IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Homopersevittuaivoruotsisaatana.Sunnuntai 26.02.2006 19:13

Nyt vihaan taas niitä kaikkia, paskaa paskaa ja vielä kerran paskaa.

Harmittaa niin vitusti joukkueen puolesta, sama se mitä kansa ajattelee ja kuinka meillä vituttaa, mutta kuinka vitusti jellonia mahtaa harmittaa. Ihan perseestä, ne saatana ansaitsi tän voiton kun niin mahtavasti pelastivat koko turnauksen.

Paskaa. Kuolkoon koko ruotsi. Ammun niiltä päät irti.

Vttprklstn!Lauantai 25.02.2006 03:13

:D Mitä minä sanoin. Se on sitten sunnuntaina Suomelle kultaa Suomi vs. Ruotsi pelistä! Nih! :D Viddu miten mainiota.

Iikkelsson.Perjantai 24.02.2006 14:02

Kävinpäs kaapuntilla, aurinkolasit tarttu messiin, oho (:

Tänään sitten täytyy vetää nitroja ihan urakalla, ensin curlingin kultapeli ja sitten lätkää. Voi kiesus, saapa nähä selviääkö mun syrän ja hermot niistä :P

Mä oon just jopa tässä alkanu hoksaileen, että kesästähän tulee ihan kiva. Nyt tässä keväämmällä on ensin miitti med Tuiskun keikka, sitten jos huhtikuussa pääsis katteleen Rainioita niin ois ihan jeessiä. Sitten Mirde jo pyyhältää takas Suomeen. Ja jossain vaiheessa kesällä on miitti, siis jos Rok ei eksy näille maille, ja jos eksyy niin sitten toivottavasti sitä tsiigaileen (: Njaa, Mardenkin pakotin visitoimaan mua kesällä ja se suostu, et jihuu kuulkaas.

Mut ei kai tässä taaskaan kummempia, morppen.

Ihanaa kun kevät tulee, whii!ÄÄÄ! Huijausta! Sainpas puolen litran minttuviinan, NOH. Se sika on vaan 40%, okei vaan ja vaan, mut mun pienempi pullo on 50%! Okei aika järkevää sinänsä, mut mää en ala! Et joo, miitissä litkin kai pikkupullojani, saa nähdä ;D En tiedä. Joo lallallaa.

Meillä on tänään(ki?) mesekännit... lausukaamme kuorossa "Oho!" :D

Ölympiäläiset.Keskiviikko 22.02.2006 21:25

Mun hermot ei riitä tämmöseen lätkään. Saatanan helvetilliset tuomarit! Täyttä paskaa. Nih.


20:55 -> JESJESJESSSSJEEEEEEEEEESJESSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


22:55 -> Mahtavaa curlingia :D Uijui. Voi vitsi toi joukkue on niin sulosin, heh. Ja Halonen yleisössä ihan fiiliksissä :D

Lapsella on hauskaa,Keskiviikko 22.02.2006 17:36

kun se leikkii PSP:llä, muahaha. Sainpas itselleni PSP8:n, uijui. Nyt mulla on kivaa uutta värkkäämistä, mhmm. :D

Oon varmaan päivän kuunnellu putkeen Rollareitten Anybody Seen My Babyä, kuulin sen kahvilla ku oltiin pitkästä aikaa ja piti tietty jostain kaivaa se itelleni ja kyllä se on hyvä biisi. Eh heh (:

Huomenna häätys kai lähteä käymään möksällä, jiihaa. Jahka mä selviän.

Ja oho kun en ole vieläkään saanu töitä, viime viikollakin tunkasin jotain viitisen hakemusta. Ei kai siinä, spukeillaan perkele.

Dippadai. Ei kai tässä kummempia :p Morse.

"Oho" :D Sunnuntai 19.02.2006 23:41

Tsekatkaapas Päkättäjät... how Backstreet are you?

http://www.quizie.com/test.php?testid=570508&rn=%n

Ite lähen tästä hakeutumaan hoitoon,
> 97% :DD

Oe voe.Torstai 16.02.2006 18:19

Hyvin sujuu nää koisimiset taas, heräilin ennen kuutta vaihteeksi :P Samapa tuo.

