IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Väsy.Maanantai 30.10.2006 21:47

Hyppelinpä just koulusta takasin. Oli nääs vielä enklantia 16-19.30, kadevaikadetähtäh?

Jumittaa ja vähä väsmättäis, mut ei kai soo ku chillailla. Huomenna sit luen perjantain tenttiin o:) Pitääki sekata, et et... loppuko huomenna miten, pahoin pelkään.... -_- Muutenki kahtelin lukkareita niin kovin ne tunkee meille enempi ja enempi tunteja, ranakkaa sarjassamme.

Mut eee kai tässä. Henkaillen.

Fredag.Perjantai 27.10.2006 20:03

Tuotanoin. Kaupungilla hypeltiin päevällä, olipa niin söpöjä ne tarhan penskat jotka lauleli siel juttumeiningeissä :D Minun tarhastahan ne oli, ettei voinu muuta ku hyvää esitystä odottaa, öö. :D Sit oon vaan henkaroinu mummon ja papan kanssa ja jottai :D Kävin vähän ostaan hyväntekeväisyys-takin ja kenkulit itelleni, eipä tarvinu omista varastetuista rahoista niitä hoidella :P

Illalla niinkö Irkkuun (ja Grandeen?) tjsp :) Kivvaa. Muttaaa.. ei kai täs. Pitää hypellä saunapulikoimaan ja sit kyttään herra T:tä töllöstä muutama tunteroinen ennen lähtöä c(; Kivvaa hei! Rovaniemi rocks ;)

RIP VIP.Perjantai 27.10.2006 03:07

Niin. Tänään se sitten tulee toteen, vika päivä minun ig-uran vip-kautta. :D Minähän EN ratkea maksamaan siitä enää. Että heke teille vaan.. öö. Kahtotaan kauan mun fantsu kantti kestää :P Tärkee infoo jepjep.

Nii jaaa.. joo. Just tulin kulmilta, oltiin rollomarttailemassa :) Olipa ihanata. Niin rentoa ku olla ja voi, piristää kyllä koko loppu vuotta tämä reissu. Jaksaa henkata Lusikkalätäkössä taas joululomille asti ilman näitä porojanikin :)

Muttaaaa... huomenna kaupunkille päivällä ja lunchaileen muden ja Mirkun kanssa. Njaa, illalla sit vähän kulmille prosentisoitumaan (; "oho" Oon kyllä ihan katkera maailmalle kun eskonpersiit valtaa mun Irkun -_- Mutta, ei auta kö kestää. Tarvis kyl joo, ni pitääki metsästää juttusia kaupungilta //millä rahalla? :S. No en tiä. Katellaa.

Mut nörtteilenpä hetken ja vaivun unten maille. Moroporot.

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.10.2006 19:59

Rovaniemellä aamulla <3

Silirimpsis.Keskiviikko 25.10.2006 02:18

Maailma kirottu paikka on, paikka on, paikka onnn... Herrat Bros tuleeki ny yhtäkkiä Rovaniemelle samaan aikaan ku minä, ja just sinä iltana kun MINÄ mene Irkkuun. Hmph :P Selvä salaliitto! Mutta... I've got a plan which'll make them all cry... Buah.

Ää. Huomen on koulu 8-16 -_- Kualen kyl. Tänään sentään oli hyppärin yritys välissä. Et ei kai siinä. Mut hey, ylihuomenna tähän aikaan jopa, oon jo Rollocityssä ;D Kantsiiko olla vähän niinkö kade mulle, vai täh? (;

Hei martat, Eija, kai sä nyt ainaki tsiikaat tän...? Niiiii, niinkö Irkku+Grande, tjsp(?) på fredag eiks je? :D Raportoikee, ja jos ette raportoi, ahistelen niinkö to.. tai jottai.

MUTTA. Katoanpas nyt, vielä pikkunen hetki Rimakauhua ja sitten nukkummaan. Ni ja.. I've come to realise something. I think.

Voi hermooo...Maanantai 23.10.2006 16:42

"Näin käytät koulun kirjastoa netistä, näin uusit lainan - valitset kirjat ruksittamalla, ja painat vasemmalta uusi laina" ... Ampukaa mut.

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.10.2006 23:37

Ois jo miitti :(

No okei, on kivoja juttuja ennenki, mut emmä niiden lisäks muuta jaksais.

Yhyhyyy.Lauantai 21.10.2006 16:05

MITE MÄÄ SELVIÄN 3 VIIKKOA ILMAN HERRA T:TÄ!?!?!??! :'( Tasan 3vk päästä la ollaan niinkö menos niinkö Köyliön keikalle. Nyt on niin tottunu näkeen sitä niinkö... 4 kertaa viimisen jotain kk:n aikana ni eihä tästä tuu mittää! EI MITTÄÄ! Ja just kö lykkäsivät sen Treen keikan ens weekendille.. sniffels. No, marttapowerilla.

Uuh nii. Eturivissä tosiaan oltiin eilen ja niinkö oli oikeen jeessi siinä fiilistellä, ei tönimisiä eikä mittee :D Herra hymyili miul yhenki kerran niiiiiin makiasti että voi vittiläinen :) Muutenki veti niin loistavasti ja olipa liveä mycke meera enempi kö laival. FantastiK. Njaa... Venaas ny. Oli viel jottai. Aa! Siel oli just semmosia pikkuteiniparkoja, poikia siis, ihan tsiikkana, ja jotainhan ne yritti huudella Antille :D Antti vaan läpällä kettuili niille takas ja pisti niitä laulamaan, haha. On sil niin loistavin asenne ;) Mutta joo. Ei kai täs (taaskaan).

Joskus kulmil täs kotia ja silleen... Whiuh. Mieletöntä, ettei tarvi ees hypätä junaan, että pääsee kotia :P Mut palaillaa. Heimoi.

Jee.Lauantai 21.10.2006 00:00

Eturivijee, reunas tosin. Enaa pari h ni pamahtaa, mikatah? :P Oli muute iisi jonotus taas vaik jaatyki. Nahtii soundcheck ikkunast :D Ni ja Anttipa vilkutti meil aikasemmi, vai raportoinko jo, no anywho. Palaillaa taas kulmil. Ja kiits rakas kultapieni raportista, jeejee! Ja hyva et mkt onnaa ;D Piis.