IRC-Galleria

PC Superstoren konkurssimyyntiMaanantai 28.11.2005 15:58

Tuli käytyä aamulla Helsingissä kun oli tuo otsikossa oleva häppeninki. Mainostivat netissä että alle tukkuhintojen pitäisi saada kaikennäköistä tavaraa. Lähdimme hitusen yli kahdeksan ajelemaan kohti Helsinkiä. Auto oli täynnä kavereita täältä Riihimäeltä.

Perille päästyämme noin klo 9:45 huomasimme että sielä tihkusateessa seisoskelikin jo jotain 50-100 ihmistä muutaman kymmenen metrin jonossa ovella. :) Ei muutakuin jonon perälle. Jono kerkesi ainakin tuplaantumaan ellei jopa kolminkertaistumaan siihen mennessä kun ovet avattiin. Ihmiset marssi rauhallisesti sisään, toiset röyhkeästi sivulta kiilaten jonon ohi.

Sisällä tuli sitten huomattua että ns. hyvät tavarat tuntuivat jo olevan viety ja että hintataso ei todellakaan ollut alle tukkuhinnan. Lähes Normaalihintaista tavaraahan sielä kaupattiin vaikka oli kaikkeen lyöty punaiset alehintalaput. Jeejee. Noh, enpä itse sitten sielä tungoksessa mitään ostanut. Jonoa kuitenkin tuntua kassoille kertyvän ja syyksi voin vain arvata että vähemmän hintatietoiset kuluttajat päättivät nyt ostaa joululahjansa siinä samalla kun paikalla oli vaivautuneet. Päätimme kavereitten kanssa sitten lähteä käymään Cruz Brokerissa, joka oli lähistöllä. Mutta totesimmekin että se oli muuttanut aiemmin tänä vuonna muualle. Harhailun jälkeen kuitenkin sitten löysimme sen. Sieltä tuli ostettua Logitechin halpa näppis, 256mb usb-muisti ja käytetty verkkokortti ja näytönohjain.

Sitten palasimmekin Riihimäelle. Pistin käytetyt osat vanhaan romukoneeseeni ja asennan siihen Linuxin. Enpä tiedä mitä sillä sitten tekisin, kaitpa se irkkikoneeksi sopii mainiosti. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.