IRC-Galleria

Keikkoja.Pohdiskelkaamme.Keskiviikko 17.05.2006 01:04

Niiiin! Ku mä en nyt ala ja tiä. Ku Technicolourin persiit tulee Kemiin niinku just ku on the miitti, ja ens vklla ne on Torniossa mutta se on liian kallista lystiä, en oo menossa. Nii jaa, vielä suurempi tricky situationi on tuo kun Antti tulee niinku Kemiin 8.7 ja sit sen Rovaniemi Rockin keikka n 9.7, äh. Niin meenkö mää Kemiin vai oonko senki päivän röllöröckissä? Voivoi ku on taas suuret murheet :D Jahka mä kerkeän pohdiskella, voi jopa olla niin.

Mutta sainpas eilen palkan, hihi. Mistä ei oo vielä menny ku 'pakolliset' juttuset. Et dippadai. Hyvä minä. Mut enpäs ees uskalla arvata paljon on weekendin jälkeen jälellä mässiä, aijai.

Noo aanyway. Tää vk töissä on ollu ihan ok ja onnistunu. Rahnaa on kertyny paperin palasista ihan kohtuudella :> Sopivasti korvailee pari kosahtanutta viime vka. Ainakin vielä. Ei tietty ois pitäny kirjottaa ku huomenna ei tietty mee mtn. Njaa pashat, pakko vaan jaksaa yrittää :P

Mitäs sit. Niijoo, elikkä ehkä häätyy vääntäytyä Jyväskylään kesäkuun eka weekendi, ku siellä ois jotain työjuttua jonka pomot sponssais :P Saa nähdä oonko vielä siinä kastissa messissä ja jos olen niin pääsenkö messiin, kenties ja enköhän.

Ja sit. Öhmm. Tossa aiemmin hengaroitiin Mirden kanssa kulmilla, olin tuhlaamatta rahojani, oh kuinka jaloa :P Njaa eilen käytiin baikkeroimassa ja henkaan laavulla mut ei tsiisus ku oli hyvä ilma kun tultiin takas, sateli kaatamalla räntää. Huoh.

Jaaa. Päläpälä. Ei kai tässä nyt tän enempää, hahaa. Joo menen, heihei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.