuntilleki joku pv, kun mutsi vähän vaikutteli jopa siltä, että se vois sponssaa mulle jtn. Haha. Toivossa on hyvä elää.

Mulla kyrsii miten hilpeitä noi ihmiset muka BB:ssä on, uaah, pitääkö niiden kokoajan laulella jtn ilosia humppia ja vaan yhtäkkiä puhjeta lauluun ku jossain vitun musikaaleissa? Helvetti. Nih.

Mut joo! Mein miitti-suunnitelmat eiku kasvaa ja tietysti paranee, muahaha. Me ei kato ryypätäkkään eka iltaa (unbeliable, I know) VAAN me mennään pilluralleileen, popitetaan ukkoja ja liimataan sulkijalihakset autoon, muahaha. Sphynkter all the way, baby! (;

Mut eeeei kai tässä. Morppa o/

Ihan pakko lisätä: Hitto vie mein romuopelista tulee maailman fantsuin miitissä, varokaa vaan 30.12 kun FMG valtaa Rovaniemen kadut pimp my ride-tyylisesti tapetoidulla luksus-BSB-kärryllä. Rock on! x))

Pähkinät lemuaa!Sunnuntai 27.11.2005 23:25

Kyllä, kuten mieheni laulavat. Mun joulumieli alkaa vaarallisesti iskemään. Haluttais lähteä shoppaileen kaikille joululahjoja, mutta se vaatis myös ensin sen, että pitäs ryöstää parit mummot, joten se siitä suunnitelmasta. Sori pejpet. Saatte kortit :D

Ja mullon mestarisuunnitelma myös, sitä ei kerrota. Kattoo nyt wörkkiikö ja missä määrin mut enivei. Täytynee siis ens viikko leikkia iloista ja joulumielistä ja eri ahkeraa tonttua. Ah hah?

Mut mitäs muuta? Uhm. Ei mitään, ei kai siinä. Että lähenpä tästä kalkkunoimaan, huh? :o Terppamorppa.

Another boring weekendPerjantai 25.11.2005 23:46

Tää on vielä edellistäki tylsempi. o_O Ei ole ku mesekännit huomenna. Että jeejee. Tietty mun pitäs siivota vielä tää leissi loppuun, mut mut. Se saa venailla tota nii, yötä tai jtn.

Mut ajattele omalle kohalles - Stokiksessa oltiin 2kk sitten :< Ja kohta on Suomen keikastaki sen verran, persiistä mhmm.

Sainpa jopa uuden kameran tänään. Kertakäytön. TV Hitsistä. Ukot oli kannessa. Ois voinu olla hauskaa. Ei edes musta ollu. Mun oma huumori ei edes tehoa mun päähän enään :o Dämn.

No en tiä, ei mulla oikeesti mtn asiaa ollu, että terse.

Padabing!Sunnuntai 20.11.2005 23:50

Olinpa eilen mutsin kanssa buarissa katteleen jtn en muista nimiä duoa. Parasta tietty oli se, kun ne äijät meni mainitseen mun Bäkkärit xD Jtn tyyliin "jos haluatte tietää millasta elämä oli 80-luvulla, kattokaa Backstreet Boysin uus video" Muahaha, hienova. Äippä tietty tarjos koko reissun, että aika popisti niitä Vallattomia Villejä hyppeli kurkusta alas. Kehkeh.

Sen jälkeen taisinki koisia jtn 10h. Jopa sai koisittua :p

Humm. Nyt on vaan sunnuntaillu, meseä, töllöä ja.. meseä. Yllättävä käänne, eikö?

Mut humm. Mirkku on tulossa käväseen täällä ja sitten on miitti, että ei kai tässä :D Ois vielä rahaa ni menis aika hyvin jopa.

Mut katoilenpa nyt. Hmphs... Terse :p

Can't get...Lauantai 19.11.2005 09:54

NO SLEEP =|

Emmä tiä mikä mulle on tullu, en osaa enää ees nukkua o_O Vaikka mä olin vielä viime viikolla -niin- hyvä siinä. Kummaa. Ja rankkaa.

Humm. Eilettäin oltiin marttailemassa, Ciao Ciaoa, leffailua ja Irkkuilua. Jee. Hitch on muuten eri hjuva leffa, jee. Irkussa vaan popitettiin jenkkaa. Se leissi vaan paranee, niillä oli SMTMOBL jukeboxissa, eh heh. Ja on siellä usein Drowning soinu muutenniin :p Ai joo ja eräs ei niin toivottu henkilö eksy mun reitille, hmph, biatchi. Mutta eipä se sinänsä vituttanu, mutta häiritsi kuitenkin.

