IRC-Galleria

Torstai on toivoa täynnä...Torstai 27.07.2006 19:24

ois voinu olla. :P

Tittidii. Mun tää galtsu-lomaki on melkeen toiminu ku oon monta kertaa päivässä raiskannu luurilaskuani siihen, että wapista käyn täällä - ja ihan turhaan :D Hah, noh, minkäs teet.

Aaanywho. Sillon ma-iltana lähettiin kurvaileen ja ti-aamuna oltiin Kauhajoella jopa. Päivällä sit signailin kämppäpeippöreitäni ja sit näinkin sen lukaalini itäsiivellä :) Siistiltä se ainaki näytti, eiköhän siellä ihan marttaile menemään. Sen jälkeen miitattiinki mein Viltsu kulmilla :P Sitä tais vähän pelottaa. :D Siitä sit häippäiltiin kohti Karviaa Jonen kans henkaileen, käytiin öö bingisteleen kärpäsillä ja uimassa eskojen nähtävyytenä, hienova. Sit ihmeteltiin ovi-mysteerejä muumi-koffin äärellä. Sen jälkeen oliki aika jatkaa Treetä kohti missä miitattiin lisää galtsulaisia, eletäänköhän me täällä jo vähän liikaa? :D Näh. Siitä sitten suunnattiin Poriin ja Yyteriin, jossa koisittiin autossa infopisteellä <3 Jealous much? o:)

Seukki päivänä käytiin Porissa ja loppupäivä vietettiin Yyterin sannoilla (meaning most of the time niinkudaa neljän seinän sisällä) Oli sentään seinät eikä vaan auton ovet, luskusta. Öö ja viime yönä tuli nukutta niiiin hyvin, ei mtn rajaa. Ja tänään kurvailtiin tänne Turkkuseen. Mä oon jo vittuunnuttanu kaikki kun ajokammo iski taas kehiin. "Oho". Mutta, huomenna sit check out on jo hitto kybältä jaa viiden aikaan alan näkemään taas hirviä kulmilla :D Jeeeee. Sit kuudelta tulee loputkin ja suunnataan siitä satamaan ja miitti alkakoon ;D Ihanata <3

Muttaa... ei kai tässä kummempia. Ois vielä puol h nettiaikaa mut emmä tiä enää mihkä sitä käyttää ku kukaan ei ees puhu mulle mesellä... H O R O T.

Katoilenpas siis, ainakin hetkeksi :P Kuitenki palaan vielä illalla kehiin, you know me. Heipparallaa apinat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.