IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Kemut jatkuu..Tiistai 04.04.2006 22:29

Rakas poni sai monta omanaa ja yhden päärynän, sillä päärynät ovat rakkaani suuurinta herkkua :) Normaalisti synttäripäivä on vapaapäivä, mutta koska ilmta on nyt niin epävakaat, päätin lähteä maastoilemaan, kun ei kerran satanut. Poni oli ensin niiin löysä, kun vaan löysä voi olla, mutta kyllä hän siitä tokeni, kun reipasta ravia vaan pyysi kunnolla. Vesilätäköt eivät haitanneet yhtään ja kun vauhti oli saavutettu se myös pysyi :)

Matkan varrella nähtiin muutama "pieni-vihreä-mies" ja niitä piti vähän säpsyä, mutta matka jatkui silti. Eka laukka pätkä oli ihan hallussa ja rauhallinen, metsässä poni oli ihan rauhallinen, mutta pellolla, heh, sitten mentiin.. Pitkä käyntipätkä Tuorlansuoralle asti ja sitten taas laukkaa, käännös suoran päässä ja takas. Mentiin melkeen niin kovaa ku poni pääsi. Poni ja kuski nauttivat kovasti :)

Takastulomatkalla erään talon pihasta tuli erittäin vihaisen näköinen ja kuuloinen kultainennoutaja peräämme. Pelästytti Fikin pahanpäiväisesti ja Fiki ryntäsi karkuun täydessä pakokauhussa :/ Koira oli todella raivostuneen oloinen, kalusto levällään ja karvat pystyssä, ei onneksi seurannut meitä kuin 30m, mutta siinäkin oli ihan tarpeeksi :( Huusin niin kovaa kun vaan saatoin "saatanan rakki", ei ollut mukavaa ei..

Tämän jälkeen poni parka oli aika säpsy, mutta rauhottui metsäpätkällä aika hyvin ja loppu kotimatka sujui ongelmitta :) Poni sai tallissa vielä porkkanoita, pari omenaa ja paljon rapsutuksia <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.