Tänään oli ohjelmassa pienimuotoista marttailua, käytiin Tinteron kans kahveella siinä samalla kun penkkari-lapsoset kurvaili rekoilla ohi, jee jee. Ajatella, että meidän penkkareista on jo vuosi. Ne ei ollu kyllä hääppöset IMO, Everybodyn popitus oli parasta siinä päivässä, muuten se oli vaan ahistavaa tjsp.

Kahvittelujen (onneksi ei kuulosta 6kymppiseltä) jälkeen tultiin meille katteleen Lostit, jee. Ja koomailtiin menemään.

Mut njoo, ei kai tässä. Taaskaan. Morppendaalen.

Hii.Torstai 16.02.2006 00:31

Jotenki kiva päivä olluna. Heräsin taas joskus ennen kuutta kun nukahin joskus ysiltä. Sitten siinä jotain henkaroin, liekkö kurkin Poitsuja, joo kenties. Ei voi oikein muistaa ku on ollu ni pitkä päivä, eh heh.

Sitten hypiskelin öhmm, kauppaan joo ja jtn semmosta. Sit sain takkenin, uijui :P Ehkä sillee lievästi sanottuna jo aika ku tuo toinen on vähän ja päälle spukemeiningeissä. Tosin eihän sitä voi tuhota, koska Poitsut on lääppiny sitä, hahaa. Sitten taisinki hypellä kroolaileen pooliin, ihkudaata. Sitten lätkän pariin, uijui hyvä Suomi :D Sen jälkeen oon vaan perusnorkoillu :P

Huomenna pitäs selvitä kaupuntille marttaileen, vois kävässä coffeileen siinä uudessa leississä. Mut ei kai tässä, heippamoi... o/

Uuh, Nicksu on totally niinku mun paras kaveri evör. ;))

Humm :)Tiistai 14.02.2006 01:40

Normipäivä as usual, eli ei mtn kertomista ja silti sepostan. Lähettelin taas turhia työhakemuksia surkeisiin työpaikkoihin, mut as usual tuskinpa ne nappaa et ollaan sitten urakalla spurkuja. Spukeista puheen ollen, meillä lienee mesekännit tossa keskiviikkona, mikä on erittäin sopivaa sillä viinahammasta on kiristäny jo yli viikon :P

Huomenna häätyilis vähän käydä postissa hakemassa juttusia mitkä vahingossa tilas ittensä mulle. Ei mulla varaa niihin ole kun kaikki häätys säästellä miitti-rahastoon, mut mut... :P Katellaan.

Jubailin Mirden kans tänään luurissa. Oliko vähän piristävää vai täh? Aivan ihkudaata :) Kolme kuukautta ja sekin eksyilee takas tänne *pilleet* like toutalisti ;)

Mut jatkanpa nörtteilyä, adios.

Uuh, a bit of venting. Miks mun kellot on AINA väärässä vaikka niitä muokkailee?! Hmph. Niilläkin on salaliitto mua vastaan. Lisäys, prkl. Conan kävi täällä ÄÄÄ :P Emmä varmaan kuitenkaan ois menny sitä bongaileen, mutta ois ollu kiva olla se vaihtoehto aikasemmin. No joh, ei se mtn. Se kävi täällä, nänänäää :P Öh.

Ja tähän samaan vielä...

********************************************
Hyvää ystipäivää kaikille mussukoille, etenkin hirville ;D
********************************************

Nyyh :(Sunnuntai 12.02.2006 23:02

Ei mitalin mitalia Ahoselta eikä Autilta. Aika rankkaa. En mä niitä syytä tai mtn, harmittaa vaan niitten puolesta :P Khyl. Ja Mannisenkin mitali meni sivusuun, se harmittaa varmaan eniten, jepjoo. Tärkeetä raporttia, mhmm.

Alkais jo lätkäilyt oikeen kunnolla, toivottavasti niillä menee hyvin. Tittidii.

Mut ei kai tässä taas kummempia, adios. Hyppään kaivoon ;P