IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 13:45

1. Listaa asioita 20 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1. Ajatellaan asioista samoilla tavoilla, mutta joskus kärkevät juttusi eivät oikein uppoa - keneenkään.

2. Hmm. Meillä ei ole välejä, mutta meillä on. Hassua tai surullista.

3. En alennu enää sinun tasollesi.

4. Ystävyys ei tarkoita kopioimista. Olet joka tapauksessa rakkaimpia ystäviäni. Toivottavasti ei unohdeta ystävyyttämme.

5. Joskus mua harmitti, että ystävyytemme meni pilalle, enää ei. Ollaan loppupeleissä niin erilaisia ihmisiä.

6. Mulla on ikävä keskusteluja sun kanssa. Osaan vaan kuvitella miten hieno ois jutella sun kanssa vielä nykyään 'aikusemmista' asioista. Vaikka kylmässä saunassa niinkun ennen. Sinänsä haluaisin ottaa yhteyttä, mutta totuus on, että on mahdotonta enää edes yrittää korjata välejämme. Tuskinpa sinulla on edes tarvetta sille.

7. Yrittäisitkö edes joskus itse, please.

8. Meidän välimatka vaan kasvaa, henkisesti. Toki pidetään yhteyttä, harvemmin vaan, koska molemmilla on jo nämä kauan haaveillut elämät. Ja kyllä musta tuntuu, että meillä on joku ihme connection, mutta pelkään vaan, että se vielä katoaa.

9. Sie oot semmonen piristysruiske ku sille päälle satut ja sun kanssa on hyvä puhua. Ei vaan aina tarvisi olla niin hankalaa pitää yhteyksiä.

10. Sua mä en vaan siedä, ainoastaan erittäin pienissä määrin. Kaikkien kanssa ei tarvitse tulla toimeen ja mulle sä olet se, jonka kanssa en edes halua yrittää.

11. Tiedät mitä merkitset mulle, tiedän sen itsekin. Mutta asioiden on muututtava lopullisesti. Tarviin varmuutta ja vakautta, voisitko tajuta sen. Asioiden on muututtava, ajaudumme oikeasti erilleen tällä menolla. En kuitenkaan ikinä pärjäis, enkä haluais pärjätä ilman sua.

12. Ihanaa nauraa sun kanssa, en silti oikein ymmärrä tiettyjä asioita.

13. Sanat ei riitä. Positiiviset sellaset.

14. Olet rakas ystävä, tärkeimpiä. Jotenkin meidän keskustelut kallistuu aina sun asioihin. Yhtä asiaa et saa ikinä anteeksi, enkä ole siitä edes ääneen sanonut, vaikka se ei varsinaisesti meidän väleistä sinänsä riipu. Ilman sua ei mulla ois tässä maailmassa pohjaa mistä ponnistaa, jotenki sitä paikkaa missä tuntee itsensä olevaksi.

15. Mä en tunne sua enää, enkä oikein tiedä haluaisinkokaan, jos oikeasti olet sitä, mitä annat olettaa.

16. Kuka hitto antoi sulle vallan? Oot mukava tiettyinä hetkinä, mutta sitten katsot meitä alempiarvosias nenän vartta pitkin.

17. Se on ihmeellistä, miten hyvin sä osaat mua lukea, vaikka jotkut sitten ajattelee sanojas liioteltuina. Oot rakas, toivottasti jaksat porskuttaa eteenpäin kaikesta huolimatta.

18. Sua mä vaan haluaisin osottaa ja nauraa paskasesti sun luultavasti nykysin surkeasti menevälle elämälle. Luuseri.

19. Et sä ole niin mahtava kun luulet olevasi. Voisit jo vähitellen ravistella ennakkoluulosi kauas pois ja perustaa mielipiteesti faktoihin.

20. Tuntuu hyvältä, että meidän välillä alkaa olemaan edes jonkin tasosta kaveruutta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.