IRC-Galleria

Ainiin vieläLauantai 29.12.2007 18:32

Tilasin sitten hetken mielijohteesta jonkun akustisen teräskielisen kitaran ja sälät siihen.

NälkäLauantai 29.12.2007 18:28

Nälkä olisi kova kun mitään ei ole vielä syönyt, joten päätin hakea kaupasta pitsa eineksiä ja tekaista lättysen. Taikina on juuri kohoamassa. Ei tullut mittoja aineksia pistäessä käytettyä ja suolakin unohtu siinä tohinassa, mutta ei se mitään. Pitsassa on vaikea epäonnistua täysin. Juustoraaste, metukka, katkarapu ja chilitomaattisose löytyy.

Eilen tulikin sitten muutamat kaverit kylään ja toi tullessaan GH3:n, joten pelailtiin sitten aamuneljään/-viiteen, kunnes simahdin ja kaverit pakeni. Tiedä sitten häiritsikö naapureita kuinka, vaikka mielestäni pidin volyymin melko kohtuuden rajoissa. Hauska pelihän se GH3 on. Ei Wii-versio tuntunut juuri eroavan PS2-versiosta.

Saapa nähdä mitä sitä tänään keksii.

Ei ihmeitä kuuluKeskiviikko 26.12.2007 20:10

...mutta silti päätin kirjotella vähän tänne tylsyyksissäni. Hieman on vieläkin kipeä olotila, mutta tarkoitus olisi huomenna mennä töihin. Voihan sieltä aina lähteä kälppimään jos olo on liian huono. Pari päivää töitä ja sitten taas kuitenkin vapaata. Ehkä jos jaksaa voisi käydä jonku kitarankin ostamassa, kun semmoisen hankkimista olen taas viimeaikoina miettinyt. Hienoahan se olisi semmoista osata soittaa. Tosin takuita siitä oppisestahan ei ole. :)

Tuli tuossa eilen käytyä testaamassa lähibaari. Kivenheiton päässä tuollainen kuin Ravintola Täysikuu. Aika hiljanen oli meininki aluksi ja rupattelin jonku kanta-asiakkaan kanssa siinä sitten niitä näitä. Myöhemmin sinne tuli muutama kantis lisää ja joukko nuorisoa pelaamaan bilistä. Tosiaan ilmanen bilis löytyi tuosta paikasta, joten eiköhän sinne tule joskus mentyä jos kavereita vaikka on kylässä. Tosin en vielä ole käyny muissa pohjois-haagan mestoissa, joten nekin pitäisi jossain välissä tarkastaa. Haagan Kievari vissiin olisi joku ihan jees mesta, missä käy ihmisiäkin.

Super Mario Galaxyä on tullut taas vähän pelailtua ja tällä hetkellä tähtiä löytynyt 97/120. Ei siis paljoa enää kerättävää, mutta keruu on kyllä vaikeutunut hyvin paljon, kun lähes kaikki jäljellä olevat tähdet ovat komeetta-tehtävissä, joissa henki lähtee helposti.

Hukkaan heitetty päiväLauantai 22.12.2007 22:23

Tänään oli niin hirmuinen krapula, että oli pakko vaan nukkua koko päivä. Muutenkaan eiliset toilailut eivät tehneet hyvää terveydelleni. Mutta kivaa taisi olla. Tänään onkin pakko ottaa rauhallisemmin. Suunnitelmissa saunominen, joku leffa ja ehkä vähän Wiitä.

Tuli mieleen tuossa kun galleriassakin näköjään mainostetaan tuota suomi 90v-juhlarahaa, että onnistuin semmoisen viime viikolla jokeripokerista voittamaan, kun bussirahoja tienasin. Pitäisi hommata joku säilytyssydeemi kolikoille, kun olen eri maiden kolikoita pyrkinyt ottamaan talteen kun vastaan on tullut.

