IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

Se siitä sitte :PTiistai 28.03.2006 21:50

En pääse ikinä kouluun ku hakujuttuja on muutettu. Perseen horoa :P Hmph. No yritän silti, uskokaamme pyhä kulmakarvan antamaan voimaan! Jaa tota, tänään on 6kk Tukholman SC:stä ja keikasta :') Ihanata. Kattelin jo keikkaa tossa aiemmin vähän ja loput tässä jossain välissä, whee.

Uuh, ja Mirkulle soittelin ja tänäänki. Oho ku luurilasku on pilvissä tällä kertaa mut ei voi mtn, oli asiaa :P Olipa kiva höpistä. Eikä enää kauaa niin mun oikea käteni on takasin Rovaniemellä, hehee. :))

NiinkuTiistai 28.03.2006 00:56

Huomenna haen kouluihin. Hei wishatkaa mulle luckia et meiksi sais kato ees pääsykoearpajaislapun niinku, et sit voisin siellä, tai parissa semmosessa vähän arvailla meneen lisää et pääsisin sisälle. Niinku. Tiätteks?

Sit niinku. No työt alkaa tos vajaan 2vk päästä, kun ne nyt vaan vähä sillee ilmottelismeiningeillä vielä lisää juttusia. Jepjep.

Ja tota. Oli kiva weekendi. Kylkyl. (: Kiitos vaan asianomaisille. Ja sitte tota. Ei kai tässä. Menenpäs. Sillee. Mut se on moro, pöndet. Heke teille.

Rakastakaa ToukoPoukoa!

...Siinä meni retkeilyaivot.

ÄÄÄ!Maanantai 27.03.2006 00:22

Tunti... ja ja ja... "thank you" ja straight look meiksin simmuihin from herra Richardson. Emmää kyl oo alkamassa. Sniffelsson. :')

Klockan 2h myöhemmin. Voi jeeeesus! Ketkä sanoo Sphynkter TÄH? :D No vittu FMG nii.

Me: Sphynkter Sphynkter!
Nick: Who said Sphynkter?
Me: SPHYNKTER SPHYNKTER!!!!!!
Ja oho ku Kehvin tuli meitä huudattaan lisää ja Nick oli ihan innoissaan.

VITUN PARAS FMG ET HEKE TEILLE JA NII! ;)

Ää mitkä fiilikset :D Voi bäkkäreiden perseet sentään :D Nii. Ei tästä kyl tuu mtn ku on naamaki ni pöhöttyny ton keikan jälkeen. Jes perkele. Seuraavaa odotellessa! :D En osaa enää muuta ku kiroilla, et heke teille ******** *****!!!!!

Heke teille :PSunnuntai 26.03.2006 17:32

Oonko vähän jossain Seinäjoella vai täh :P Tuo yks vaan on tossa, mhmm.

Illalla sitten Jonelle itkeen puolta vuotta Bäkkäreistä.

Mut joo, jos tuo yks löytäs jtn kattelemista tuolta. Kovin sitä Tohtori Sykeröt kiinnostais. Mut joo, tässä meni retkeilyperse, mo.

Haaste :pTorstai 23.03.2006 23:17

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

Tää on tosi paha, koska en oo aikoihin kuunnellu kotikoneella mitään eli en muista biisien nimiä...

The Pussycat Dolls - Beep
BSB - Love Knows I Love You
Aaron - I'm All About You
Darren Hayes - So Beautiful
XL5 - Tää On Mun Kotini
Neon 2 - Tuulensoittaja
Antti - Jätä Rauhaan


En haasta, nänänää.

ÄÄÄ!Tiistai 21.03.2006 14:43

Mun järki lähtee. Ja hermot ja. Snif. Ku miksei vaan voi chillata rauhassa ja olla ajattelematta mtn... ://

Ei oo kyl kivaa :/Tiistai 21.03.2006 01:46

Siis. Ihan yberhärö-fiilis, semmone äää. Ja sit kun on niinku karmee häirikkö-fiilis päällä, mutta minähän taistelen! Ja sitten kun kun, on vierotusoireet ja semmonen fiilis-juttunen. Ja siis, siis nii! Ei tuu kyl mtn. Et heke mulle.

Voispa vaan nyt koisia silleen 24h putkeen. Mut ei taida ihan wörkkiä. No ei se mtn. Kai.

Mut meen. Pois. POOIIS. Ei oleee :D

Parastaaaa...!!Maanantai 20.03.2006 19:28

:DD Voi vide sentään kun oli PARAS MIITTI IKINÄ! :D Oltiin vähä päishä ja häröiltiin menemään ni Inkalla ku baarissa. Ja la-ilta baarissa oli niin legendaarinen, ne soitti meille 4 BSB:n biisiä, joista KOLME PERÄKKÄIN :D Voi viden vide, mhmm.

Itkettiin ja naurettiin ja kaikkee kivvaa :D Voi vitsi sentään, oli niin mahottoman kivvaa :DD

Sit eiliseks menin vielä Jäkestä Jonelle Seinäjoelle hengaan, ei ees juotu vaikka meinattiin, tippa vaan maisteltiin ja tympäs ja kateltiin ihan täysissä fiiliksissä Bäkkäreitä :D Mikko parka, muahahahaa.... :DD "Varo Nick sitä palavaa nallea" ja sillee... o_O

Voi hitsin vitsi :D Ei taas jaksa venailla seuraavaa kertaa kun näkee tytsejä *näyttää hirvi-merkkiä* Oliks jtn muuta vielä? Ei kai? Jätetään oksentelut kertomatta ;D Mut se on nyt moro.

EIKU! NRJ taas rakasti meitä ihan vidusti :D Jani "moikkas" meitä radiossa vaikkei voinutkaan soittaa BSB:tä "ja Finnish Moose Girlseille tiedoksi" Ja kun mailailtiin sille, niin se sano miten mukava meistä on taas kuulla, hihii :D Ja Mikalle juteltiin ja mailailtiin ja se halus pällistellä mimmosen näkösiä hirviä me oikeen ollaan ja olikin tänään tsekkaillu ne kuvat "siellähän oli melkonen läjä naisia" tms :D Buahaha. Mut joo, nyt meen. Oli niin parasta! <3 IHKUDAA!

Klaukklauk.Torstai 16.03.2006 00:14

Klaukkalaan! Mhmm.

Pakkaus on sillee 75 rosenttisesti valmis, uijui. Mä oon ihan jotenki yberfiiliksissä? Pelottavaa. Noh, ei siinä. Saan taas nautiskella pikku junailun, sellaset jtn 10h et uijui. Jone sentään tulee jostain välistä messiin, mhmm.

Eka Tuiskun keikalle ja sit Sirdelle, jee. Mä en ees oikeen käsmäile, että näkee Anttisen huomenna :D Ja aivopesty Marde tulee messiin, muah. Mut joo kivaa on ja sillee.

Ei kai täs muuta, palailen tänne (no galtsuun varmaan jo junasta päästyäni, mut siis RöllöCityyn, ahaha) varmaan siinä su-iltana, jos en oo ihan ojan pohjalla. Et son moro. Hirveilkää ja KUUNNELKAA NRJ:Ä! (;