IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

IRC-galleriaKeskiviikko 04.05.2011 20:20

Hmm, ei ole vissiin enää mahdollista edes etsiä IRC-kanavia täällä _IRC_-galleriassa... On vain käyttäjiä ja yhteisöjä. Taitaa olla aika poistua pian tästä paskapalvelusta.

Peli-inventaarioTiistai 21.04.2009 23:11

Tehdäänpä välillä vähän inventaariota peleistä, kun on tullut niitä hommailtua melko runsaasti viimeisen vuoden/parin aikana. Yritän kirjata ne pelialustoittain ja hankkimisjärjestyksessä niin että viimeisin on ylimmäisenä.

Wii:
Samba De Amigo
Boom Blox
Sam&Max Season One
Zack & Wiki Quest for Barbaros' Treasure
Mario Kart
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Super Mario Galaxy
Mercury Meltdown Revolution
Wii Sports

Gamecube: (toimivat Wiillä)
The Legend Of Zelda: The Wind Waker
Super Mario sunshine

PS3:
Killzone 2
Little Big Planet
Grand Theft Auto IV
The Elder Scrolls IV: Oblivion

Xbox360:
Halo 3
Grand Theft Auto IV
Bully Scholarship Edition
FarCry 2
Fallout 3
Gears Of War 2
Fable 2
Colin Mcrae Dirt
Kung Fu Panda
Lego Indiana Jones Original Adventures

PC:
IL-2 Sturmovik 1946
Supreme Commander Gold Edition
The Orange Box
Darwinia
Worms World Party

Tämän hetken ykköspeli lienee PS3:n Killzone 2, koska siinä on julmetun hyvä nettipeli. Boom Blox on kiva, mutta peukku kipeytyy siinä. XBoxilla ja PC:llä ei ole hetkeen tullut pelattua, mutta pitäisi kesken jääneet Fallout 3 ja Fable 2 pelata loppuun ja pelata Halo 3:kin läpi. Paljon pelattavaa, ei tarpeeksi aikaa.

My new year's resolutionTorstai 01.01.2009 08:58

is 1920*1080

Uuujea!Torstai 09.10.2008 21:04

Huomenna aamupäivällä Tallinnaan ja sunnuntaina takas! :)

Wiittu sentäsKeskiviikko 09.07.2008 01:31

Tänään gigantti tekstasi että Wiini olisi haettavissa takuuhuollosta, johon sen viikko sitten maanantaina vein. Noh, kävinpä sitten hakemassa ja vähän ihmettelin kun tuli ihan paketissa, kun en itse sitä sinne sellaisessa vienyt. Ajattelin että eipä se mittään ja lähdin Sepin kanssa heittelemään sieltä suoraan Disc Golffia Munkkiniemeen ja sen jälkeen Simonmetsään. Nyt sitten illalla kotiin selvittyäni huomasinkin että paketissa oli kaikki wii-sälät (joita en edes huoltoon vienyt) mutta itse konsoli uupuu. Eli huomenna takaisin itäkeskuksen giganttiin selvittämään asiaa. :P Saa nähdä meneekö vääntämiseksi.

Muuten tässä tuli pyörähdettyä Riihimäellä ja Hyvinkäällä. Riihimäellä pelattiin opinriihessä Bang!-korttipeliä, joka oli hauskaa sopivalla porukalla ja vähän kaljaakin taisi tulla juotua. Hyvinkäällä tuli porucat ja tuttuja nähtyä, mutta kuitenkin pakenin melko nopsaan takaisin Hesaan. Huomenna varmaan kaljalle Thomaan kanssa.

PyöräilyäPerjantai 27.06.2008 02:50

Pyöräilin tänään luokkakaverilleni Simonkylään täältä Haagasta. En tiennyt reittiä, mutta jotenkin löysin perille kiertoteitä pitkin. Sielä sitten käytiin viskomassa vähän kiekkoja paikallisella disc golf-radalla, joka oli muuten varsin mainio. 10 koria puistoalueella. Sitten rupesi ukkostamaan ja satelemaan niin menimme sisälle ja katsoimme Lionman nimisen turkkilaisen leffan, joka oli todella surkea kuten osasimme jo odottaa. :D

Vähän myöhemmin kun lähdin kotiin, päätin kokeilla toista suorempaa reittiä. Mutta kuinka ollakkaan ajoin vielä pahemmin harmaan. Olin välillä ihan hukassa, mutta onneksi ei ole parempaakaan tekemistä saatika kiirettä minnekkään, niin hyvä vaan että tuli vähän extrakuntoilua. En omaa matkamittaria mutta ainakin yli 30km, ehkäpä jopa 40, tänään taisi tulla pyöräiltyä mainiolla vaihteettomalla Helkama Aivotar mummiksellani. Maisemat olivat välillä todella kivoja, varsinkin metsäosuuksilla. Pitänee ehkä mennä joskus vartavasten samoilemaan.