Häätys tänään eksyä taas kylille hakeen kaikenmaan tilpehööriä ja alastomia miehiä. Siinäpä ne suunnitelmat sitten onkin taas tälle weekendille. :p

Taidanpa tästä lähteä Australiaan kenguruleirille (ja karata sieltä tammikuun lopussa kattoon Bäkkäreitä). Täytynee ottaa jotku käärmeiltä puolustautumisvälineet messiin, pelottavia narun pätkiä ne semmoset :/

OHO.Keskiviikko 16.11.2005 03:59

Osa 302181023020211092,5.

Sirden vika, eli siis BSB:n vika, kun ilman BSB:tä en tuntis Sirdea -> Mesekännit onkin jo lauantaina :p

Täytynee yrittää saada taas joku osteleen mulle sponssiviinakset, ah hah :p

Muok: Palaammekin alkuperäseen suunnitelmaan, mesekänni 26. päivä, eli Bayleen synttäreinä :D Pistämme sen piikkiin, pitäähän meidän juhlistaa. x)

Pakko.Tiistai 15.11.2005 02:39

Kai.
Päivittää.

Tää kone näyttää aika uhkaavia merkkejä o_O Tänään se sammutteli ittensä eikä suostunu meneen päälle, eh heh. En tiä mitä se sääti, sitten alko taas wörkkimään kun mestari Palle käväs kyläileen. Eh heh.

Jotenki outo fiilis :o En tiä, erilainen ku pitkään aikaan. Aevan. Mitäs mitäs, edelleen spurguilen ilman töitä, eri jeessiä. Huoh.

On mulla muuten suuret suunnitelmat nyt loppuvuodeksikin. Keskiviikkona häätyilee hypellä FRS:iin (vaikka se helvetti onkin kun ovat tyhjentäneet nettikauppansa BSB:stä :|) hakemaan Anzasen levy kun mua sponssataankin *pilleet*. Häätys myös jotkut kenkäset löytää lumihankia varten, siinäki mua sponssataan. Snif ku luksusta :p

Tänä weekendinä meillä -ei- muuten ole mesekännejä, oikeesti ei ole. Mutta ens viikolla on, 26. päivä, tervetuloa messiin fellow galtsuilijat, ah hah haa. Mitäs sitten, joo. Anzan keikka joulukuun alussa, ja sitten on kai se joulusysteemi seuraavana nja sitten... Vähintäänki koko talviajan kohokohta THE MIITTI. Rollo vapisee jo valmiiksi kun FMG tulee ja valtaa kaupungin, öö. Jepjep.

On taas eri tärkeää asiaa, hurjaa tää mun laiffi :D Ollaan muuten kehitelty jo ens kesänki miittiä, uu jea.

Häivynpä tästä nyt kuitenki öhm pois. Terse perseet :p

We like to move it move itTorstai 10.11.2005 06:48

we like to MOVE IT. Tai jtn.

Vitsit meiksi on tuottosa tän lätinän kanssa :p Taas kökin täällä ilman minkäänlaista tajua unirytmistä, se meni hukkaan ajat sitten. Sanokaamme "oho" -> oho.

Mua hämää kun en edelleenkään muista miten se shake-juttunen meni keikalla, prkl. Antakaa mulle rytmi ja loput sanat, kiitän. Tärkeää prkl, tärkeää.

Ei sitten päästy Portugaliin :| Vika keikka huomenna. Voi jeesus. On se vaan julmaa :p

Mikähän mulle on tullu ku jotenki oon huomannu, ettei Tuisku enään innosta -niin- paljoa, ihan mitenkään sitä kritisoimatta tai mtn. Jotenki vaan siihen on tullu joku pikku tösäys. Jahka se taas tästä, katellaan. Mut jos ei ostais sitä levyä vaan... Eh heh. BSB:n vikahan tämäkin, mitäpä muutakaan. Siat!

AJ on muuten kasvattanu kynsiään huolestuttavasti, vähintäänki tärkein asia evör. Kattokaapa Madridin keikkakuvia, mhmm.

Niskaan käy ja päätä särkee, vaikka mä oon niin aktiivinen ihminen. Kummallista tämäkin. Ois kiva jos nukuttais mutta minkäs sille tekee kun herää kun on taas pimeää, hmm. Ei kellään ois jotain tabuja vipata? :p Eh heh.

No jooh mut häippäänpä kuitenniin. Jee, miittiinki enää jtn 50 päivää. Pilleet.