IRC-Galleria

20 satunnaisbiisiä mp3-soittimestaniTiistai 23.05.2006 02:43

01. Doom Remix Project - The Leaning Tower Of Babel
02. Solid Base - Let is all be sunshine
03. Drömhus - Vill ha dig
04. Tom Cochrane - Lunatic Fringe
05. Irwin Goodman - Ei tippa tapa
06. Solid Base - Never find a love
07. Mr Velcro Fastener - Real robots don't die
08. Sin With Sebastian - Shut up (and sleep with me)
09. Re - Reumon
10. ATC - Around the world
11. Blondie - Heart of glass
12. Doom Remix Project - This can't be good
13. Solid Base - All My Life
14. Abyssos - Misty autumm dance
15. Doom Remix Project - The Red Moon
16. Doom Remix Project - Demon con custo
17. ZZ Top - Sharp dressed man
18. Ill Nino - What comes around
19. Eternal Tiers of sorrow - The last one for life
20. Solid Base - Bom bom bam bam bay

Onpa outoa musaa. Mutta mahtuuhan tohon muutama hyväkin :D

Hard rock Hallelujah!Sunnuntai 21.05.2006 17:39

Jeejee. Tuli eilen pidettyä eurovisionstudiot täällä kämpällä riiheläisten kanssa ja tunnelma oli varsin railakas varsinkin ääntenlaskussa. :-) Mutta nyt päätä jomottaa... :P

\,,/ Go Lordi!

normiriemuSunnuntai 14.05.2006 18:32

jepujee. Viikot tulee nyt kykittyä koulussa reitittimiä ja kytkimiä säätämässä vaikka kesäloma jo opiskelijoille koittikin. :P Noh, jos vaikka sais joskus opinnäytetyön nyt sitten tehtyä.

Viikonloppu oli varsin railakas. Perjantaina tuli lähdettyä Hyvinkäälle juobotteleen ja vähän girillailemaan kaverille. Hieman vaihtelua tuli normikuvioihin ja kivaa oli. Lauantaina sitten riihessä oli karaokelaulantaa seurakunnassa. Kaljaa ja viskiä meni sopivasti. Kalja oli lapinkultaa, joka maistuikin vaihteeksi oikein hyvältä, vaikka muistin että se ei niin hyvää olisi ollutkaan. Viski oli Hankey Bannisteriä. Halpis viski joka maistuu ainakin minun suuhuni jostain syystä hieman voilta. :D Tuli välillä laulettua karaokea niin kovaa että ääni melkein meni.

Ja tänään olikin äitienpäivä, joten tulin taas Hyvinkäälle syömään Äitin ja siskoni kanssa kiinalaiseen ravintolaan. Ihan hyvä ruoka oli, mutta ei oikein uskaltanut ihan täpötäyteen itseä syödä ettei alkaisi syljettämään. :) Kohta pitää palata riiheen ja viedä samalla pöytä ja pari tuoli täältä parvekkeelle. Jos vaikka boxilla pelailis loppuillan.

laiffiiPerjantai 21.04.2006 14:56

Kolme luokkakaveria valmistuu tänään ingenjööreiksi. Valmistunkohan minä koskaan? Aika näyttää... Tärkeintä nyt aluksi olisi kuitenkin voittaa lotossa se pääpotti. :)

arvostellooTorstai 30.03.2006 16:37

Tuli tässä keskiviikkona vähän maisteltua kaliaa ja sitten kun kalia kävi vähiin niin maistoin apurini kanssa lasilliset 'Dom Dinis Reserva Tinto'-punaviintä. Seuraavanlaisia ajatuksia tämä 7,80e hintainen ja 12,5% vahvuinen viini meissä herätti:

S - "Maistuu tärpätille ja maalille. Tosi voimakas punaviini."

M - "Maistuu punaviinimäiseltä. Ihan normaalisti maistuva. Aika pehmeä maku. Hieman happamuutta ympäriinsä, mutta ei pääse tiivistymään kielellä. Pehmeä hedelmäinen aika punainen maku."

Loppuyhteenvetona sanoisen että erittäin hyvä viini. Suosittelen. :)

Sivutestinä tuli maistettua 'Markiisi'-valkoviintä. Tämä 15% vahvuinen ja vaivaiset 4,86e maksava "viini" on sangen voimakasmakuinen. Maistuu ehkä hieman ylikäyneeltä siideriltä. Voisikonhan tämän makua parantaa vaikka sokerilla? :D

leffailuaKeskiviikko 15.03.2006 02:20

Koska listat tuntuvat olevan muotia nykyään niin tässä tulee lähiaikoina katsomani elokuvat paremmuusjärjestyksessä:

1. Million Dollar Baby
2. The Fan
3. Waterboy
----Suositteluraja (Ei kannata katsoa näitä alempia)
4. Undercover Brother
5. Rotweiler

Wanhuus iskeeTiistai 14.03.2006 02:20

Elikkä tuli sitten eilen täytettyä 27 vuotta! Huh huh! Se on jo aika paljon. Minkäänlaisia juhlia en pitänyt, enkä luultavasti pidäkkään ellei joku/jokin mieltäni saa muutettua. Ja kiitoksia kaikille minua onnitelleille. :) Nyt kun katselee taaksepäin niin huomaa että onhan tässä kaikenlaista jo tullut koettua. Pian pitäisi varmaan siirtyä työelämään ja aloittaa loppuelämä (mitä se ikinä lieneekään).

