IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

IRC-Galleriaan on tullut viime yön aikana useampia bottikäyttäjiä levittämään linkkejä. Olemme poistaneet tunnukset ja estäneet tunnuksen luonnit uusilta boteilta. Älä kuitenkaan klikkaa linkkejä jotka alkavat sanoilla bit.ly tai vaikuttavat epäilyttäviltä.
Olemme kehittämässä uusia asioita IRC-Galleriaan ja meillä on uusia ajatuksia. Olet tervetullut mukaan iltamaan jossa suunnittelemme asioita!

Tapahtuma järjestetään 22.3. klo 17:00 alkaen Osoitteessa Lapinlahdenkatu 16. Pistä kommenttia mikäli olet tulossa joko jaffa tai tähän viestiin!

[Ei aihetta]Torstai 09.03.2017 15:07

Haluatko uusia ystäviä?Maanantai 27.02.2017 19:23, 190 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Mikäli outouksia yhä esiintyy, pistä kommenttia.

// Ylläpito
Entinen kuvapalvelimme hajosi. Olemme ottaneet uuden kuvapalvelimen käyttöön, joka on tuotu linjoille lauantaina 28.1. klo 17:40. Kuvien latausongelmat ennen tätä johtuivat hajoamisesta.

Mikäli huomaat kuvien latautumisessa ongelmia, pistä kommenttia.

// Ylläpito

Hyvää Joulua! :)Perjantai 23.12.2016 15:19

IRC-Gallerian väki toivoo kaikille hyvää ja rauhallista joulua! :)

ps. Jos tulee tylsää joulun aikana, niin tule kokeilemaan galtsun appia: https://ihkuapp.com

Elokuvakilpailun voittaja valittuKeskiviikko 07.12.2016 18:05

Järjestimme kilpailun jossa kysyimme elokuvatottumuksista. Kilpailussa arvottiin Finnkinon leffaliput ja voittajaksi tuli Allupa. Onnittelut voittajalle! :)

Tulemme järjestämään myös jatkossa kilpailuita, kannattaa seurata. Saa myös ehdottaa mitä haluaisit voittaa palkinnoksi seuraavasta kilpailusta?

// YLLÄPITO
IRC-Galleria on nyt siirretty uusille palvelimille. Mikäli huomaat jotain outouksia, laita kommenttia!
IRC-Galleriaa on pitkään kehitetty käyttäjien toiveiden pohjalta ja olemme julkaisseet päivityksen. IRC-Gallerian nimi on muuttunut Ihkuksi ja taustan väri käyttömukavuutta lisäämään vaaleanpunaiseksi.

// Ylläpito

[Ei aihetta]Tiistai 15.03.2016 14:32