IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Ihana valo, sinun nimesi kaunis sana..Torstai 19.01.2006 20:31

Mistäköhän tuo otsikkokin tuli? Varmaan siitä, että tänään on ollut tosi kaunis päivä ikkunan läpi katsottuna, sillä ulkona on ollut ihan järkyttävän kylmä. Naama huurteella kun kävelee tyyliin 100m. Poninkin turpakarvat oli ihan huurteessa, kun kävin häntä katsomassa :)

Tapasin jannien tänään, sillä oli uusi hieno tukka ja btw ihan helevetin hianot farkut :D Käytiin kahvilla Rennossa ja oltiin rennosti kaakaon ja kahvin verran. Kiva käydä välillä jossain kahvella, ei voi muuta sanoa :)

Niin, tossa päivällä totesin lähinnä itsekseni, että tämä päivä on ollut niin mukava kaikin puolin, ettei tätä voi _mikään_ pilata, ei kertakaikkiaan mikään! Olen edelleen _vahvasti_ samaa mieltä :) Kuitenkin mulla on nyt iiiisooo ongelma.

Tarina alkaa seuraavanlaisesti.. Kävin tänään alennusmyynneissä pyörimässä ja ne farkut mitä muutama päivä sitten havittelin, oli loppujen lopuksi tosi kauheet ja ihan liian halvatkin ;) Niissä oli liian kapeat lahkeet ja nääääääh *nyrpistelee* Löysin vielä paremmat ja kalliimmat farkut ja voi jurkanpujut, ihan ku olis toisen ihon päällensä vetänyt, kun vedin ko freesoulit jalkaan :D Voi sitä onnea ja autuutta.. Äiskä ei kyllä kauheasti ajatuksesta pitänyt, mut en kysynyt siltä mitään :D Sopimus oli jo ennen joulua, että saan valita mieleiseni farkut ja hän kustantaa. Hyvä diili mun mielestä :) Tosin huomasin, ettei äiskä oikeesti niistä niin kauheesti digannu, niin lupasin maksaa puolet ja asia oli sillä pihvi :) Sitten oli paljon kaikkia kivoja paitoja ja sit oli viel toisetkin farkut.. Totaalikustannus meni sinne samoihin lukemiin, mitä ponin viimeinen klinikkakäynti :o

Niin siihen ongelmaan, melkein jo unohdin, kun innostuin niin kovin noista farkuista.. "Iiisoo ongelma". Mulla on nyt niiiiin paljon uusia vaatteita, etten tosiaankaan tiedä miten tästä selviän ja valinnan vaikeus on ihan kauhea, mitä laitan seuraavaksi baariin päälle? :DD Tähän miettimiseen ja ongelmanratkaisuun saan kyllä varata varmaan tunnin poikineen :D

Että sellainen hyvä päivä ja sanon vielä kerran _tätä_päivää_ei_pilaa_enää_mikään_ :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.