IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Raportti.Torstai 30.11.2006 17:41

Oon käsittäny tän värjäys-jutun päin prinkkalaa. Naama, otta, korvat, niska ja ja... käet on ihan mustana, ehkä itse tukassakin on pari länttiä /: Sanokaamme "oho". OHO.

:oKeskiviikko 29.11.2006 23:32

Lallallaa. Koulus oli ihan uuvuttavaa. Hallituksen jutussa hyppelin pari tuntia. Plösöilen. Pakkaan... kooohta. Silleen. Huomisen jännityshelvetin vielä kestää niin sitten on makiata luvassa oikein urakalla <3

Mut. Heimoi.

Ding.Maanantai 27.11.2006 22:11

Selevisinpäs. Ei se ollu ees ollenkaan pahis toi enkun juttu, iisisti se ainaki mun tietääkseni meni :P Tiä häntä sit.

Muutenki oli aika lepsu päivä niinkö yleensä. Huomenna on sit taas keittiötä -_- // Ugh. Ja torstai kyllä hirvittää ihan ybermyckenä :S No juh. Huomenna on sit vielä jättejännä kokous koulun jälkeen, he hee :P

Mut eii kai täsä, pitäs vähä siivoskella vaihteeksi ja sit pitteeki pakata ku lähemmä sinne (ette varmaa oo kuullu) Lontooseen! No sinne! :o Hah.

Ni ja uuh, Anden klubikiertuepäivät julkastiin, uu mama. Ihan kivasti niitä taitaapi taas kertyä keväällä plakkariin. Harmittaa kyllä vaan Lapin/Rollon puolesta ku sinne ei ainakaan tällä tietoa oo mittee tulossa /: Sniffels. No juh. On se vaa hyvä asua täällä käpykylässä, hohoo.

Mut katoanpas. Pakko tehä se raportti. Onon.
marika :6:35: sanoo:
meiän pitäs mennä synnytysvalmennukseen.. ihan vaa et opittas henkittelee hyvi, ettei tu hengensaantivaikeuksia jotka vaikeuttas höröttämistä

marika :6:35: sanoo:
nii paitsi jos brian kuolee paheelliseen elämään ja nicksu&howie verenhukkaan ku ne lukee liikaa raamattua ja ne saa paperihaavoja ja sit aj&kevin kuolee seksinpuutteeseen kö ne on nii rumia ettei ne saa naisia

marika :6:35: sanoo:
"meseiltojen kootut - marden ja fanden parhaat"
olis ens joulun lahjasuosikki <3

marika :6:35: sanoo:
ainii joo, se sun galsumerkintä pelotti mua, koska mä alan huolestua et sä kohta vakiinnut ja sit meet naimisiin ja sit susta tulee normaali kotirouva! x)

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 00:20

Nii ja piti tulla fiksaan, että kolomia en vaiha, MMM! Tiiätte kyllä ketä ootta. Ihanoita <3

"Oho"Sunnuntai 26.11.2006 23:37

Ratkesin, tilasin minivipin. /: Nooo, elämä on.

Mutta juu, oli jättekiva weekendi :) Olen vosu, morsian ja tyttöystävä. Interesting! :P

Ei kait siin. Katonpas BB:tä. :o

[Ei aihetta]Perjantai 24.11.2006 21:15

Backstreet Boys are like my 5 fingers.
- Clutching them together will give a powerful punch. Losing one of them, will definitely leave a deep impact coz as much as I clutched them together as a fist, the effect of the punch will never be the same again.

Piti pölliä.

Jepjepjöö.Keskiviikko 22.11.2006 17:47

Olipa lepsu päivä koulussa. Nyt ei pitäskään enää olla lepsua, kun ois ihan hitosti juttuja tekemättä -_- Noo. Tässä... joskus. Ja älkääs, menin kuin meninkin värväytymään hallituksen juttuihin, saa ny nähä mitä siitä tulloo ja näin, mut kahtellaan.

Emmä tiä mitä mää ny höpisisin. Pittee hoitella vähän Lontoo-pisneksiä nyt jaaa... sillee.

Mut eii kai täsä--- kansanedustaja kuittaa.

Dingdingding!!! :DMaanantai 20.11.2006 11:12

Ei kiesus, ENS VIIKOLLA ENS VIIKOLLA! Tajuuttekste??! / heke teille!!!! :DDD Nih, me ollaan Martsukan kans sillon Lontoossa, woot woot! ;D Toki eka päivänä on ensin Andea Kalakukkolassa :) Woot. Voi vitsi. Mahtavinta. Sitä ennen tosin pitää selvitä mm. jouluateriashitistä, minne ihan saletisti joudun tarjoileen ja tapan itteni siish. Helv.

No juh. Weekendi oli kiva. Mude tuli siis torstaina ja eipä myö mittee sen kummempaa duunattu, perus Halpahalli/S-market reissut vaan ja sit kuhan plösöiltiin ja pelattiin Älypäätä, hah. Wauhdikasta indeed. Ni ja toki eilettäin käytiin muden kans ihan Seinäjoella kuulkaas shoppaan, juu, sinne meni ne retkeilyrahat, mut sainpahan jiinssit ja parit muut rätit, mhmm. Mude sit häippäröitti tsukutsukuunsa ja minä menin herran kyyissä kotia henkaileen c(:

Ja mitähän se Häkkinenki ny meinaa, täh? Vähänkö jänskät paikat :o Jotenki kyllä epäilen, että se comebackiä tekis muttei kai sitä koskaan tiä. Oli kuulemma huhujen mukaan käyny vähän lekurintarkastuksillaki jo McLarenilla :ooo Huik.

Oi voi. Väsyttäis taas pikkase :P Noh, eihän tosiaan oo ennää kö ne 10 tuntia ja rapiat päälle koulua tänään. Dippadai. Mut joo, pakko päässä vähän terapoitumaan (seonsana) koulun jälkeen, pakko pohtia juttuja /: Et akat, Martsu tai Mirtsu, be there or be square, ehee :P

Mutta katoanpa, jahka sitä pitää vähä seurata ku aletaan ihku Exceliä tavaamaan -_-

Parhaita vitsejä.Lauantai 18.11.2006 00:08

Oli kaksi miestä ja sillä toisellaki oli lippalakki.

Matti ja Teppo tappeli tuli Jouko ja Kosti.

:DDD

Juu, minun isi on hauska.