IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olemme julkaisemassa uutta ja hauskaa tapaa käyttää IRC-Galleriaa matkapuhelimella. Samalla tulee tuumittua että mitä nimeksi? Uusi IRC-Galleria -applikaatio mahdollistaa gallerian käytön eli uusiin ihmisiin tutustumisen ja nykyisten tuttujen kanssa yhtedenpidon. Tuleeko hyviä nimiehdotuksia mieleen? Laita ehdotuksesi kommenttina :). Kerro myös perustelut miksi tämä olisi hyvä nimi uudelle IRC-Gallerian matkapuhelinversiolle?
Joulu tulla puksuttaa ja niin myös JouluManteli <3 Eikö aattona ketään kenelle jutella? Tule JouluManteliin! Siellä tapaat muita nuoria ja Pelastakaa Lapset ry:n koulutettuja aikuisia vapaaehtoisia.

JouluManteli 24.12. Habbo Hotellissa klo 15-21 ja klo 21-03 osoitteessa: http://www.mantelichat.fi/

Kahdenkeskinen chat auki klo 21-03: Netari

--

Lisäksi IRC-Galleriasta löytyy IRC-Gallerian JouluChat: Jouluchat
Testailemme tällä kertaa näkymää joka hakee yhteisöjen perusteella samankaltaisia ihmisiä: https://irc-galleria.net/users/similar Lisäksi testissä on myös samoja vastauksia kyselyihin antaneiden ihmisten näkymä: https://irc-galleria.net/users/similarpoll

Ominaisuus on vielä kokeiluasteella, joten nyt kaikkien palautteet ovat tärkeitä. Löytyykö näin sopivia ihmisiä? Tai toivotko ylipäätään löytäväsi samankaltaisia ihmisiä? Laita kommenttia! :)
Kehitämme IRC-Galleriaa ja tätä varten olisi hyvä kuulla tarinoita. Mikäli olet saanut kavereita IRC-Gallerian kautta, niin kerro miten tämä tapahtui. Missäpäin galtsua tapasitte ja miten kaveruus lähti käyntiin?
IRC-Gallerian uusi käyttöliittymä joka on optimoitu toimimaan eri levyisillä selainikkunoilla on testissä (Responsive Layout). Tämä tuo muutoksia kapeisiin näkymiin, etenkin mobiiliselaimilla.

Uuden käyttöliittymän saat testikäyttöön klikkaamalla linkkiä: https://irc-galleria.net/campaign/ron.php Klikkaa ja kerro mielipiteesi, etenkin mitä parannuksia toivoisit ja olisiko näin mukavempi käyttää galleriaa!

Käyttöliittymän saa pois päältä samasta linkistä.
Löytyykö sinulta Android-puhelin? Haluaisitko testikäyttäjäksi? Laita yksityiskommenttina sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle latauslinkin! :)
IRC-Galleria täyttää joulukuussa 2015 viisitoista vuotta. Tämän kunniaksi aiomme järjestää syntymäpäiväjuhlat. Tule mukaan suunnittelmaan kertomalla kommentilla mitä tapahtumassa olisi hyvä tapahtua - saa ehdottaa niin esiintyjiä kuin ohjelmanumeroita.

Voit myös liittää kuvasi yhteisöön IRC-Gallerian 15-vuotisen taipaleen ajalta, muistellaan yhdessä menneitä! Mitkä ovat olleet hauskimpia kokemuksia IRC-Galleriassa?
Vieraslista on korjattu. Pidensimme kaikkien vieraslistaikaa viikolla. Pahoittelut häiriöstä.

// Ylläpito
Vieraslistassa on toimintahäiriö. Selvitämme vikaa tällä hetkellä. Kaikkien vierasaikaa pidennetään toimintahäiriö x2 ajallisesti.

EDIT: Olemme palauttaneet tämän päivän vieraslistakävit listoille. Jatkamme ongelman selvittämistä.

// Ylläpito
Olemme järjestämässä käyttäjätutkimuksen IRC-Gallerian mobiiliapplikaatiosta. Ensimmäinen testiryhmähaastattelu järjestetään jo Keskiviikkona 29.4. klo 16:00-18:00 Helsingissä osoitteessa Ensi Linja 1. Jos pääset mukaan ilmoita kommentilla niin otamme yhteyttä. Jos olet kiinnostunut tulevista testailuista, ota yhteyttä kommentilla myös!

// Ylläpito