IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Videoita voi taas lisätä IRC-Galleriaan!Maanantai 24.04.2017 17:00

Sinustako Galtsun Pääsiäispupu 2017?Perjantai 14.04.2017 12:28

Pääsiäinen on tunnetusti pupujen ja munien aikaa. Nyt viedään pupuilu uudelle tasolle ja parhaat toki taas palkitaan, joten laita pupumainen kuva/kuvia itsestäsi tänne Galleriaan! Voit päättää oletko itse pupu vai onko pupu esimerkiksi sylissäsi. Munan yhdistäminen pupuiluun ei ole huono idea, ja useampi kuva lisää mahdollisuuksia voittaa. Viisi parasta pupua voittaa palkinnon, ja ennen tiistaita klo 10 postatut kuvat otetaan huomioon. Lisäksi voittajapupujen kuvat julkaistaan Facebook-sivuillamme. Release your inner bunny!

Osallistu kilpailuun lisäämällä kuva IRC-Galleriaan ja kirjoittamalla hashtag #galtsupupu tai #pupu kuvatekstiin :).

Kuvan voit lisää täältä: https://irc-galleria.net/upload/picture
Suomen suurimpiin tapahtumiin kuuluva Tubecon lopettaa Youtuben käytön ja siirtyy käyttämään IRC-Galleriaa alustana.

"Totesimme IRC-Gallerian kanssa keskusteluiden jälkeen että Youtube alkaa olla menneen talven lumia." summaa Jonna Paananen, Tubeconin taiteellinen johtaja.

Tubeconin nimi vaihtuu muotoon IRCCON. IRCCON järjestää Suomen suurinta irkkimiittiä ja irkkikulttuuriin keskittyvää tapahtumaa Hartwall Areenalla 12.-13.8.2017.

"Pystymme IRC-Gallerian avulla tuottamaan parempaa videosisältöä ja järjestämään kunnon tapahtuman. Erityisesti haluamme kiittää IRC-Gallerian käyttäjiä siitä, että olette tuoneet esille tarpeen videoiden toimivuudelle." Kertoo IRC-Gallerian Jari Jaanto

Muutos astuu voimaan heti. Tubeconin sivusto tulee vastaisuudessa löytymään osoitteesta http://IRCCon.fi
IRC-Galleriaan on tullut viime yön aikana useampia bottikäyttäjiä levittämään linkkejä. Olemme poistaneet tunnukset ja estäneet tunnuksen luonnit uusilta boteilta. Älä kuitenkaan klikkaa linkkejä jotka alkavat sanoilla bit.ly tai vaikuttavat epäilyttäviltä.
Olemme kehittämässä uusia asioita IRC-Galleriaan ja meillä on uusia ajatuksia. Olet tervetullut mukaan iltamaan jossa suunnittelemme asioita!

Tapahtuma järjestetään 22.3. klo 17:00 alkaen Osoitteessa Lapinlahdenkatu 16. Pistä kommenttia mikäli olet tulossa joko jaffa tai tähän viestiin!

[Ei aihetta]Torstai 09.03.2017 15:07

Haluatko uusia ystäviä?Maanantai 27.02.2017 19:23, 184 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Mikäli outouksia yhä esiintyy, pistä kommenttia.

// Ylläpito
Entinen kuvapalvelimme hajosi. Olemme ottaneet uuden kuvapalvelimen käyttöön, joka on tuotu linjoille lauantaina 28.1. klo 17:40. Kuvien latausongelmat ennen tätä johtuivat hajoamisesta.

Mikäli huomaat kuvien latautumisessa ongelmia, pistä kommenttia.

// Ylläpito

Hyvää Joulua! :)Perjantai 23.12.2016 15:19

IRC-Gallerian väki toivoo kaikille hyvää ja rauhallista joulua! :)

ps. Jos tulee tylsää joulun aikana, niin tule kokeilemaan galtsun appia: https://ihkuapp.com

Elokuvakilpailun voittaja valittuKeskiviikko 07.12.2016 18:05

Järjestimme kilpailun jossa kysyimme elokuvatottumuksista. Kilpailussa arvottiin Finnkinon leffaliput ja voittajaksi tuli Allupa. Onnittelut voittajalle! :)

Tulemme järjestämään myös jatkossa kilpailuita, kannattaa seurata. Saa myös ehdottaa mitä haluaisit voittaa palkinnoksi seuraavasta kilpailusta?

// YLLÄPITO