IRC-Galleria

IRC-gallerian päiväkirjatTorstai 08.05.2008 23:25

Harmittaa että ihmiset täyttelevät vain päiväkirjoihinsa joitain valmiita kaavakkeita (olenko tehnyt tätä, onko silmäni siniset, jne...) tai kopioivat sinne suosikkilaulujensa sanoja. En pidä tästä kehityksen suunnasta laisinkaan.

Mario Kart WiiTorstai 08.05.2008 23:18

50,100,150cc kultaa. Ehkä joskus mirrorikin.

Torstai 08.05.2008 20:53

Olin tänään töissä. Töiden jälkeen menin käymään Dressmannissa, kun kuulin että sielä oli kaikki puoleen hintaan. Ostin kahdet housut, shortsit ja paidan. Nyt olen kotona. Kohta syön ruuaksi ranskalaisia ja kalapuiccoja. Oli virhe ostaa Lidlistä jättipussi ranskalaisia, koska niihin kerkeää kyllästyä nopeasti ja ne ovat epäterveitä. Ruuan jälkeen en tiedä mitä teen. Ehkä lähden ulkoilemaan tai pelaan Mario Kart Wii:tä. Se on ihan kiva peli ihmisiä vastaan pelatessa. Ostin myös Zack & Wikin tuossa jokin aika sitten. Sekin on ihan kiva peli. Semmoista ongelman ratkontaa. Peli tuntuu välillä mahdottomalta, mutta kun kokeilee ns. mahdotonta tehtävää joskus myöhemmin niin tajuaa ettei se olekkaan mahdoton. Pitäisi siivota asunto. Täällä on hirveän sotkuista, mutta en jaksa aloittaa siivousta, koska pitäisi ensin tyhjentää lattiaa. Mistähän saisi ostettua kroketti-setin täältä Helsingistä? Olisi kiva pelata krokettia ja ärsyttää kun Riihimäellä kaverit pelaavat sitä harva se päivä, enkä itse pääse pelaamaan. :( Luulisin että täältä helsingistäkin löytäisin kroketinpelaajia jonkin verran. En jaksanut laittaa tähän kirjoitelmaan minkäänlaista kappalejakoa ja tämä näyttää sen takia varsin ärsyttävältä ja sekavalta tekstiltä.

Napu NapuTiistai 05.02.2008 18:38

Nyt on macbook. Jonkin aikaa pohdiskeltuani päätin ostaan läppärin. Päädyin sitten macbookkiin, kun aattelin ettei peliläppäriä kannata ostaa, ku kuitenkin huomattavasti halvemmalla saa sitten pöytäkoneen siihen tarkoitukseen, kun joskus jaksaa semmoisen hommata. Olipas huono pitkä lause, mutta kuitenkin. Mac-maailma on uusi ja outo, mutta eiköhän sitä äkkiä totu.

Pling PlongKeskiviikko 09.01.2008 21:41

Nyt on kitara, mutta soittaahan en vielä osaa. Vähän sointuja yms. netistä tutkiskellut. Katsotaan miten käy... Olisin halunnut mustan kitaran, mutta en malttanut odottaa sellaista. :D

120 tähteäSunnuntai 06.01.2008 19:56

Jee! Tuli pelanneeksi tänään tylsyyksissäni Super Mario Galaxyn läpi (tai ainakin keräsin 120 tähteä). Nyt se peli kyllä pistetään pölyyntymään laatikon pohjalle tai myyntiäkin olen harkinnut. Meni hermot kyllä viimeisissä komeetta tehtävissä muutamaan kertaan, mutta kovalla yrittämisellä ne kuitenkin tuli läpäistyä.

Eilen tuli kavereita kyläilemään ja katsomaan minkälaisessa luolassa asun. Kivaa oli pelejä pelaillessa ja olutta litkiessä. Käytiin sitten lähibaarissa vähän vielä bilistelemässäkin lopuksi. Meinasin kyllä mokata alkuillasta jo pahasti, mutta onneksi Hyyppa pelasti henkeni. Kävi niin että päätin kokeilla miltä beef jerky maistuu. Noh, nohevana poikana avasin pussin ja huomasin että siellä oli lihojen lisäksi pieni pussi sisällä. Ajattelin että: "Kappas! Tämä on varmaan jotain maustetta. Sekoitetaanpa se lihojen joukkoon.". Noh, Aloin pureksia sitten yhtä semmoista lihapalaa ja aattelin että eipä tämä nyt kummoselta maistu. Hyyppa sitten alkoi lukemaan pakkauksen tekstejä ja totesi että pussi sisältää hapen poistajan, jota ei saa syödä. Eli eipä se sitten maustepussi ollutkaan... Siinä sitten äkkiä syljeksimään ja beef jerkyt roskikseen. :D Onneksi oli tarkkaavainen kaveri kun itse näköjään olen ihan tumpelo.

