IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Day 31Torstai 11.06.2009 00:06

- Aamu: Ei mitään
- Lounas: Kalaa brunossa kasviksilla
- Illallinen: 400g salaattia koskenlaskijalla, oliiveilla ja pekonimakkaralla.

Karppaus ei toimi. Paino ei ole tippunut, mutta tilalle on tullut melkoinen väsymys.

Day 4Perjantai 15.05.2009 02:05

Aamu: Vettä supermäärä kahvia vitamiineja
Lounas: Aurajuustoleike vihanneksilla ja salaatilla xnoden kanssa nomhattanissa
Ilta: Leikkelin possunlihasta sellaisia lastuja, paistoin supermäärässä super extra hyper noper koper oliiviöljyä, heitin kulhoon salaatinlehtien, valkosipulinkynsien, valkoviinietikan ja pippurin kera, hyvää tuli.

Tänään on ollut niin tutkalla ettei tiedä onko tässä ulottuvuudessa vai ei. Vaikka töitä tuli painettua taas överisti, niin silti kävelin pikavauhtia kotiin. Ylikierroksiako?-)

Karppi on iloinen kala <3

Huomenna risteilylle! Pitänee tukeutua kossuvissyyn..

ps. ostin vehnäleseitäkin, mutten uskalla syödä :(. Keittelenpä tuossa pari kananmunaa iltapalaksi.

Ketoosiin päinTorstai 14.05.2009 02:57

Karppaus jatkuu:

Aamupala: Vettä + Vita
Lounas: Tamarin, jätin riisin ja kaiken kuorrutetun lihan pois, nappailin vain satsit lihaa ja vihreitä kasviksia. Kastikkeen koostumuksesta ei tietoa
Välipala: Pari kinkkuviipaletta + Juustoviipaletta (ilman leipää tietty)
Illallinen: Jauhelihaa+Sipulia+Kukkakaalia + Pari siivuu juustoa

Väsyttää aika kummasti. Joko pikkuhiljaa alkaa tulla ketoosin alkuvaiheita tai sitten on vaan sopivan raskas viikko. Huomenna ylös taas 8:00 am.

Se mikä tässä on jännää, on että vettä kuluu huomattavasti enemmän. Huomaan myös olevani palavereissa sekavampi :).

Tunnen olevani iloinen kala joka hymyilee :).

Karppaus jatkuuKeskiviikko 13.05.2009 02:47

Oikeastaan opiskelun merkeissä.

Eilen kuulin että tosiaan porkkana on siinä rajoilla. Tutkin niin näyttäisi olevan 5.6g (karppiruoka on "alle 5"). Tutkin tuossa papu- ja hernetölkkejä ja yllätys on suunnaton: 11-13g hiilaria, eli nekin tippuu pois.

Aamu: Vitamiineja ja vettä
Päivä: chilileikettä, vihanneksia ja salaattia
ilta: kanasalaattia pikkaisen. Käytiin päivin kanssa afrikkalaisen ruuanvalmistuksen kurssilla. Siellä pyrin syömään karpisti, mutta oikeastaan jälkiruuaksi tarkoitettu kuskus-juttu veti homman vähän puihin. Huomenna sitten ehkä parempi onni :).

Ps. Moni varmaan ihmettelee motiiveja. Niitä voisi ehkä olla:

a) Kokeilunhalu. Aina on hauska kokeilla jotain uutta, kuten uutta elämäntapaa, musiikkia, kulkuvälinettä, tapaa tehdä töitä
b) Oppiminen. Päästä sisälle mitä karppaus oikeastaan on. Ja lisäksi oppia myös eri ravintoaineiden hiilihydraatit
c) Muutamat liikakilotkin olisi kiva saada tippumaan kun kasvissyöntikin meni puihin.

Homma kestää viikon. Joskin viikonlopun risteilymatka ja alkoholi tulee vähän tyräyttämään, mutta katotaan miten sujuu :).

Kuka sun missä mennään nimi on?Tiistai 12.05.2009 02:02

Aloin karppaamaan. Kuten muissakin erikoisruokavalioissa, niin kokeillaan tätä nyt ensin viikko ja sitten tutkitaan fiiliksiä.

1. Aamupala: mivitotal + vettä.
2. Lounas: Nomhattan, ananasleike vihanneksilla ja salaatilla.
3. Kotona: Kalaa ja wokkivihanneksia mistä nypin maissit pois.

