IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Mun rakkaat kissat <3Tiistai 13.12.2005 01:39

Mun kissat on ihania <3

Tiivi, joka ihan oikeesti on oikea diiva, ei pidä kamalasti sylissä olemisesta, mutta joskus hän tulee ihan itse syliin ja on siinä vaikka kuinka kauan. Jos lopetan rapsuttamisen, katsoo Tiivi syvälle silmiisi ja sanoo mau tai jos koitat siirtää kättäsi pois, ottaa hän varovasti tassulla kädestä kiinni, ettei saa vielä lopettaa rapsuttamista :) Ruokaa hän myös kertoo haluavansa sanomalla erilaisen maun kuin rapsutus maun ;)

Taavi mun iki-ihana kollipoikani sanoo mulle joka kerta kun tulen kotiin mau, hän tervehtii äiskää. Joka ilta Taavi tulee mun kainaloon nukkumaan ja herää siitä vasta aamulla tai kyllä hän vaihtaa öisin paikkaa, mutta aamuisin hän on kuitenkin mun kainalossa nukkumassa. Kun herään saan ensimmäiseksi kunnon kerhäämistä, kiehnaamista ja suukkoja, paljon suukkoja :) Taavin kieli on kuin hiekkapaperia, mutta ei se haittaa, hellyydenosoitukset on ihania <3

Tirri, mun paksu ;) Ikuisessa hepulissa vaeltava kissa. Harva se päivä, mun matto on rullalla, kun Tirri mennä posottaa pitkin poikin kämppääni. Tirri on tässä talossa ainoa, joka osaa viihdyttää itse itsensä. Leikkii leluhiirellään vähän väliä. Tirri on muuten tosi fiksu kissa. Hän osaa istua käskystä ja seuraa paremmin sivulla kuin moni tuntemani koira. Katsekontakti seuraamisen aikana on myöskin kadehtimisen aihe ;) Myös Tirri tervehtii mua kun tulen kotiin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.