IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Hyvin menee hei!Lauantai 30.09.2006 03:05

Meil on kyl Marden kans ollu maailman kehittävimmät mesekeskustelut. So not us, mut silti niin vitusti tyypillistä meiltä.

Ollana kattokaas puhuttu koko ilta häistä! Juujuu. Ja nyt on kuulkaas valittu jo molempien häihin puvut ja biisitki (melkee). Mä aattelin et haluutte tietää, et osaatte varautua. Et mun hääbiisi on toi Drowning <3 Ja sitten puku jotain ton tapasta

http://weddingdressesforsaleonline.com/sale/ssg_5587c_p2334.jpg

Että näin meillä! Olemme vitun kehittäviä! Hei ja älkää kusko housuun ku nauratte! :D

Ps. Ei edes olla otettu mtn. Mä vaan desin siidukkaa. Et tota. :D

EDIT: Ei tarvi tähän kö päätin jo ^ :)

[Ei aihetta]Perjantai 29.09.2006 23:38

Ammun pääni irti, mutta ensin heitän koneen vittuun. Kosahti koko vitun kone just kun the biisi tuli. Melkeen mun tuuria. Vittu ei kellekään muulle käy näin. :(

Mut heke teille silti, mennään mitä luultavimmin Kuopion keikoille. Tervetuloa messii, haha :DDDDD JEEEEEEE! Ja kai Köyliöönki. Emt. :D Lissää odotellaa.

HYVÄILTAHYVÄILTA!!!Perjantai 29.09.2006 21:26

Hahaa :D Mun chilliweekendiki on kääntämäs itteään Anza-weekendiks.. kattokees ku huomenhan tulee se töllöjuttu, ja koht tulee LEVOTON radiosta :DDDDD Vittu ku en vaan saa sitä nauhalle mut elämä ois voinu olla. Et jeeeeee ja heke teilleeeee!! :DDD

Paitsi et tänne kyl jäätyy. Samapa tuo.

ÄÄÄÄ! Kuopios ois kaks keikkaa 1.12 s+k18, juu ois päivää ennen Lontoota mut toi ois silti loisto. Vittiiiiii. Mää haluaaannn!! :D Jonea jo houkuttelin messiin. Hahaa :D

Haha, mullon ni hyvä fiilis et laulan horohilttonin uutta biisiä mukana... lmao.

Hedelmä.Perjantai 29.09.2006 14:00

Ei esko oikeesti, mää e kestä ku on semmonen 'hohhohhoo ku hirnun vaan'-fiilis. Ja vielä pitäs kolme tuntia jaksaa kuunnella tyhjää pashaa. Sit vaan mähöään kotia. Vietän kunnon chilliweekendin, uijui <3 En mee mihkää!

Mut joo. Aatelkaa ny oikeesti, tajuuttekste keskiviikko, tähtäh? :D Parasta. Hittoviekööön. Mhmm.

Emmä tiedä, ei kai täs. Öhm. Mun tarkotus oli vääntää yks koulujuttu täs välkäl mutta kö emmä sit näköjään teekkään sitä? Ehkäpä ne huitasee tos weekendinä, jos Powerpointista on jtn hämyversioita. Dippadai.

Mut meen mut mut mut, nyt :P Tästä pois. Njaa, sillee. Hey! 2vk syyslomaan!! :D

EDIT: Ja niinkö et oikeesti, pakko oli tulla viel purkautuun :P Siis nää kö yrität avaa jtn tiedostoa, koulujuttuja siis, ni tää aina menee ihan typeräks koko kone, aukasee jtn esim. powerpoint-hommaa ni se yrittää eka installoida sitä etc... siis kamoon. Pitäskö munki pistää nää jutut kuntoon. On rankkaa olla wannabe-nörtti.

