IRC-Galleria

PulkkaGPLauantai 25.02.2006 04:04

Niinjoo, nyt kun tuli mieleen niin viime keskiviikkona oli vuosittain järjestettävä PulkkaGP, jossa kilpaillaan parhaasta ajasta, hienoimmasta pulkasta ja esityksestä. Ensimmäisenä vuonna en edes muista millä laskin. Viime vuonna laskin kaljakorilla jossa oli sukset Thomaan kanssa, mutta voittoa ei herunut. Tänä vuonna valmistelin vähän enemmän ja toin porucoilta 80-luvun neuvostoliittolaisen teräs "stigan". Pistin sen metallisuksien pohjaan minisukset, että ne luistaisivat vähän paremmin, ja kiinnittelin vähän karhu-logojakin siihen. Tiimikaverini perui osallistumisensa pari tuntia ennen laskua, mutta sain värvättyä Chipmonkin parikseni laskemaan. Minun asusteeni näkyykin kuvasta ja chipillä oli neuvostoaiheinen t-paita ja miliisihattu. Kisailu meni hyvin ja onnistuimme vihdoin voittamaan kisailun. Palkintona oli Ilmainen saunonta Seurahuoneella ja korillinen juomaa. :) Juomaa tulikin sitten juotua saunalla niin paljon kuin maistu ja pari pulloa piti taskuunkin tunkea.

ViiniarvosteluLauantai 25.02.2006 03:46

viiniarvostelu alkoi tänään (eilen) ikävästi kun häsläsin niin että hajotin parhaimman viinilasini. Toisaalta sen lasin pari oli hajonnut jo viimevuonna aikaisemmin, joten eipä parittomalla viinilasilla paljoa tee. Ja viinilasi oli tyhjä hajotessan joten arvokasta alkoholijuomaa ei mennyt tippaakaan hukkaan. Onneksi olin ollut kaukaa viisas ja ostanut kolme viinilasia lisää muutama kuukausi sitten. Ei sentään t-mukista tarvinnut alkaa viiniä juomaan. :)

Citra Montepulciano D'Abruzzo

Italialainen punaviini. 13% ja 5,42e elikkä ei ollenkaan huono hinta/prosenttisuhde. Maku on omaan makuuni liian mausteinen, joten juominen ei ensimmäisenkään lasin jälkeen helpottanut juurikaan. Voi olla nyt mielentilastakin kiinni mutta en taida saada tätä pulloa kerralla menemään. Elikkä huomiseksi jää vielä lasillinen mikä sinänsä onkin ihan hyvä niin voin ennen kaveririn valmistujaisjuhlia sen kietaista huiviini.

Muuta sheissea

Puhelimeni (3220) oli ollut hajalla noin viikon niin ettei siinä kuulunut soittoäänet yms. ollenkaan. Tänään (eilen) päätin sitten vähän fiksailla sitä, joten insinöörinä otin kuoret ja tilpehöörit irti ja puhaltelin pölyt pois. Se ei kuitenkaan auttanut, joten pistin jonkun biisin puhelimessa soimaan ja rupesin hakkaamaan sitä. Ei mennyt montaakaan sekunttia niin johan äänet palasivat puhelimeen. Tästä tapauksesta voidaankin todeta että vanhat konstit toimii parhaiten.

HaasteTiistai 14.02.2006 16:45

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Unohdan usein laittaa musiikkia soimaan kun möllötän koneella. Joskus menee tunteja ennenkuin huomaan pistää jotain soimaan.

2. Käytän liikaa rahaa turhuuksiin kuten viihde-elektroniikkaan. Pärjäisin vanhoilla laitteillakin vielä ihan hyvin.

3. Rakastan sipsejä ja voin helposti syödä pussillisen niitä yhden elokuvan aikana (varsinkin dipin kanssa). Syömisen jälkeen minua ällöttää. Odotan innolla sydän- ja verisuonitauteja. :P

4. Odotan usein että asiat menevät huonompaan suuntaan ja yritän varautua siihen. Olen skeptinen pessimisti, mutta pyrin olemaan silti positiivinen ja hymyilen paljon.

5. Tarkistan ulos lähtiessäni ettei hella ole päällä ja että avaimet on taskussa. Joskus tarkistan useampaankin kertaan että kaikki tavarat ovat mukana, mutta olen pääsemässä tuosta tavasta eroon pikkuhiljaa.

