IRC-Galleria

Napu NapuTiistai 05.02.2008 18:38

Nyt on macbook. Jonkin aikaa pohdiskeltuani päätin ostaan läppärin. Päädyin sitten macbookkiin, kun aattelin ettei peliläppäriä kannata ostaa, ku kuitenkin huomattavasti halvemmalla saa sitten pöytäkoneen siihen tarkoitukseen, kun joskus jaksaa semmoisen hommata. Olipas huono pitkä lause, mutta kuitenkin. Mac-maailma on uusi ja outo, mutta eiköhän sitä äkkiä totu.

Pling PlongKeskiviikko 09.01.2008 21:41

Nyt on kitara, mutta soittaahan en vielä osaa. Vähän sointuja yms. netistä tutkiskellut. Katsotaan miten käy... Olisin halunnut mustan kitaran, mutta en malttanut odottaa sellaista. :D

120 tähteäSunnuntai 06.01.2008 19:56

Jee! Tuli pelanneeksi tänään tylsyyksissäni Super Mario Galaxyn läpi (tai ainakin keräsin 120 tähteä). Nyt se peli kyllä pistetään pölyyntymään laatikon pohjalle tai myyntiäkin olen harkinnut. Meni hermot kyllä viimeisissä komeetta tehtävissä muutamaan kertaan, mutta kovalla yrittämisellä ne kuitenkin tuli läpäistyä.

Eilen tuli kavereita kyläilemään ja katsomaan minkälaisessa luolassa asun. Kivaa oli pelejä pelaillessa ja olutta litkiessä. Käytiin sitten lähibaarissa vähän vielä bilistelemässäkin lopuksi. Meinasin kyllä mokata alkuillasta jo pahasti, mutta onneksi Hyyppa pelasti henkeni. Kävi niin että päätin kokeilla miltä beef jerky maistuu. Noh, nohevana poikana avasin pussin ja huomasin että siellä oli lihojen lisäksi pieni pussi sisällä. Ajattelin että: "Kappas! Tämä on varmaan jotain maustetta. Sekoitetaanpa se lihojen joukkoon.". Noh, Aloin pureksia sitten yhtä semmoista lihapalaa ja aattelin että eipä tämä nyt kummoselta maistu. Hyyppa sitten alkoi lukemaan pakkauksen tekstejä ja totesi että pussi sisältää hapen poistajan, jota ei saa syödä. Eli eipä se sitten maustepussi ollutkaan... Siinä sitten äkkiä syljeksimään ja beef jerkyt roskikseen. :D Onneksi oli tarkkaavainen kaveri kun itse näköjään olen ihan tumpelo.

Mutta semmoista sattuu. Tämä vuosi on kyllä muutenkin alkanut oikein mukavasti, mutta siitä kerron ehkä myöhemmin enemmän. ;) Töissä vaan on ollut aika uuvuttavaa. Toivottavasti lumi joka parhaillaan sataa piristäisi vähän kirkastamalla synkkää talvea. Kitara pitäisi tulla ensiviikolla, joten pääsee sitten jammailemaan ja kiusaamaan naapureita.

2007 ja 2008Tiistai 01.01.2008 13:02

Nyt olisi sitten uusi vuosi alkanut. Edeltävänä vuonna tapahtui muutamia suuria käänteitä, joista koulusta valmistuminen taitaisi olla suurin. Aina ei ihan usko meinannut riittää siihen touhuun. Muutama osoitteenvaihtokin tuli tehtyä ja lopulta töitäkin tuli löydettyä.

Tältä alkaneelta vuodelta odotan paljon, mutta erilaisia asioita toki. Rakkautta ja rahaa vaikka voisi tulla. ;) Uudet taidot ja kokemuksen kartuttaminen ovat tietenkin myös hakusessa. Mutta eipä pidä liikaa toivoa. Asiat tapahtuvat jos ovat tapahtuakseen ja mitä tahansa voi käydä pienissä ja suurissa mittakaavoissa.

Mutta mukavaa alkanutta vuotta kaikille. Olkoon se onnellinen. <hymy>

Ainiin vieläLauantai 29.12.2007 18:32

Tilasin sitten hetken mielijohteesta jonkun akustisen teräskielisen kitaran ja sälät siihen.

NälkäLauantai 29.12.2007 18:28

Nälkä olisi kova kun mitään ei ole vielä syönyt, joten päätin hakea kaupasta pitsa eineksiä ja tekaista lättysen. Taikina on juuri kohoamassa. Ei tullut mittoja aineksia pistäessä käytettyä ja suolakin unohtu siinä tohinassa, mutta ei se mitään. Pitsassa on vaikea epäonnistua täysin. Juustoraaste, metukka, katkarapu ja chilitomaattisose löytyy.

