IRC-Galleria

PyöräilyäPerjantai 27.06.2008 02:50

Pyöräilin tänään luokkakaverilleni Simonkylään täältä Haagasta. En tiennyt reittiä, mutta jotenkin löysin perille kiertoteitä pitkin. Sielä sitten käytiin viskomassa vähän kiekkoja paikallisella disc golf-radalla, joka oli muuten varsin mainio. 10 koria puistoalueella. Sitten rupesi ukkostamaan ja satelemaan niin menimme sisälle ja katsoimme Lionman nimisen turkkilaisen leffan, joka oli todella surkea kuten osasimme jo odottaa. :D

Vähän myöhemmin kun lähdin kotiin, päätin kokeilla toista suorempaa reittiä. Mutta kuinka ollakkaan ajoin vielä pahemmin harmaan. Olin välillä ihan hukassa, mutta onneksi ei ole parempaakaan tekemistä saatika kiirettä minnekkään, niin hyvä vaan että tuli vähän extrakuntoilua. En omaa matkamittaria mutta ainakin yli 30km, ehkäpä jopa 40, tänään taisi tulla pyöräiltyä mainiolla vaihteettomalla Helkama Aivotar mummiksellani. Maisemat olivat välillä todella kivoja, varsinkin metsäosuuksilla. Pitänee ehkä mennä joskus vartavasten samoilemaan.

Indy 4Keskiviikko 25.06.2008 11:55

Käytiin muutaman kaverin kanssa katsomassa tämä uusin Indy-leffa päivänäytöksessä. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, koska miten muka enää voisi tehdä uutta indyä näin monen vuoden jälkeen. Yllätyksekseni elokuva oli kuitenkin ihan viihdyttävä ja lipun hinnan arvoista katsottavaa. Vanhan ajan seikkailuelokuva, joskin olihan siinä paljon CGI:tä. Trailereissa ennen elokuvaa oli muutama ylläri: Muumio 3 ja Hellboy 2. Ainakin tuon Hellboyn voisi mennä teatteriin katsomaan sitten kun se tulee, vaikka eihän se ensimmäinen osa mikään loistokas ollutkaan.

Leffan jälkeen suuntasimme Teerenpeliin syömään toastit ja juomaan vähän menojuomaa. Varsin jättimäisiähän ne toastit olivat, mutta sitä sopikin odottaa 7e:n hintaan. Teerenpelin omaa omenasiideria en voi suositella, koska se haisi ihan munavedelle. :/ Sitten jatkoimme johonkin kampin kuppilaan, josta keksimmekin lähteä kaverille grillaamaan. Normisti tuli sitten tiltattua ruokien jälkeen kaverin sohvalle, josta äsken kömmin kotio. Meneehän se loma näinkin. :)

Twilight PrincessMaanantai 23.06.2008 17:38

Päätin sitten tuossa lauantaina alkaa pelailemaan Zelda - Twilight Princessiä, joka on majaillut laatikossa yli puolisen vuotta odottelemassa vuoroaan. Tässä on nyt sitten pariin päivään muuta olekkaan tehnyt kuin sitä pelaillut. Hieno pelihän se on, joskin välillä toistaa itseään harmillisesti. Äsken kuitenkin peli päätti kaatua ja uusinta yrityksillä se kaatui myös. Ehkäpä fiksut jaappanialaiset on koodannut Zeldaan/Wiihin, jonkun ylipelaamisen eston. Tai näin toivon, sillä todennäköisempi syy ehkä olisi Wiin hajoaminen. Noh, kokeilen myöhemmin uudestaan ja mietin sitten mitä tekisin asialle.

Ulkonakin alkoi satamaan niin Disc Golffiakaan ei viitsi lähteä heittelemään. Ehkäpä tämä tarkoittaa että minun pitää vihdoin siivota tämä läävä, mitä kodiksi nykyään kutsut. Korkea aikakin suursiivoukselle tosin olisi...

Kesälomaaaaaah!Torstai 19.06.2008 19:11

Jepulis, elikkä nytten alko loma ja sitä riittää hieman yli kolmeksi viikoksi. Tänään sitä varmaan tulee juhlistettua käymällä ulkona syömässä ja Martti Servo & the Napanderin keikalla. Keikka on Kuudennella Linjalla, mutta kellonajasta ei tunnu löytyvän tietoa. Noh, ehkä sitten menen hyvissä ajoin terassille odottelemaan.

