IRC-Galleria

BeowulfTorstai 22.11.2007 22:25

Tulin juuri Beowulf-elokuvan gallerianäytöksestä, johon Arttu_Ace minut ystävällisesti kutsui voitettuaan liput. Kiitokset siis Artulle! <tuuletus> Elokuva yllätti ensimmäisenä sillä, että se olikin animaatio. Toisekseen odotin että se olisi ollu jotain LOTR-fantasiasysteemiä, mutta olikin enempi tuollainen viikinkityylinen juttu. Huumoria ja tiukkaa toimintaa piisasi. Olihan se ihan hienon näköinenkin, vaikka muutamia kökköyksiä siinä näkyikin. Pitkästymään en päässyt vaikka elokuva vissiin aika pitkä olikin. Muutamia tuttuja näkyi myös tuossa näytöksessä. Terkut heille <hymy>

viikonloppuSunnuntai 18.11.2007 20:29

Alkaapi olemaan viikonloppu ohi taas. Nopeasti meni kun ensin perjantaina kävi bilistä hakkaan kamujen kanssa ja sitten lauantaina teelin läksäreissä tuli sammuttua. Hubaa oli, mutta muisti vähän pätkii. Ostin tuossa Hyvinkäällä käydessäni tuoreen Super Mario Galaxyn, jota kohta voisinkin testata. Arvosteluissa kyseistä peliä on ainakin ylistetty, joten sormet vähän syyhyävät. <nam>

kotonako?Keskiviikko 14.11.2007 23:33

Nyt on muutettu! ja äsken joku setä toi internetin mulle, joten pääs galtsuttaan. Kämppä on ihan sekainen, kuten odottaa saattaa, mutta ehkäpä sitä huomenna sen saa järjestettyä kuntoon. Yhden yön jo täällä vietenkin. Outoja hajuja ja ääniä, mutta äkkiäkös sitä tottuu tai korvaa nuo omilla tutuilla vastineillaan. :P Työmatkan kesto lyheni kolmasosaan, joka on jees. Pitäs vissiin joku kuukausi tms. lippu ostaa bussiin.

ölölöTorstai 08.11.2007 20:02

Nyt on avaimet kämppään. Joten ensiviikolla voipi alkaa miettimään muuttamista, jos ei nyt sitten jo sunnuntaina innostu. Netin (tärkein) vissiin saakin päivässä welholta, joten sitä lienee turha etukäteen tilailla. Sähköt on jo hommattu. Pesukone pitäs hommata, mutta ostaakko uusi vai käytetty? Varmaan pihinä katson eka jos käytetyn jostain halvalla sais.

AsuntoTiistai 06.11.2007 22:05

Vihdoin löyty kämppä Hesasta. Pohjois-Haagasta pieni rupunen yksiö. Ensiviikkoon varmaan menee muuttaminen, kun pitäisi Reloadiin mennä viikonlopuks heilumaan ja nörtteilemään. Pankkiinkin pitäisi jossain vaiheessa keretä, tosin milläs kerkeän kun töissäkin pitäs käydä. :S

Ärrrr!Keskiviikko 31.10.2007 20:26

...

WiiSunnuntai 14.10.2007 00:05

Ostinpa sitten tuossa torstaina Hyvinkään Gigantin avajaisissa itselleni Nintendo Wiin, kun alehintaan myivät. Perjantaina hommasin Mercury Meltdown Revolution-pelinkin, ettei mene pelkän Wii Sportsin pelaamiseksi. Mukava Puzzle-action-vierittelypeli.

Paluu arkeenTiistai 09.10.2007 22:50

Tuli sitten viimeyönä lennettyä takaisin Suomeen Azoreilta. Olihan sielä mukavan lämmintä, vaikka jatkuvasti ei aurinko paistanutkaan. Saari tuli suurimmaksi osaksi kierrettyä autolla ja välillä patikoiden. Tulivuorissakin tuli käytyä, mutta harmittavasti ne eivät olleet järin aktiivisia. ainoa merkki saaren tuliperäisestä luonteesta näkyikin kuumina lähteinä. Nuoruudenlähteessäkin tuli pulahdettua, joten nyt taidan säilyä vielä muutamat vuodet nuorekkaana. Viini maksoi halvimmillaan vähän alle euron, mutta ei sitä loppujenlopuksi hirveästi tullut juotua. Yhden pullon sentään toin mukanani.

Hotelli Caloura, jossa majailin, sijaitsi todella korvessa pienen Aqua de Pau-kylän lähellä. Hotellin muut asukkaat taisivat olla keskimäärin 50-60 vuotiaita, joten rauhallista oli. Hotellin baarissa oli mukava henkilökunta, mutta ei silti tullut sielä käytyä kuin pari kertaa. Halpaa juoda, kun pisti juomat huoneen piikkiin ja isukki maksamaan. ;)

Uusi luuriTorstai 06.09.2007 00:35

Ostinpa sitten kotimatkalla uuden hupeltimen, kun vanha oli jo alkanut vähän reistailemaan. Olihan tuolla edellisellä jo useampi vuosikin ikää, joten ei ihmekkään. Päädyin puhelinvalinnassani Nokia 3110 Classic-malliin vertailujeni perusteella. Hintaa oli vain 139e ja sain vielä gigan muistikortin, kun vaihdoin liittymääkin.

Ensivaikutelma on positiivinen: Suuren näppäimet ja iso näyttö. Musiikkia ja kuvia pitäisi mahtua riittävästi muistiin ja bluetoothikin löytyy. Jonkin sortin stereo-kuulokkeet vaan tarttisi hommata tuohon. Iloinen yllätys oli että mp3-soittimeni usb-kaapeli sopi puhelimeen.

Aika kuitenkin näyttää oliko tämä nyt hyvä ostos vai ei. Eipähän ainakaan liikoja maksanut. :)

pääkipua odotettavissaSunnuntai 02.09.2007 07:56

Veikkaan että tänään voi päätä jomottaa.