IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kävelyä jatkettavaTiistai 20.04.2010 21:19

Alkanut taas väsyttää aivan tolkuttomasti eikä meinaa päästä sängystä ylös. Selkeä merkki liikunnan puutteesta. Aika jatkaa kävelyä nyt kun on taas aurinkokin alkanut paistaa.

Tässä olisi kotimatka tälle päivälle:

Ehdottakaa naamiaisasua!Tiistai 20.04.2010 01:55

Seuraavat on jo kokeiltu:

- Juha Mieto
- Pimp-daddy
- Rambo
- Leasure Suit Larry
- Tappajarobotti
- Tutkimusmatkailija

Jotain kevyempää tälläkertaa. Pitäisi myös sijoittua hieman vuoden 2050 teemaan muttei pakko.

<3Sunnuntai 11.04.2010 04:38

Yle Teeman suomennokset <3Lauantai 10.04.2010 19:11

Tiededokumentti: Cernin aikakone
ke 07.04, kl. 17.00, 57 min YLE Teema, dokumenttiKeskustelevat LHC:n ATLAS-ilmaisimesta, jossa hiukkaset törmäävät. hiukkasten törmäytys synnyttää IRKKIGALLERIAN! :)http://en.wikipedia.org/wiki/ATLAS_experiment
Suomi24-palveluun on tehty tietomurto. Tietomurron seurauksena palvelun salatussa muodossa säilytetty käyttäjätietokanta on anastettu. Tietokannassa on säilytetty käytetyistä salasanoista vain tiivisteet, mikä hankaloittaa käyttäjätietojen hyväksikäyttöä huomattavasti.

Mikäli sinulla on sama salasana käytössäsi Suomi24-palvelussa ja IRC-Galleriassa, suosittelemme vaihtamaan sitä välittömästi.

Mikäli käytät Suomi24-palvelua, käy vaihtamassa salasanasi myös siellä.

Lisätietoja:

http://www.cert.fi/tietoturvanyt/2010/04/ttn201004091605.html
http://keskustelu.suomi24.fi/node/8988910
Kuten palauteforumillakin on jo ehditty toivoa, olemme toteuttaneet iloksenne lisää hakuehtoja.

VIP-käyttäjille on lisätty haku yhteisöstä, Boksista, sekä kuvastekstihaku. Haku löytyy Käyttäjät-sivulta.
käyttäjät-sivulta.

Tämän lisäksi hakusivun käyttöliittymää on selkiytetty.
Löysitkö mielenkiintoisen kuvan tai blogin IRC-Galleriasta? Kuvien ja blogien alle on lisätty sosiaaliset kirjanmerkit, joita klikkaamalla voit helposti jakaa sisältöä kavereillesi IRC-Gallerian ulkopuolella.
Verkossa leviää tällä hetkellä eri webbipalveluista kerättyjä salasanoja ja käyttäjätunnuksia. Joukossa ei ole IRC-Galleriasta haettuja salasanoja. Tunnukset ovat ilmeisesti suurimmaksi osaksi peräisin alypaa.com -palvelusta.

Mikäli sinulla on IRC-Galleriassa ja älypäässä sama käyttäjätunnus / salasana, vaihda salasanasi välittömästi!

Tutkimme myös asiaa ja käyttäjien, joiden salasana on sama kuin leviävässä listassa, tunnukset pyritään turvaamaan.

Muistutamme, että ei kannata käyttää samaa salasanaa eri palveluissa.

Astianpesukonelohi - Part 2Sunnuntai 21.03.2010 22:48Astianpesukonelohi oli menestys! Valmistin myös uunissa tuon toisen puolen vertailun vuoksi. Ja astianpesukoneessa valmistettu oli parempaa. Tuo uunissa tehty oli kuivempaa ja mauttomampaa. Astianpesukonelohi oli maultaan täyteläisempää ja kosteampaa.

Tuli myös samalla valmistettua ihan ok kermaviilikastike:

- 1 purkki kermaviiliä
- Ruohosipulia
- 1/2 tl Suolaa
- 1/2 tl Sokeria
- 1 tl Sitruunamehua
- Sitruunapippuria
- Mustapippuria

Laita mausteet kermaviilipurkkiin, sekoita ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.

Mukana oli vielä keitettyä perunaa, niin pysyi sopivan simppelinä ruokailu. Alkupalasta en kerrokaan vielä, vaan palaan siihen kun aloitan historia-sarjani :)

http://fi.wikipedia.org/wiki/Astianpesukonelohi
Viitaten Heinin blogiin: varzu tuli käytyä hakemassa tuo astianpesukone ja asennettua eilen kotiin. Nyt on aika testata laitteen toiminta tositoimissa!

Tälläkertaa jaffan keittiössä valmistetaan asianpesukonelohta. Resepti on jo hetken aikaa seikkaillut Internetin kätköissä, ja päätynyt vihdoinkin luokseni. Astianpesukonelohi kuuluu samoihin urbaaneihin legendoihin oudoista ruuista kuin uppopaistettu mars-patukkakin, joskin lienee terveellisempää.

Resepti
- Lohi
- Suolaa
- Pippuria
- Ruohosipulia

Leikkaa lohi sopivankokoisiksi paloiksi. Laita pala alumiinifoliolle. Ripottele päällä mustapippuri, suola ja ruohosipuli. Kääri alumiinifolio tiukaksi paketiksi ympärille. Kääri vielä muutama alumiinifolio tämän päälle, itse käytän 4 kerrosta varmuuden vuoksi.

Asettele lohipaketti astianpesukoneeseen siten, että alumiinifolion taitokset ovat alaspäin. Näin vesi valuu päältä pois kätevästi. Älä käytä turhaan tiskiainetta, mutta halutessasi voit tiskata myös tiskisi samalla.

Laita normaaliohjelmalle ja valitse tehokkain lämpötila. Laita kone päälle ja odottele.

Tätä blogia kirjoittaessani kala valmistuu nyt astianpesukoneessa. Kirjoitan uuden blogimerkinnän kun päästään syömään asti.