IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Päivitys :DPerjantai 01.06.2007 04:45

*En muista mitä tapahtui maanantaina :D

*Tiistaina oli tuskasen kuuma 29 varjossa, ilma oli kuin "lehmän henkäys". Seisoin tallilla vesiletku kädessä ja siinäkin hommassa tuli hiki.

*Keskiviikoksi viileni 10 astetta ja eikun maastoon. Poni eteni aluksi ihan kivasti, muuttui sitten täiksi tervassa ja lopulta olisi vaan seissyt paikallaan ja katsonut maisemia. Potkin poniin vauhtia ja kun pääsi laukkaamaan virkistyi huomattavasti, vaikkakin hyytyi taas kun ravailtiin ja käveltiin hetki. Olisi kokoajan vaan halunnut kotiin. Mentiin sitkeesti sinne mihin olin ajatellutkin, matkaan meni edestakas noin 1,5h vaikka shetulla (melkeen) saman lenkin tekee noin 45min kun ravissa koko matkan menee ;)

Kun käänsin ympäri vinkas, pieras ja lähti :D Tultiin kiitomalaukkaa aika pitkä matka, ponilla kokoajan korvat hörössä. Oli kivaa :) Kuuma tuli molemmille ja poni pääsikin suihkuun ja rasvaukseen. Tuli pikkasen reippaampi sade illaksi..

Note, Henu ei tykkää pliistrauksesta yhtään. Kumihanska ja linimenttipullo on vähintään myrkkyä.

*Torstai. Kentällä (joka hiton upottava) noin 15min. Söi lähinnä vihreitä tuppoja reunoilta, kerran sai jonku sähinkäis kohtauksen, pieras ja lähti miljoonaa ;)

Edelleen Henu sitä mieltä, että koitan myrkyttää hänet ;)

*Perjantai.. KESÄKUU :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.