IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

salaliittoteoria - mtv3Sunnuntai 29.01.2006 01:01

Menihän "hevostellessa" tämä päivä.. Minä, jannie ja baelaisda käytiin Lemussa katsomassa yhtä kivaa ruunaa. On se vaan niin symppis ja suloinen :) Baelaisda koeratsasti hevon ja piti siitä kovasti. Hevokin kulki oikein kauniisti baen alla, väsyi kylläkin nopeasti, mutta yritti/suoritti rehellisesti kaikki mitä oli vaadittukin.

Hyppäämistä en sitten välittäisi muistellakaan, oli kyllä ihan liiallista revitystä ja selässä oli hevon vakiratsastaja, joka ei tuntunut ymmärävän, että hevo parka oli aivan loppu. Siinä mentiin ristiin ratstiin 15 hyppyä putkeen, kyllähän hevo kääntyi kauniisti persiinsä ympäri pennin päällä, mutta ei olisi niin montaa kertaa tarvinnut näyttää. Oli kyllä kaunis hyppy hevolla, sitä ei sovi kieltää. Lähdimme jannien kanssa pois kun emme halunneet nähdä enempää. Avasinkin siinä sanallista arkkuani ja totesin reilumpaan ääneen, että "kyllä sitä olisi vähempikin riittänyt"..


Aamupäivällä hihkuttiin jannien kanssa heliumin tahtiin :D jannie toi pari niinistö ilmapalloa ja noh vaikken niinistöä äänestäkään, niin ilmapalloista ainakin riitti hupia ihan vatsalihasten sattumiseen asti :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.