IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Operaatio Pelastetaan Sorsat Keskiviikko 20.06.2007 20:31

Kaikki meni tallilla hyvin. Kävin Fikin kanssa 1,5h maastossakin, kivaa oli :) Aikataulu alkoi kusta siinä kohtaa pahasti kun käännyin kotipihaan. Piti mennä syömään Amarilloon viimestä kertaa ja sovittu aika oli klo 15.

Sorsa-emo ja kaksi untuvikkoa keskellä meidän pihaa ja asvalttiviidakkoa. Soittoa eläinhoitolaan, että mitäs näille tehdään. He eivät tee mitään, koska linnuilla ei ole mitään hätää(?) Mielenkiintoista, koska kyllä siinä nyt melkonen hätä on, ku tiput keskellä liikennöityä keksustaa. Kysyin saanko laittaa ne pahvilaatikkoon ja kiikuttaa jonnekin missä rauhallisempaa, tämä sopi ja tuumasta toimeen. Niin ja tämä vastannut henkilö kertoi, että oli tullut soittoja emosta ja 8 poikasesta, minä tosiaan näin vain kaksi.

Painelin siis hakemaan kissan kuljetuslaatikon ja sit pihalle pyydystää lintuja. Olivat tällä välin vaihtaneet pihaa ja nyt poikasia olikin kolme. Sain apua naapurin rouvalta, mutta emme saaneet emoa kiinni edes pyyhkeellä. Ja linnut vaihtoivat taas pihaa.

Nyt avukseni tuli hyvin mukava mies joka haki myös pyyhkeen ja saimme lopulta melkein tunnin yrittämisen jälkeen emon kiinni. Kaksi poikasta sain helposti kiinni kun sanoin nille tviit tviit tviit. Kävelivät suoraan luokse ja pääsivät emon luo häkkiin. Kolmas olikin sitten vaikeampi nakki, kun pentele piiloutui :D Onneksi tämäkin löytyi lopulta ja saatiin kiinni.

Ehdin ajattelemaan, että onneksi kukaan ei kakkinut mun päälle ja samassa tämä numero 3 kakki mun kädelle xDDDD

Vein emon ja poikaset aurajokeen ja hyvin tyytyväisinä lähtivät uimaan siitä omille teilleen. Melkein tippa tuli linssiin kyl :')

Pääsin hädin tuskin kotipihalle parkkiin kun samainen mies, joka mua oli auttanut, juoksi pihallemme ja huudahti, että täällä pihalla on vielä kolme poikasta. Eipä auttanut kun napata kaikki (samaan aikaankin vielä) kyytiin ja kiikuttaa aurajokeen. Etsimme emoa tovin, eikä näkynyt, kamala tunne, kun tietää, että poikaset kuolee ilman emoaan :(

Onneksi emo kuitenkin suvaitsi näyttäytyä kolmen kersansa kanssa ;) Minä nakkasin tuoreimmat kolme veteen ja toivoin, että emo näkee poikaset. Kovaa vauhtia oli menossa ohi, kun yksi näistä uusimmista sanoi heleään ääneen tviit! Emo kääntyi salamana ja tuli vauvojensa luo. Ei ollut taaskaan itku kaukana kun emo tutki kolme "uutta" vauvaansa ja lähti 6 untuvikon kanssa uimaan meistä poispäin :')

Päivän tai varmaan koko vuoden paras työ on tehty!

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE :) <3

Niin ja kyl mä sinne syömäänkin ehdin, tosin noin 45min myöhässä ;) Onneksi tänään ei oo mikään kiire :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.