Minut haastoi Melberg

Haastan:

Queenbitch
hyyppa
L33a
TheH
Chipmonk

diu!Maanantai 13.02.2006 05:01

Kävin Hyvinkäällä Level 5:ssä kun sielä oli joku El Ambiente-tapahtuma ja kaverit pyysi mukaan. Aika hissua menoa oli. Ei DJ:t oikein saanu porukkaa innostumaan. Juoma oli kallista, mutta sisäänpääsy ei sentään maksanut mitään. Oli ihan hauska nähdä kamuja taas. Valtaosa tosin kavereista kaikkosi parikymmentä minsaa ennenkuin mun piti lähteä viimesellä junalla takasisin Riihimäelle. Aika nihkeitä olivat siis, kun tiesivät että mun pitää lähteä.

hyö!Sunnuntai 12.02.2006 22:10

Voitin lottossa! <tuuletus>
...9,80e. Mutta loittovoittaja olen siis kuitenkin ja se on pääasia.

Tänään arvostelen viinin Palacio del Conde Reserva. Hinta 6,99e ja 12,5%. Vaativan makuinen voimakkaasti punaviininen. Paranee huomattavasti ensimmäisen lasin jälkeen, mutta vie silti paljon aikaa. En ehkä tätä ihan hetkeen uudestaan osta.

Oldies but goldiesSunnuntai 05.02.2006 23:31

Oltiin pelaamassa lauantaina kavereiden kanssa vanhoja tietokonepelejä. Pelivälineinä oli tasavallan tietokone Commodore 64 (uudempi malli) ja Xbox, jossa oli Vice-emulaattori. Aika huikeita pelejä ovat vielä parinkymmenen vuoden jälkeenkin. :) M.U.L.E., Rally Speedway, World Games... Jäi pelaamatta vielä vaikka kuinka hyviä pelejä. Ehkäpä toinen peli-iltama joskus siis tiedossa.

Viiniarvostelussa tänään espanjalainen punaviini Don Sancho. Hinta 4,70e ja 12%. Meni helposti kurkusta alas ja maistui ihan punaviiniltä. Voisin ostaa tätä toistekin. ;)

Viini arvosteluMaanantai 30.01.2006 22:03

Tuli maistettua Pelopas Chardonnay Roditis-valkoviiniä. Hinta 5,33e. Aika mautonta oli, mutta kyllähän se 11% silti toimi. Suosittelen sijoittamaan johonkin muuhun viiniin.

dumdedumMaanantai 23.01.2006 02:54

Eipä ole taas vaihteeksi aikoihin tullut tänne mitään raapusteltua. Mutta jospa nyt vähän kuulumisia.

Ostin tosiaan xboxin tossa muutama viikko sitten ja sillä olen runsaasti leikkinyt. Ihan näppärä pikku kodinviihdekeskus se on kun sai modattua ja oikeat ohjelmat siihen asennettua. Pelitkin sangen hienoja kun ottaa koneen vanhan iän huomioon. Pääsyy juuri tämän kyseisen konsolin ostoon taisi olla lukuisat emulaattorit joita siihen voi asentaa. Tällä hetkellä siihen löytyy C64, NES, SNES, megadrive, N64, Amiga, atari st, playstation ja x86 emulaattorit, joten pelattavaa riittänee muutamaksi eliniäksi.

Koulurintamalla pitäisi opinto-ohjaaja saada kiinni että saisi vähän opintosuunnitelmaa selviteltyä. Muutamat hylätyt kurssit pitäisi jotenkin saada jaloista pois ja sitten olisi työharjoittelu+opinnäytetyökin vielä valmistumisen esteenä. Motivaatio koulua kohtaa on se normaali 0. Valmistuisipa sitä nyt nopeasti niin pääsisi jumittamaan muitakin asioita elämässä. Mistähän sen harjoittelupaikan saisi? Saisi mielellään olla semmoinen homma minne voisi mahdollisesti sitten vaikka jäädä pidemmäksikin aikaa töihin.

paynePerjantai 30.12.2005 03:31

Katoin sitten viimeyönä sen Alexander Paynen kolmannenkin leffan: About Schmidt. Oli kyllä aika hyvä. Jack Nicholson veti hyvän setin. Elokuva oli samaa tasoa Sidewaysin kanssa. Nuo kaikki kolme elokuvaa mitä tossa nyt katsoin olivat kyllä hyvin samankaltaisia; kaikissa pettämistä ja muuta ihmissuhdeongelmaa. Taitaa olla tuo herra Payne vähän patoutunut ihminen.

Kävin alemyyntejä katsomassa, mutta eipä jaksa tungoksessa heilua joten lahjakortin käyttö siirtyi myöhempään ajankohtaan. Ostin kyllä kuohuvan, viinin ja vähän räjähteitä uudeksivuodeksi. Harmi ettei hyviä räjähteitä enää myydä kun pelätään että ihmiset räjäyttävät silmät päästään ja sormet käsistään. Way to go! Tod. näk. Hyvinkäällä tulee oltua juhlistamassa vuodenvaihdetta.

ainiin vielä yksi juttu...Torstai 29.12.2005 02:56

Luulin että juon melko paljon, mutta nyt olen todennut että jotkut juovat paljon enemmän. Vähän huolestuttaa semmoisten puolesta. :o