IRC-Galleria

Parastaaaa...!!Maanantai 20.03.2006 19:28

:DD Voi vide sentään kun oli PARAS MIITTI IKINÄ! :D Oltiin vähä päishä ja häröiltiin menemään ni Inkalla ku baarissa. Ja la-ilta baarissa oli niin legendaarinen, ne soitti meille 4 BSB:n biisiä, joista KOLME PERÄKKÄIN :D Voi viden vide, mhmm.

Itkettiin ja naurettiin ja kaikkee kivvaa :D Voi vitsi sentään, oli niin mahottoman kivvaa :DD

Sit eiliseks menin vielä Jäkestä Jonelle Seinäjoelle hengaan, ei ees juotu vaikka meinattiin, tippa vaan maisteltiin ja tympäs ja kateltiin ihan täysissä fiiliksissä Bäkkäreitä :D Mikko parka, muahahahaa.... :DD "Varo Nick sitä palavaa nallea" ja sillee... o_O

Voi hitsin vitsi :D Ei taas jaksa venailla seuraavaa kertaa kun näkee tytsejä *näyttää hirvi-merkkiä* Oliks jtn muuta vielä? Ei kai? Jätetään oksentelut kertomatta ;D Mut se on nyt moro.

EIKU! NRJ taas rakasti meitä ihan vidusti :D Jani "moikkas" meitä radiossa vaikkei voinutkaan soittaa BSB:tä "ja Finnish Moose Girlseille tiedoksi" Ja kun mailailtiin sille, niin se sano miten mukava meistä on taas kuulla, hihii :D Ja Mikalle juteltiin ja mailailtiin ja se halus pällistellä mimmosen näkösiä hirviä me oikeen ollaan ja olikin tänään tsekkaillu ne kuvat "siellähän oli melkonen läjä naisia" tms :D Buahaha. Mut joo, nyt meen. Oli niin parasta! <3 IHKUDAA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.