IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

PäläpäläTiistai 29.11.2005 22:40

Taas mie haluaisin jotain, tai no oonhan mie tätä jo halunnu kauan mut aattelin kuitenki ilmottaa koko maailmalle, ha ha. Niin, lävistyksen, siis. Tuohon ylähuuleen, vasemman käden puolelle. Että näin. Mutta as usual, ois voinu olla rahaa jne :p

Mä en nyt tiä, että huvittaako mulla lähteä sinne baariin launtaina vai ei. Sarjassamme hugeja päätöksiä, pah. Kun ajatuksena se on jeessi, mutta kuitenki, etenki jos ei oo tarpeeks päissään, tulee taas köpöä. Joo, taidan pohtia näitäki liikaa.

En suinkaan oo laiska tai mtn, en oo vieläkään saanu aikaseks kateltua läpi noita persiin Helsingin kuvia, että mitkä teettää ja mitkä ei, niitä on niin jumalattomasti ja niistä on jo jotku teetetty. Snif sentään :p Ihan saletisti huomenna, joojoo! Usko pois. x) Ois jeessi siivoilla kaapitki, mutta ku mä vähän luulen, että mun päättäväisyydellä se juttunen jäis taas kesken ja tää leissi ois taas peruskaaoksessa, ohhoh.

Mutta joo. Täytynee alkaa patentoimaan julistesuojia ja piirtään spiritismi-lautaa (kyllä, rupu vol.2 on the way). Tai no ainakin alkaa mietiskellä asiaa, eh hehee. :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.