Tässä olen nyt ollut melkein kaksi viikkoa jo Hyvinkäällä vanhempien talossa majailemassa coiravahtina, kun itse porucat ovat ulkomailla. Onhan tämä aika kartano verrattuna opiskelijasoluuni. :) Keskiviikkona sitten paluu Riihimäelle alkaakin vauhdikkaasti RMK goes tekno-tapahtumalla seurahuoneella. Eipä olekkaan pitkään aikaan tullut oltua missään kunnon teknohäppeninkissä. Jos vaikka tulisi niin hyvää musaa että saisi tanssijalan vipajamaan.

PulkkaGPLauantai 25.02.2006 04:04

Niinjoo, nyt kun tuli mieleen niin viime keskiviikkona oli vuosittain järjestettävä PulkkaGP, jossa kilpaillaan parhaasta ajasta, hienoimmasta pulkasta ja esityksestä. Ensimmäisenä vuonna en edes muista millä laskin. Viime vuonna laskin kaljakorilla jossa oli sukset Thomaan kanssa, mutta voittoa ei herunut. Tänä vuonna valmistelin vähän enemmän ja toin porucoilta 80-luvun neuvostoliittolaisen teräs "stigan". Pistin sen metallisuksien pohjaan minisukset, että ne luistaisivat vähän paremmin, ja kiinnittelin vähän karhu-logojakin siihen. Tiimikaverini perui osallistumisensa pari tuntia ennen laskua, mutta sain värvättyä Chipmonkin parikseni laskemaan. Minun asusteeni näkyykin kuvasta ja chipillä oli neuvostoaiheinen t-paita ja miliisihattu. Kisailu meni hyvin ja onnistuimme vihdoin voittamaan kisailun. Palkintona oli Ilmainen saunonta Seurahuoneella ja korillinen juomaa. :) Juomaa tulikin sitten juotua saunalla niin paljon kuin maistu ja pari pulloa piti taskuunkin tunkea.

ViiniarvosteluLauantai 25.02.2006 03:46

viiniarvostelu alkoi tänään (eilen) ikävästi kun häsläsin niin että hajotin parhaimman viinilasini. Toisaalta sen lasin pari oli hajonnut jo viimevuonna aikaisemmin, joten eipä parittomalla viinilasilla paljoa tee. Ja viinilasi oli tyhjä hajotessan joten arvokasta alkoholijuomaa ei mennyt tippaakaan hukkaan. Onneksi olin ollut kaukaa viisas ja ostanut kolme viinilasia lisää muutama kuukausi sitten. Ei sentään t-mukista tarvinnut alkaa viiniä juomaan. :)

Citra Montepulciano D'Abruzzo

Italialainen punaviini. 13% ja 5,42e elikkä ei ollenkaan huono hinta/prosenttisuhde. Maku on omaan makuuni liian mausteinen, joten juominen ei ensimmäisenkään lasin jälkeen helpottanut juurikaan. Voi olla nyt mielentilastakin kiinni mutta en taida saada tätä pulloa kerralla menemään. Elikkä huomiseksi jää vielä lasillinen mikä sinänsä onkin ihan hyvä niin voin ennen kaveririn valmistujaisjuhlia sen kietaista huiviini.

Muuta sheissea

Puhelimeni (3220) oli ollut hajalla noin viikon niin ettei siinä kuulunut soittoäänet yms. ollenkaan. Tänään (eilen) päätin sitten vähän fiksailla sitä, joten insinöörinä otin kuoret ja tilpehöörit irti ja puhaltelin pölyt pois. Se ei kuitenkaan auttanut, joten pistin jonkun biisin puhelimessa soimaan ja rupesin hakkaamaan sitä. Ei mennyt montaakaan sekunttia niin johan äänet palasivat puhelimeen. Tästä tapauksesta voidaankin todeta että vanhat konstit toimii parhaiten.

HaasteTiistai 14.02.2006 16:45

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Unohdan usein laittaa musiikkia soimaan kun möllötän koneella. Joskus menee tunteja ennenkuin huomaan pistää jotain soimaan.

2. Käytän liikaa rahaa turhuuksiin kuten viihde-elektroniikkaan. Pärjäisin vanhoilla laitteillakin vielä ihan hyvin.

3. Rakastan sipsejä ja voin helposti syödä pussillisen niitä yhden elokuvan aikana (varsinkin dipin kanssa). Syömisen jälkeen minua ällöttää. Odotan innolla sydän- ja verisuonitauteja. :P

4. Odotan usein että asiat menevät huonompaan suuntaan ja yritän varautua siihen. Olen skeptinen pessimisti, mutta pyrin olemaan silti positiivinen ja hymyilen paljon.

5. Tarkistan ulos lähtiessäni ettei hella ole päällä ja että avaimet on taskussa. Joskus tarkistan useampaankin kertaan että kaikki tavarat ovat mukana, mutta olen pääsemässä tuosta tavasta eroon pikkuhiljaa.

Minut haastoi Melberg

Haastan:

Queenbitch
hyyppa
L33a
TheH
Chipmonk