Indy 4Keskiviikko 25.06.2008 11:55

Käytiin muutaman kaverin kanssa katsomassa tämä uusin Indy-leffa päivänäytöksessä. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, koska miten muka enää voisi tehdä uutta indyä näin monen vuoden jälkeen. Yllätyksekseni elokuva oli kuitenkin ihan viihdyttävä ja lipun hinnan arvoista katsottavaa. Vanhan ajan seikkailuelokuva, joskin olihan siinä paljon CGI:tä. Trailereissa ennen elokuvaa oli muutama ylläri: Muumio 3 ja Hellboy 2. Ainakin tuon Hellboyn voisi mennä teatteriin katsomaan sitten kun se tulee, vaikka eihän se ensimmäinen osa mikään loistokas ollutkaan.

Leffan jälkeen suuntasimme Teerenpeliin syömään toastit ja juomaan vähän menojuomaa. Varsin jättimäisiähän ne toastit olivat, mutta sitä sopikin odottaa 7e:n hintaan. Teerenpelin omaa omenasiideria en voi suositella, koska se haisi ihan munavedelle. :/ Sitten jatkoimme johonkin kampin kuppilaan, josta keksimmekin lähteä kaverille grillaamaan. Normisti tuli sitten tiltattua ruokien jälkeen kaverin sohvalle, josta äsken kömmin kotio. Meneehän se loma näinkin. :)

Twilight PrincessMaanantai 23.06.2008 17:38

Päätin sitten tuossa lauantaina alkaa pelailemaan Zelda - Twilight Princessiä, joka on majaillut laatikossa yli puolisen vuotta odottelemassa vuoroaan. Tässä on nyt sitten pariin päivään muuta olekkaan tehnyt kuin sitä pelaillut. Hieno pelihän se on, joskin välillä toistaa itseään harmillisesti. Äsken kuitenkin peli päätti kaatua ja uusinta yrityksillä se kaatui myös. Ehkäpä fiksut jaappanialaiset on koodannut Zeldaan/Wiihin, jonkun ylipelaamisen eston. Tai näin toivon, sillä todennäköisempi syy ehkä olisi Wiin hajoaminen. Noh, kokeilen myöhemmin uudestaan ja mietin sitten mitä tekisin asialle.

Ulkonakin alkoi satamaan niin Disc Golffiakaan ei viitsi lähteä heittelemään. Ehkäpä tämä tarkoittaa että minun pitää vihdoin siivota tämä läävä, mitä kodiksi nykyään kutsut. Korkea aikakin suursiivoukselle tosin olisi...

Kesälomaaaaaah!Torstai 19.06.2008 19:11

Jepulis, elikkä nytten alko loma ja sitä riittää hieman yli kolmeksi viikoksi. Tänään sitä varmaan tulee juhlistettua käymällä ulkona syömässä ja Martti Servo & the Napanderin keikalla. Keikka on Kuudennella Linjalla, mutta kellonajasta ei tunnu löytyvän tietoa. Noh, ehkä sitten menen hyvissä ajoin terassille odottelemaan.

Disc GolfTiistai 17.06.2008 01:40

Kävin tänään Sepin kanssa Talin Disc Golf-puistossa heittelemässä frisbeetä. Oli varsin hyvät radat ( http://www.tallaajat.org/rata.html ), ainakin Meilahden kenttiin verrattuna. Puiden reunustamilla nurmialueilla oli ilo heitellä, vaikka ei kovin hyvin osattukaan heittää. Mutta eiköhän se harjoittelulla tulokset kohene. Kiva leppoisa tapa viettää muutamat tunnit. Aika paljon pelaajia tuntuu vaan olevan, mikä ei siinä mielessä ole positiivinen juttu, että pitää varoa heittämästä vahingossa muita kiekoillaan ja olla kokoajan tarkkana ettei omaan päähän sellainen kopsahda. Aloittelija pärjää hyvin yhdelläkin kiekolla, jolla voi heittää pitkiä tai keskipitkiä matkoja. Kyllähän se vähän auttaa jos on putterikin, kun se tuppaa menemään koriin helpommin.
« Uudemmat -