Joulu on taasPerjantai 21.12.2007 19:14

Porucat palas reissustaan, joten coira ei enää ole minun riesanani. Noh, mukava koirahan se on, mutta ei niitä kakkoja ikuisuuksia jaksa lattioilta siivoilla. Kovin jouluinen fiilis ei ole muutenkaan, kuten jo monena aiempana jouluna on tullut huomattua. Joulu oli parasta silloin naperona. Silloin oli tunnelma katossa ja kaikki lahjat kivoja. Nyt se on lähinnä kaupallista pakkopullaa. Mukavaa kuitenkin että nyt on vähän paussia töistä. Firma antoi kivan pikku joululahjankin. :) Pitääpi katsoa jos tänään Hyvinkäällä vähän pyörähtäisi hyypän kanssa ja olusen tai pari maistelis...

i am legend lyhyt arvioKeskiviikko 19.12.2007 00:57

Ihan katsottava leffa, mutta ei mikään huikea. Sekoitus tarinan aiempia versioita: Last man on earthia ja Omega mania (jossa legendaarinen Charlton 'Damn dirt apes!' Heston). Liian hitaasti ja liian vähän tapahtui elokuvassa. Halpoja säikytyksiä piisasi, joten penkissä kuitenkin tuli pompittua. Tehosteet olivan mallillaan ja tuli ympäristön suhteen uskottavat puitteet. Mutta kivahan se kuitenkin oli leffassa-käydä joten kiitokset IRC-gallerialle. :) Ja kiitos myös suklaasta.

kakkaaPerjantai 14.12.2007 21:33

Ilo olla coiravahtina, kun neljä kertaa tällä viikolla sai siivoilla haukun jätökset lattioilta töistä päästyäni. <tuuletus>

I am LegendTorstai 13.12.2007 19:12

... or not. :P Ei mut joo, voitin sitten Liput galtsun I am Legend-leffan näytökseen, joka on ensi tiistaina. <tuuletus> Hyvällä sarjalla päässy näitä galtsuleffoja kattoon. <virne>

Tältä elokuvalta odotan melko paljon, joskaan ei kannattaisi odottaa, koska silloin yleensä tuppaa pettymään. Noh, kiva kuitenki käydä leffoja tiirailemassa.

CoiravahtiTorstai 06.12.2007 13:16

Tässä sitä nyt sitten ollaan Hevinkäällä pari viikkoa koiralle pitämässä seuraa kun porukat reissaa pitkin maailmaa. Ihan kiva kämppähän tämä on asustaa, mutta työmatkat ovat hieman tuskaiset. Onneksi kuitenkin nyt on lomaa loppuviikko.

Se olisi itsenäisyyspäivän pukujuhlat tänään Riihimäellä, mutta sinne menemisestä en vielä ole tehnyt päätöstä. Olisihan se varmasti taas kiva tapahtuma, mutta epäilemättä kuitenkin toisaalta olisi kiva heilua Hyvinkäälläkin. Reissaaminen rasittaa ja nyt minulle on muodostunut paha tapa aina sammahtaa ensimmäisenä kaikkialla. Tämä tietenkin johtuu nykyisestä unirytmistäni, johon kuuluu kuudelta aamulla herääminen ja kymmeneltä nukkumaan meno. :P

Mutta illan tekemiset on illan tekemisiä sitten. Nyt päivällä varmaan leffailen ja pelailen vaan, kun en muutakaan keksi.

BeowulfTorstai 22.11.2007 22:25

Tulin juuri Beowulf-elokuvan gallerianäytöksestä, johon Arttu_Ace minut ystävällisesti kutsui voitettuaan liput. Kiitokset siis Artulle! <tuuletus> Elokuva yllätti ensimmäisenä sillä, että se olikin animaatio. Toisekseen odotin että se olisi ollu jotain LOTR-fantasiasysteemiä, mutta olikin enempi tuollainen viikinkityylinen juttu. Huumoria ja tiukkaa toimintaa piisasi. Olihan se ihan hienon näköinenkin, vaikka muutamia kökköyksiä siinä näkyikin. Pitkästymään en päässyt vaikka elokuva vissiin aika pitkä olikin. Muutamia tuttuja näkyi myös tuossa näytöksessä. Terkut heille <hymy>