IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

[Ei aihetta]Maanantai 18.08.2008 19:09

Taitanee olla joku jalkojentelomis ajat meneillään (mitä meinaan täs päiväkirjoja lukee). Mä passaan kiitos, ainakin toivottavasti ;) Koittakaahan kaikki kipeät ihmiset parannella itteänne.

Täällä menossa ihmisen rääkkäys päivä. Aamupäivällä 1130 hampilääkäri, joka tuikki mun vasemman posken niin puuduksiin, että vieläkin tuntuu puudutusta olevan jäljellä. Yksi reikä oli ja se paikattiin. Hyvin mun mielestä ku viimeeksi olen hammaslääkärissä ollut joskus 2000-luvun alkupuolella.

Hampilääkäri halusi mut myös suuhygienistille ja varasin ajan neropattina (taisivat puuduttaa mun aivot samalla) torstaille klo 19 ku mun piti lähtee Nastolaan jo to aamulla. Soitin sinne sit hädissäni et ei mtn muuta aikaa olisi. Juu oli tasan YKSI aika meinaan tänään klo 1730.

Voi mua ja mun suu parkaa :D Ei tule pahemmin syötyä tänään ku eka ei voi kahden ampullin puudutteen takia ja sit ku tuolta hammaskiven poistosta pääsen ei kuitenkaan voi laittaa hampaita edes yhteen, saati syödä. Njoo laihikselle menee tää päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.