Eilen tulikin sitten muutamat kaverit kylään ja toi tullessaan GH3:n, joten pelailtiin sitten aamuneljään/-viiteen, kunnes simahdin ja kaverit pakeni. Tiedä sitten häiritsikö naapureita kuinka, vaikka mielestäni pidin volyymin melko kohtuuden rajoissa. Hauska pelihän se GH3 on. Ei Wii-versio tuntunut juuri eroavan PS2-versiosta.

Saapa nähdä mitä sitä tänään keksii.

Ei ihmeitä kuuluKeskiviikko 26.12.2007 20:10

...mutta silti päätin kirjotella vähän tänne tylsyyksissäni. Hieman on vieläkin kipeä olotila, mutta tarkoitus olisi huomenna mennä töihin. Voihan sieltä aina lähteä kälppimään jos olo on liian huono. Pari päivää töitä ja sitten taas kuitenkin vapaata. Ehkä jos jaksaa voisi käydä jonku kitarankin ostamassa, kun semmoisen hankkimista olen taas viimeaikoina miettinyt. Hienoahan se olisi semmoista osata soittaa. Tosin takuita siitä oppisestahan ei ole. :)

Tuli tuossa eilen käytyä testaamassa lähibaari. Kivenheiton päässä tuollainen kuin Ravintola Täysikuu. Aika hiljanen oli meininki aluksi ja rupattelin jonku kanta-asiakkaan kanssa siinä sitten niitä näitä. Myöhemmin sinne tuli muutama kantis lisää ja joukko nuorisoa pelaamaan bilistä. Tosiaan ilmanen bilis löytyi tuosta paikasta, joten eiköhän sinne tule joskus mentyä jos kavereita vaikka on kylässä. Tosin en vielä ole käyny muissa pohjois-haagan mestoissa, joten nekin pitäisi jossain välissä tarkastaa. Haagan Kievari vissiin olisi joku ihan jees mesta, missä käy ihmisiäkin.

Super Mario Galaxyä on tullut taas vähän pelailtua ja tällä hetkellä tähtiä löytynyt 97/120. Ei siis paljoa enää kerättävää, mutta keruu on kyllä vaikeutunut hyvin paljon, kun lähes kaikki jäljellä olevat tähdet ovat komeetta-tehtävissä, joissa henki lähtee helposti.

Hukkaan heitetty päiväLauantai 22.12.2007 22:23

Tänään oli niin hirmuinen krapula, että oli pakko vaan nukkua koko päivä. Muutenkaan eiliset toilailut eivät tehneet hyvää terveydelleni. Mutta kivaa taisi olla. Tänään onkin pakko ottaa rauhallisemmin. Suunnitelmissa saunominen, joku leffa ja ehkä vähän Wiitä.

Tuli mieleen tuossa kun galleriassakin näköjään mainostetaan tuota suomi 90v-juhlarahaa, että onnistuin semmoisen viime viikolla jokeripokerista voittamaan, kun bussirahoja tienasin. Pitäisi hommata joku säilytyssydeemi kolikoille, kun olen eri maiden kolikoita pyrkinyt ottamaan talteen kun vastaan on tullut.

Joulu on taasPerjantai 21.12.2007 19:14

Porucat palas reissustaan, joten coira ei enää ole minun riesanani. Noh, mukava koirahan se on, mutta ei niitä kakkoja ikuisuuksia jaksa lattioilta siivoilla. Kovin jouluinen fiilis ei ole muutenkaan, kuten jo monena aiempana jouluna on tullut huomattua. Joulu oli parasta silloin naperona. Silloin oli tunnelma katossa ja kaikki lahjat kivoja. Nyt se on lähinnä kaupallista pakkopullaa. Mukavaa kuitenkin että nyt on vähän paussia töistä. Firma antoi kivan pikku joululahjankin. :) Pitääpi katsoa jos tänään Hyvinkäällä vähän pyörähtäisi hyypän kanssa ja olusen tai pari maistelis...

i am legend lyhyt arvioKeskiviikko 19.12.2007 00:57

Ihan katsottava leffa, mutta ei mikään huikea. Sekoitus tarinan aiempia versioita: Last man on earthia ja Omega mania (jossa legendaarinen Charlton 'Damn dirt apes!' Heston). Liian hitaasti ja liian vähän tapahtui elokuvassa. Halpoja säikytyksiä piisasi, joten penkissä kuitenkin tuli pompittua. Tehosteet olivan mallillaan ja tuli ympäristön suhteen uskottavat puitteet. Mutta kivahan se kuitenkin oli leffassa-käydä joten kiitokset IRC-gallerialle. :) Ja kiitos myös suklaasta.