Mutta semmoista sattuu. Tämä vuosi on kyllä muutenkin alkanut oikein mukavasti, mutta siitä kerron ehkä myöhemmin enemmän. ;) Töissä vaan on ollut aika uuvuttavaa. Toivottavasti lumi joka parhaillaan sataa piristäisi vähän kirkastamalla synkkää talvea. Kitara pitäisi tulla ensiviikolla, joten pääsee sitten jammailemaan ja kiusaamaan naapureita.

2007 ja 2008Tiistai 01.01.2008 13:02

Nyt olisi sitten uusi vuosi alkanut. Edeltävänä vuonna tapahtui muutamia suuria käänteitä, joista koulusta valmistuminen taitaisi olla suurin. Aina ei ihan usko meinannut riittää siihen touhuun. Muutama osoitteenvaihtokin tuli tehtyä ja lopulta töitäkin tuli löydettyä.

Tältä alkaneelta vuodelta odotan paljon, mutta erilaisia asioita toki. Rakkautta ja rahaa vaikka voisi tulla. ;) Uudet taidot ja kokemuksen kartuttaminen ovat tietenkin myös hakusessa. Mutta eipä pidä liikaa toivoa. Asiat tapahtuvat jos ovat tapahtuakseen ja mitä tahansa voi käydä pienissä ja suurissa mittakaavoissa.

Mutta mukavaa alkanutta vuotta kaikille. Olkoon se onnellinen. <hymy>

Ainiin vieläLauantai 29.12.2007 18:32

Tilasin sitten hetken mielijohteesta jonkun akustisen teräskielisen kitaran ja sälät siihen.

NälkäLauantai 29.12.2007 18:28

Nälkä olisi kova kun mitään ei ole vielä syönyt, joten päätin hakea kaupasta pitsa eineksiä ja tekaista lättysen. Taikina on juuri kohoamassa. Ei tullut mittoja aineksia pistäessä käytettyä ja suolakin unohtu siinä tohinassa, mutta ei se mitään. Pitsassa on vaikea epäonnistua täysin. Juustoraaste, metukka, katkarapu ja chilitomaattisose löytyy.

Eilen tulikin sitten muutamat kaverit kylään ja toi tullessaan GH3:n, joten pelailtiin sitten aamuneljään/-viiteen, kunnes simahdin ja kaverit pakeni. Tiedä sitten häiritsikö naapureita kuinka, vaikka mielestäni pidin volyymin melko kohtuuden rajoissa. Hauska pelihän se GH3 on. Ei Wii-versio tuntunut juuri eroavan PS2-versiosta.

Saapa nähdä mitä sitä tänään keksii.

Ei ihmeitä kuuluKeskiviikko 26.12.2007 20:10

...mutta silti päätin kirjotella vähän tänne tylsyyksissäni. Hieman on vieläkin kipeä olotila, mutta tarkoitus olisi huomenna mennä töihin. Voihan sieltä aina lähteä kälppimään jos olo on liian huono. Pari päivää töitä ja sitten taas kuitenkin vapaata. Ehkä jos jaksaa voisi käydä jonku kitarankin ostamassa, kun semmoisen hankkimista olen taas viimeaikoina miettinyt. Hienoahan se olisi semmoista osata soittaa. Tosin takuita siitä oppisestahan ei ole. :)

Tuli tuossa eilen käytyä testaamassa lähibaari. Kivenheiton päässä tuollainen kuin Ravintola Täysikuu. Aika hiljanen oli meininki aluksi ja rupattelin jonku kanta-asiakkaan kanssa siinä sitten niitä näitä. Myöhemmin sinne tuli muutama kantis lisää ja joukko nuorisoa pelaamaan bilistä. Tosiaan ilmanen bilis löytyi tuosta paikasta, joten eiköhän sinne tule joskus mentyä jos kavereita vaikka on kylässä. Tosin en vielä ole käyny muissa pohjois-haagan mestoissa, joten nekin pitäisi jossain välissä tarkastaa. Haagan Kievari vissiin olisi joku ihan jees mesta, missä käy ihmisiäkin.

Super Mario Galaxyä on tullut taas vähän pelailtua ja tällä hetkellä tähtiä löytynyt 97/120. Ei siis paljoa enää kerättävää, mutta keruu on kyllä vaikeutunut hyvin paljon, kun lähes kaikki jäljellä olevat tähdet ovat komeetta-tehtävissä, joissa henki lähtee helposti.