[Ei aihetta]Torstai 28.09.2006 23:00

Ku Antti vaan on niin paras! <3 (:

viksut ajatTorstai 28.09.2006 08:51

joo et moi. oon taas homoräkäkoneella lentsikentäl, whatafakamidoinghere? noh, mirkun kone nääs lähtis tossa hetki sitten, ite pitäs raahautua aseman kulmille tas kohta, mietin että yrittääkö vaihtaa junaa vai ei, eläkäämme jännityksessä. ei ees jaksa meikata, jännää.

mut hei. eilen oli ihan loistavaa :D antti veti niin mahtavasti, uudet biisit oli niin upeita, ja mää sain viimeinki sen nimmarin!! antti saaks mää nimmarin "no saaaat sie" sillee hassulla matkimisäänellä, buah. ihana mies. sit kyselin viel rollon keikasta ni sellastaki pukkaa, täytynee raahata kankku sillon kulmille, hohoo :P tulis ny ne keikkapäivät vaan niin... grin.

mut häippäänpä nyt, jahka pääsen täält vittuun kulmilla... vi ska hoppas, toivoa ei hypätä.

palaillaan. nii! ja pääkallon jimppaki hengas siel eilen, kummaa mutta todellista :o :D lähtis parka selvästi pelkäs meitä, ja janille ja jussille esittäydyttiin "hei me ollaan ne bsb fanit" jussi tokas jtn et juu nää on ne tytöt jotka huutaa, ja jani sano et hauska tavata.. tjsp.. buah. mut joo meen hei. :) haluu kotiin!

:ooooKeskiviikko 27.09.2006 15:50

Nykku mä oon tääl kulmil emmä enää tajua et hei wasap, ju nou. Et niinkö jtn viis stundaa ja meitsit ON KULMILLA. Ahahaha.

Joo mut jatketaan kulmailua itäkeskuksessa. Hei moi.

IiIiIiiiiii!Keskiviikko 27.09.2006 00:55

:D Tajuuttekste täh?! Emmäkää, et älä välitä. :DDD

Aahhahahahah.

Nii mut et huomen sit, otan nitrot mukaan, ei ne riitä, ja rauhottavat. Juujuu.

Ei onneks mutrngjtntgrhg jututki mee jo ni loistaviks. Sekoan varmaan viis kertaa pahemmin ku bussiin, "oho".

Mut nyt hei, palaillaan sit kulmil. Kentis wappailen, hohohoo.

Kuunnelkaa sitä raatiota huomen ku ihkuantti esiintyy ihkusti. c(:

Huomenna...!!Tiistai 26.09.2006 17:05

Hahaa :D Pitää kohta lähteä hypiskelemään hilpeästi busalle päin. Sitten Sjoelle ja parin kaupan kautta Jonelle. Sitten aamulla aikasin kohti Heltsinkiä.....

Ni ja Marde rakkaani, I've got a surprise for you.. minkä luultavasti tiät täs kohta ku soitan sulle. Mä tiedän että tulet pitämään siitä ;D Mutta. Nyt meen, ku panikoituttaa tää oh niin myöhään lähteminen, buah. Juuhei.

Ylihuomenna...Maanantai 25.09.2006 13:48

ylihuomenna!!! :D Ihanata, kehee. Tänään pitääki hoidella ja haeskella juttusia, niin ja kaiken epäkoulujutun lisäks pitää tehtailla se yks koulujuttuki valmiiks, mhmm :P Loput tietty teen ens weekendinä, ihan salee! ;)

Kohta pitää vääntää kouluun, ei onneks ole ku kolmisen tuntia, uu jeah. Kai jtn haalarishoppausta eka, kiinnosta muchos.

Olipas piristystä morgeniin ku olivat tunkeneet ekan HOCin nettiin, aika pläjäys juu o_O Poor Nick. Hmm.

Muttaah. Ei kai täsä, palaillaan :D Ja uu, sen lisäks et ylihuomenna on the juttu ni onko vähän mukava nähä tytteleitä :D