IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mikäli outouksia yhä esiintyy, pistä kommenttia.

// Ylläpito
Entinen kuvapalvelimme hajosi. Olemme ottaneet uuden kuvapalvelimen käyttöön, joka on tuotu linjoille lauantaina 28.1. klo 17:40. Kuvien latausongelmat ennen tätä johtuivat hajoamisesta.

Mikäli huomaat kuvien latautumisessa ongelmia, pistä kommenttia.

// Ylläpito

Hyvää Joulua! :)Perjantai 23.12.2016 15:19

IRC-Gallerian väki toivoo kaikille hyvää ja rauhallista joulua! :)

ps. Jos tulee tylsää joulun aikana, niin tule kokeilemaan galtsun appia: https://ihkuapp.com

Elokuvakilpailun voittaja valittuKeskiviikko 07.12.2016 18:05

Järjestimme kilpailun jossa kysyimme elokuvatottumuksista. Kilpailussa arvottiin Finnkinon leffaliput ja voittajaksi tuli Allupa. Onnittelut voittajalle! :)

Tulemme järjestämään myös jatkossa kilpailuita, kannattaa seurata. Saa myös ehdottaa mitä haluaisit voittaa palkinnoksi seuraavasta kilpailusta?

// YLLÄPITO
IRC-Galleria on nyt siirretty uusille palvelimille. Mikäli huomaat jotain outouksia, laita kommenttia!
IRC-Galleriaa on pitkään kehitetty käyttäjien toiveiden pohjalta ja olemme julkaisseet päivityksen. IRC-Gallerian nimi on muuttunut Ihkuksi ja taustan väri käyttömukavuutta lisäämään vaaleanpunaiseksi.

// Ylläpito

[Ei aihetta]Tiistai 15.03.2016 14:32

Olemme julkaisemassa uutta ja hauskaa tapaa käyttää IRC-Galleriaa matkapuhelimella. Samalla tulee tuumittua että mitä nimeksi? Uusi IRC-Galleria -applikaatio mahdollistaa gallerian käytön eli uusiin ihmisiin tutustumisen ja nykyisten tuttujen kanssa yhtedenpidon. Tuleeko hyviä nimiehdotuksia mieleen? Laita ehdotuksesi kommenttina :). Kerro myös perustelut miksi tämä olisi hyvä nimi uudelle IRC-Gallerian matkapuhelinversiolle?
Joulu tulla puksuttaa ja niin myös JouluManteli <3 Eikö aattona ketään kenelle jutella? Tule JouluManteliin! Siellä tapaat muita nuoria ja Pelastakaa Lapset ry:n koulutettuja aikuisia vapaaehtoisia.

JouluManteli 24.12. Habbo Hotellissa klo 15-21 ja klo 21-03 osoitteessa: http://www.mantelichat.fi/

Kahdenkeskinen chat auki klo 21-03: Netari

--

Lisäksi IRC-Galleriasta löytyy IRC-Gallerian JouluChat: Jouluchat
Testailemme tällä kertaa näkymää joka hakee yhteisöjen perusteella samankaltaisia ihmisiä: https://irc-galleria.net/users/similar Lisäksi testissä on myös samoja vastauksia kyselyihin antaneiden ihmisten näkymä: https://irc-galleria.net/users/similarpoll

Ominaisuus on vielä kokeiluasteella, joten nyt kaikkien palautteet ovat tärkeitä. Löytyykö näin sopivia ihmisiä? Tai toivotko ylipäätään löytäväsi samankaltaisia ihmisiä? Laita kommenttia! :)