Disc GolfTiistai 17.06.2008 01:40

Kävin tänään Sepin kanssa Talin Disc Golf-puistossa heittelemässä frisbeetä. Oli varsin hyvät radat ( http://www.tallaajat.org/rata.html ), ainakin Meilahden kenttiin verrattuna. Puiden reunustamilla nurmialueilla oli ilo heitellä, vaikka ei kovin hyvin osattukaan heittää. Mutta eiköhän se harjoittelulla tulokset kohene. Kiva leppoisa tapa viettää muutamat tunnit. Aika paljon pelaajia tuntuu vaan olevan, mikä ei siinä mielessä ole positiivinen juttu, että pitää varoa heittämästä vahingossa muita kiekoillaan ja olla kokoajan tarkkana ettei omaan päähän sellainen kopsahda. Aloittelija pärjää hyvin yhdelläkin kiekolla, jolla voi heittää pitkiä tai keskipitkiä matkoja. Kyllähän se vähän auttaa jos on putterikin, kun se tuppaa menemään koriin helpommin.

IRC-gallerian päiväkirjatTorstai 08.05.2008 23:25

Harmittaa että ihmiset täyttelevät vain päiväkirjoihinsa joitain valmiita kaavakkeita (olenko tehnyt tätä, onko silmäni siniset, jne...) tai kopioivat sinne suosikkilaulujensa sanoja. En pidä tästä kehityksen suunnasta laisinkaan.

Mario Kart WiiTorstai 08.05.2008 23:18

50,100,150cc kultaa. Ehkä joskus mirrorikin.

Torstai 08.05.2008 20:53

Olin tänään töissä. Töiden jälkeen menin käymään Dressmannissa, kun kuulin että sielä oli kaikki puoleen hintaan. Ostin kahdet housut, shortsit ja paidan. Nyt olen kotona. Kohta syön ruuaksi ranskalaisia ja kalapuiccoja. Oli virhe ostaa Lidlistä jättipussi ranskalaisia, koska niihin kerkeää kyllästyä nopeasti ja ne ovat epäterveitä. Ruuan jälkeen en tiedä mitä teen. Ehkä lähden ulkoilemaan tai pelaan Mario Kart Wii:tä. Se on ihan kiva peli ihmisiä vastaan pelatessa. Ostin myös Zack & Wikin tuossa jokin aika sitten. Sekin on ihan kiva peli. Semmoista ongelman ratkontaa. Peli tuntuu välillä mahdottomalta, mutta kun kokeilee ns. mahdotonta tehtävää joskus myöhemmin niin tajuaa ettei se olekkaan mahdoton. Pitäisi siivota asunto. Täällä on hirveän sotkuista, mutta en jaksa aloittaa siivousta, koska pitäisi ensin tyhjentää lattiaa. Mistähän saisi ostettua kroketti-setin täältä Helsingistä? Olisi kiva pelata krokettia ja ärsyttää kun Riihimäellä kaverit pelaavat sitä harva se päivä, enkä itse pääse pelaamaan. :( Luulisin että täältä helsingistäkin löytäisin kroketinpelaajia jonkin verran. En jaksanut laittaa tähän kirjoitelmaan minkäänlaista kappalejakoa ja tämä näyttää sen takia varsin ärsyttävältä ja sekavalta tekstiltä.

Napu NapuTiistai 05.02.2008 18:38

Nyt on macbook. Jonkin aikaa pohdiskeltuani päätin ostaan läppärin. Päädyin sitten macbookkiin, kun aattelin ettei peliläppäriä kannata ostaa, ku kuitenkin huomattavasti halvemmalla saa sitten pöytäkoneen siihen tarkoitukseen, kun joskus jaksaa semmoisen hommata. Olipas huono pitkä lause, mutta kuitenkin. Mac-maailma on uusi ja outo, mutta eiköhän sitä äkkiä totu.

Pling PlongKeskiviikko 09.01.2008 21:41

Nyt on kitara, mutta soittaahan en vielä osaa. Vähän sointuja yms. netistä tutkiskellut. Katsotaan miten käy... Olisin halunnut mustan kitaran, mutta en malttanut odottaa sellaista. :D