IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

syvä huokausTorstai 30.03.2006 02:43

No ni mysteeri selvisi, onneksi nyt saan ja samoin kaikki muutkin rauhan.. mieli teksi kertoa kaikki, mut en jaksa. Muokkaus -> jos nyt sit kuitenkin kerron hiukan jtn, sain "luvan" yhdeltä osalliselta kertoa..

Eli luulin, että kukaan ei voi alentua tällaiseen, ajattelin että näin käy vain jossain jenkkilässä tmv. Kun luulet keskustelevasi oikean ihmisen kanssa, keskustelet pari kuukautta ja joku enemmänkin, pidempään. Sitten saat kuulla, ettei koko ihmistä olekaan, kaikki on ollut lumetta, valetta, fiktiota. Olet tavallaan ihastunut ja "matto vedetään alta", jäät kaipaamaan koko persoonaa, vaikka tiedät ettei häntä ollutkaan. Se olikin vaan sairaan ihmisen mielikuvituksen tuote. Olet ihan wtf, motiivia ei ole, ei ainakaan sellasta minkä oikeesti ymmärtäisit. Ei vaan voi käsittää. Sanotaan niin, että "kaiken takana on nainen" niinku olikin. Toistakymmentä hahmoa esittänyt, heille kaikille omat persoonallisuudet luonut. Oikeesti, tätä ei usko, ennenku omalle kohdalle osuu. "Kaikki kaunis katoaa, kaikki kuolee aikanaan"

Niin, että älkää luottako kehenkään!! Ettei käy näin, varoituksena kaikille ja niin pois päin..


Poni oli hauska tänään, seurusteli niin kivasti tarhassa mun kanssa. Oli hiukan kiire tänään, niin jäi liikutus, mut huomenna sitten.. Toivottavasti keli on huomenna ok :)

Istuskelin Rennossa jannien ja baelaisdan kanssa vaikka kuinka kauan, oli mukavaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.