IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.07.2006 03:47

Päätä särkee :/ Tänään on taas tullut touhuttua paljon kaikenlaista, käyty kattomas Fikiä ja Pandaa, ajettu poikien kanssa riemurallia ja käyty katsomassa Idaa, tai no mä katoin ja jannie jäi yöksi ;)

Mut juu, aika riemuralli tuo meidän lenkki. Alku meni hyvin, mut se hullu sikalan koira oli taas pihalla vapaana ja juoksi meidän perään taas ihan mijoonaa. En halua tietää mitä se pikkupojille teksi jos kiinni saisi, mut ainakin sillä näytti taas olevan niskakarvat pystyssä kun räkötti ja juoksi perässämme. Huusin vaan jannielle, et "KIITOLAUKKAA!" Ja niin meidän raviponit sai kunnon revittelyä pienen pätkän. Pojat oli ihan innoissaan ja kiiiiisivät miljoonaa korvat puolipystyssä.

Sit käytiin tutkimassa yksi tie, joka oli paljon luultua pidempi. Se oli sellanen ihana metsätie, vaikkakin aika kuoppainen. Likat sai taas extreme ällit ja raviahan siinä oli pakko koittaa. Persiis irtosi välillä 30cm penkistä kuoppien takia, mut ihan SUPER hauskaa oli *nauraa kippurassa vieläkin*

Ja sit vielä yksi lisä-älli, mennään sinne pururadalle peppureeniin. Oikastaan tosta noiden ulkorakennuksien ohi, jos joku sattuu tulemaan, niin todetaan, et haluttiin nähdä puhelinmasto (vai mikä lienikään) lähempää. Se olikin tiedossa, että tietä ei ole pururadalle asti eli jouduttiin rämpimään hetki pitkässä heinikossa, jossa oli aika syviäkin kuoppia välillä :/ Hyvin siitä silti selvittiin :)

Pururadalla oli taas oma hupinsa. Mäet oli niin jyrkkiä (onneksi kuitenkin suht lyhyitä), et ne piti laukata ylös, muuten olis ponit hyytyny. Välillä joutui ottamaan kärryjen etulaidasta kiinni, ettei olisi kyydistä pudonnut ;)

Hienosti kummatkin jaksoivat tän varmasti 10km lenkin. B pääsi pesuun, hänelle tuli aika hiki, mutta Herra H ei ollut kuin hiukkasen hikinen silojen alta. Sillä pojalla on kunto kohdillaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.