IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

XBOXKeskiviikko 30.10.2013 12:20

Muistan hyvin kun XBOX tuli taloon 2005 ja miten Halo imaisi mennessään. Halo on yksiä parhaimpia sotimispelejä, joissa on kunnolla tunnelmaa. Muistan esimerkiksi tehtävän hyvin jossa piti hyökätä alien basea kohtaan, ja tultiin sellaisella lentoaluksella rannalle. Rannalta sitten lähdettiin vyöryttämään kohti tukikohtaa.

Ehdota vuoden 2012 Sometekoa!Tiistai 09.04.2013 20:01

Aller Media järjestää Some Awards tapahtuman kaikille sosiaalisessa mediassa aktiivisesti toimiville 13.6. Kilpailussa on useampi kategoria, mm. Someteko, Meemi, Yhteisö ja paljon muita!

Nyt kutsummekin kaikki ehdottamaan palkinnonsaajaa kilpailuun, klikkaa itsesi Some Awards sivuille!

Kiitos!

Huomenta!Tiistai 02.04.2013 12:34

On taas kaunis aamu joten päätimme toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi takaisin. Tervetuloa takaisin pääsiäislomilta :).

Toivomme, että viihdytte IRC-Galleriassa, kun arki ulkopuolella taas koittaa. Nyt uudella tarmolla tekemiseen kiinni, mutta älkää unohtako ystäviänne arjen keskellä. Muistakaa myös levätä välillä.

- Ylläpito

IRC-Gallerian käyttö maksulliseksiMaanantai 01.04.2013 15:28

Suomen talvi on jatkunut pitkälle kevääseen johtuen lämpenevästä ilmastosta. Pohjoiset merialueet eivät ole jäätyneet enää entisellä tavalla tuoden kylmää ilmaa myös Suomeen. Olemme IRC-Galleriassa saaneet useita pyyntöjä tehdä kylmenevälle suomen ilmastolle jotain ja olemmekin päättäneet luopua täysin ympäristöä kuluttavan sähkön käytöstä. Haluemme osaltamme pienentää koko Suomen tuottamaa hiilijalanjälkeä ekologisin keinoin ja antaa osamme kansanterveydelle.

Tästä lähtien IRC-Gallerian palvelinten vaatima sähkö tuotetaan käyttäjiemme lihaksilla. Olemme ottaneet tiloihimme käyttöön useita kuntopyöriä, joilla sähkö tuotetaan. Samalla IRC-Gallerian käyttö muuttuu maksulliseksi. Tästä päivästä eteenpäin IRC-Gallerian käyttö maksaa tunnin kuntopyöräaikaa vuodessa. Jotta voisimme taata tasaisen sähköntuotannon vuosittain, olemmekin jo jakaneet vuoden kuntopyörävuorot valmiiksi. Katso oma vuorosi tästä.

Ekologisin terveisin,
- IRC-Gallerian ylläpito

Hyvää itsenäisyyspäivää!Torstai 06.12.2012 15:32

IRC-Gallerian ylläpito toivoo kaikille hyvää itsenäisyyspäivää!


[Ei aihetta]Torstai 08.11.2012 18:11

kettu
Chat on valitattavasti poissa käytöstä ja jotain muita pikkuvikoja saattaa esiintyä. Tämä johtuu palvelinohjelmiston komponentin hajoamisesta. Vika saadaan huomisen (tiistai) aikana korjattua.

Pahoittelemme tapahtunutta.
Hyvää naistenpäivää! :)

Hyvää ystävänpäivää!Tiistai 14.02.2012 17:14

IRC-Gallerian ylläpito toivoo hyvää ystävänpäivää kaikille!

Karuisa kohvijahvatamise laulTorstai 09.02.2012 23:28