IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Testailemme tällä kertaa näkymää joka hakee yhteisöjen perusteella samankaltaisia ihmisiä: https://irc-galleria.net/users/similar Lisäksi testissä on myös samoja vastauksia kyselyihin antaneiden ihmisten näkymä: https://irc-galleria.net/users/similarpoll

Ominaisuus on vielä kokeiluasteella, joten nyt kaikkien palautteet ovat tärkeitä. Löytyykö näin sopivia ihmisiä? Tai toivotko ylipäätään löytäväsi samankaltaisia ihmisiä? Laita kommenttia! :)
Kehitämme IRC-Galleriaa ja tätä varten olisi hyvä kuulla tarinoita. Mikäli olet saanut kavereita IRC-Gallerian kautta, niin kerro miten tämä tapahtui. Missäpäin galtsua tapasitte ja miten kaveruus lähti käyntiin?
IRC-Gallerian uusi käyttöliittymä joka on optimoitu toimimaan eri levyisillä selainikkunoilla on testissä (Responsive Layout). Tämä tuo muutoksia kapeisiin näkymiin, etenkin mobiiliselaimilla.

Uuden käyttöliittymän saat testikäyttöön klikkaamalla linkkiä: https://irc-galleria.net/campaign/ron.php Klikkaa ja kerro mielipiteesi, etenkin mitä parannuksia toivoisit ja olisiko näin mukavempi käyttää galleriaa!

Käyttöliittymän saa pois päältä samasta linkistä.
Löytyykö sinulta Android-puhelin? Haluaisitko testikäyttäjäksi? Laita yksityiskommenttina sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle latauslinkin! :)
IRC-Galleria täyttää joulukuussa 2015 viisitoista vuotta. Tämän kunniaksi aiomme järjestää syntymäpäiväjuhlat. Tule mukaan suunnittelmaan kertomalla kommentilla mitä tapahtumassa olisi hyvä tapahtua - saa ehdottaa niin esiintyjiä kuin ohjelmanumeroita.

Voit myös liittää kuvasi yhteisöön IRC-Gallerian 15-vuotisen taipaleen ajalta, muistellaan yhdessä menneitä! Mitkä ovat olleet hauskimpia kokemuksia IRC-Galleriassa?
Vieraslista on korjattu. Pidensimme kaikkien vieraslistaikaa viikolla. Pahoittelut häiriöstä.

// Ylläpito
Vieraslistassa on toimintahäiriö. Selvitämme vikaa tällä hetkellä. Kaikkien vierasaikaa pidennetään toimintahäiriö x2 ajallisesti.

EDIT: Olemme palauttaneet tämän päivän vieraslistakävit listoille. Jatkamme ongelman selvittämistä.

// Ylläpito
Olemme järjestämässä käyttäjätutkimuksen IRC-Gallerian mobiiliapplikaatiosta. Ensimmäinen testiryhmähaastattelu järjestetään jo Keskiviikkona 29.4. klo 16:00-18:00 Helsingissä osoitteessa Ensi Linja 1. Jos pääset mukaan ilmoita kommentilla niin otamme yhteyttä. Jos olet kiinnostunut tulevista testailuista, ota yhteyttä kommentilla myös!

// Ylläpito

IRC-Galleria ja Tinder yhdistyvätKeskiviikko 01.04.2015 08:48

tglogo.png

Tinder hakee vahvaa kasvua Pohjoismaissa. Viime viikkoisen Matchcom ostoksen lisäksi Tinder vahvistaa otetta markkinoilla ostamalla suomalaisen IRC-Gallerian.

Ensimmäiset fuusiointioperaatiot on jo suoritettu. Entisen IRC-Gallerian kaikki profiilit näkyvät jo Tinderin mobiiliapplikaatiossa.

IRC-Galleriasta tulee Tinderin webbiversio ja Tinderistä IRC-Gallerian mobiiliversio. Uuden fuusioidun palvelun nimeksi tulee tinder-gallery joka löytyy jo osoitteesta http://tinder-gallery.com

Tinder-Galleryssä on jo testikäytössä nettideittailun kuuluisa helppokäyttöominaisuus: raahaa käyttäjän kuvasta oikealle, vasemmalle tai ylös!


// Tinder-Galleryn ylläpito
YouTube- sekä Vimeo-videot toimivat jälleen blogimerkinnöissä. Korjaamme lisää bugeja lähiaikoina, jonka jälkeen päästäänkin kehittämään uutta :)

// Ylläpito