IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Kotona :)Torstai 12.01.2006 21:31

Jannie on ihan väskä, se haukottelee koko ajan tossa vieressä ;) Mä olisin melkeen valmis lähtee baariin, mut ehkä meen nukkuu.. Saas kattoo..

Paatskilla oli oikein mukavaa, loppujen lopuksi. Menomatkalla keikutti niin paljon, et vietin muutaman ei niin mukavan minuutin pöntön kanssa jutellen ;) Dj soitti todella loistavaa musiikkia, olo oli välillä ku reiveissä :D Loikin ku aropupu, kunnes alko taas yrjöttää/pyörryttää ja jouduin lopettaa kesken leikin :( Vettä join ainakin tarpeeksi, noin ämpärillisen yhteensä laskettuna :) Kultsi oli ihan villinä ja laivan todelliset seniorit saivat varmaan ylimääräisiä rytmihäiriöitä, kun katsoivat meidän yhteistanssia :D Herra tanssi koko illan likimain non stoppina, hyvin näytti jaksavan, vaikkakin hänen menoaan ihmetteli kaikki :)

Ruoka oli ala cartessa hyvää ja sitä oli riittävästi. Olokin kohentui hetkiseksi kun sai ruokaa napaansa, mutta toisaalta täysinäinen vatsa aiheutti aikamoisen väsymystilan. Hetki lepoa ja olo kohentui, ehkä.. ;)

Naureskellen lisään tänne muutamaa päivää myöhemmin, että seura oli oikein mukavaa ja opin muutaman mielenkiintoisen sanan tai miten sen nyt ottaa. Helistin kertoi mukavia juttuja ja kertoi mm mitä jotkut "asiakkaat" ovat häneelle sanoneet -> kyrpätynnyri, vakuumikumipää ja kuushuulinen kusivittu (ehdottomasti mun suosikki) :D

Nyt tarttis lähtee kaverin tupareihin ja sieltä tai jostain muualta sitten jatkoille, jos tosiaan silloin vielä jaksaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.