[Ei aihetta]Perjantai 17.04.2009 12:31

Nolla on parillinen kokonaisluku, jonka seuraaja kokonaislukujen joukossa on yksi. Nolla ilmaisee lukumäärää "ei yhtään". Nolla on suurin ei-positiivinen luku ja pienin ei-negatiivinen luku. Nolla itse ei ole positiivinen eikä negatiivinen.

Mikä tahansa luku kerrottuna nollalla on nolla. Nolla jaettuna millä tahansa nollasta poikkeavalla luvulla on nolla. Mikä tahansa luku jaettuna nollalla on määrittelemätön. Nollalla ei siis voi jakaa. Mikä tahansa nollasta poikkeava luku korotettuna potenssiin nolla on yksi. Joskus määritellään myös 00 = 1. Nollan kertoma 0! on määritelmän mukaan 1.

Mikä tahansa luku lisättynä tai vähennettynä nollalla on luku itse. Nolla on siis yhteenlaskun neutraalialkio eli nolla-alkio.

PääsiäinenTiistai 14.04.2009 02:33

Tuli vietettyä päivin kanssa pääsiäinen, ja saatiin kaikenlaista tehtyä. Oikein onnistunut olo.

To: LEPO. Katottiin tripodien ajan ensimmäinen tuotantokausi. Kävin mikon (torttu) kanssa yhdellä.

Pe: ITÄ. Ajettiin sompasaaren entiseen satamaan ja kierrettiin hylättyjä rakennuksia sisältäpäin. Ei kiivetty nosturiin, koska paikalla oli vielä satunnaisia yksittäisiä satamatyöläisiä. Sitten ajettiin itä-itä-helsinkiin eli ex-sipooseen tutustumaan vallattuihin alueisiin. Illalla katsottiin tripodien ajan toinen tuotantokausi.

LA: LÄNSI. Lähdettiin aikaisemmin ajelulle. Ajettiin kuninkaantietä pitkin suurinpiirtein seuraavaa reittiä: Helsinki -> Espoo -> Latokaski -> Kirkkonummi -> Siuntio -> Mustion linna -> Fiskars (Käytiin syömässä) -> Pohja (Löydettiin autiotaloja, missä seikkailtiin sisällä!) -> Tammisaari (Käytiin hiekkarannalla) -> Helsinki. Käytiin katsomassa paikallisia nähtävyyksiä. Illalla mentiin xnode kanssa redrumiin, jossa oltiin kolmeen asti reivailemassa :).

SU: KRAPULA. Maattiin kotona, tehtiin hyvää makkarakeittoa. Katsottiin lollittavaa tv-sarjaa "Suomen Tyypit" missä etsitään suomen uskomattomimpia tyyppejä. Illalla käytiin iquanassa syömässä.

MA: POHJOINEN. Autoreissu: Talvipuutarhassa -> KORSO (Tankattiin auto) -> KERAVA (Kuvailin graffitteja) -> JAKOMÄKI (Käytiin syömässä) -> mukle + onre (Pelattiin carcassonnea) -> Lentokenttä -> Koti

Hyvin onnistuttiin. Ehkä tuossa sunnuntain kohdalla olisi voinut muutakin aktivitteettia tehdä, mutta hyvä välillä olla paikoillaan.

Nyt on sauna vielä lämpiämässä, joten ei huolta huomisesta työviikosta!

ps.kuvia huomenna

ÄänimerkintäPerjantai 03.04.2009 00:43

Viikonloppu turkulaisittainMaanantai 30.03.2009 02:01

Tuli tämä viikonloppu vietettyä maaseudulla. Lauantaina käytiin tätini 50-vuotispäivillä Turussa ja sunnuntaina setäni 50-vuotispäivillä rymättylässä (ovat kaksoset). Serkut olivat hieman kasvaneet, ainakin äänet olivat muuttuneet jo. Kohta voi viedä jo mukana bilettämään :).

Oikeastaan tuli ihan hyvä ja puhdas olo. iPhonesta loppui akku, kun laturi unohtui, joten ei tullut käytettyä ylimääräisesti sosiaalisia medioita. Oikeastaan koko reissu oli 24h + 2x 2.5h matkat, joten ei paljoa ehtinyt tehdä kontaktia sukulaisiin. Pitää paremmalla ajalla käydä tuolla, vaikka kesällä.