IRC-Galleria

Viini arvosteluMaanantai 30.01.2006 22:03

Tuli maistettua Pelopas Chardonnay Roditis-valkoviiniä. Hinta 5,33e. Aika mautonta oli, mutta kyllähän se 11% silti toimi. Suosittelen sijoittamaan johonkin muuhun viiniin.

dumdedumMaanantai 23.01.2006 02:54

Eipä ole taas vaihteeksi aikoihin tullut tänne mitään raapusteltua. Mutta jospa nyt vähän kuulumisia.

Ostin tosiaan xboxin tossa muutama viikko sitten ja sillä olen runsaasti leikkinyt. Ihan näppärä pikku kodinviihdekeskus se on kun sai modattua ja oikeat ohjelmat siihen asennettua. Pelitkin sangen hienoja kun ottaa koneen vanhan iän huomioon. Pääsyy juuri tämän kyseisen konsolin ostoon taisi olla lukuisat emulaattorit joita siihen voi asentaa. Tällä hetkellä siihen löytyy C64, NES, SNES, megadrive, N64, Amiga, atari st, playstation ja x86 emulaattorit, joten pelattavaa riittänee muutamaksi eliniäksi.

Koulurintamalla pitäisi opinto-ohjaaja saada kiinni että saisi vähän opintosuunnitelmaa selviteltyä. Muutamat hylätyt kurssit pitäisi jotenkin saada jaloista pois ja sitten olisi työharjoittelu+opinnäytetyökin vielä valmistumisen esteenä. Motivaatio koulua kohtaa on se normaali 0. Valmistuisipa sitä nyt nopeasti niin pääsisi jumittamaan muitakin asioita elämässä. Mistähän sen harjoittelupaikan saisi? Saisi mielellään olla semmoinen homma minne voisi mahdollisesti sitten vaikka jäädä pidemmäksikin aikaa töihin.

paynePerjantai 30.12.2005 03:31

Katoin sitten viimeyönä sen Alexander Paynen kolmannenkin leffan: About Schmidt. Oli kyllä aika hyvä. Jack Nicholson veti hyvän setin. Elokuva oli samaa tasoa Sidewaysin kanssa. Nuo kaikki kolme elokuvaa mitä tossa nyt katsoin olivat kyllä hyvin samankaltaisia; kaikissa pettämistä ja muuta ihmissuhdeongelmaa. Taitaa olla tuo herra Payne vähän patoutunut ihminen.

Kävin alemyyntejä katsomassa, mutta eipä jaksa tungoksessa heilua joten lahjakortin käyttö siirtyi myöhempään ajankohtaan. Ostin kyllä kuohuvan, viinin ja vähän räjähteitä uudeksivuodeksi. Harmi ettei hyviä räjähteitä enää myydä kun pelätään että ihmiset räjäyttävät silmät päästään ja sormet käsistään. Way to go! Tod. näk. Hyvinkäällä tulee oltua juhlistamassa vuodenvaihdetta.

ainiin vielä yksi juttu...Torstai 29.12.2005 02:56

Luulin että juon melko paljon, mutta nyt olen todennut että jotkut juovat paljon enemmän. Vähän huolestuttaa semmoisten puolesta. :o

Hyö!Torstai 29.12.2005 02:40

Enpä ole taas hetkeen jaksanut tänne raapustella joten käytetäänpä nyt tähän hetki ennenkuin galleria hajoaa ylläpidon huollon alla.

Joulu meni rauhaisasti porucoilla ollessa/syödessä. Lahjoja sain sopivasti. Kaikkea hyödyllistä ja hyödytöntäkin. :) Sunnuntaina joulunjälkeen oli pieni valmistujaisjuhla siskolla täällä ja sai kakkua ja tuli muutamia vieraita. Maanantaina tuli vähän juoboteltua ja baariinkin mentyä, vaikka ei olisi näin jälkikäteen aateltuna kannattanut. Tiistaina tuli loikoiltua ja käytyä jossain syömässä. On kyllä tullut syötyä niin paljon viimeaikoina että ei voi olla terveellistä. Mutta semmostahan se joulusesonki on. :P

Nyt olen porucoilla coiravahtina kun porucat lähti Tallinnaan muutamaksi päiväksi. Tylsyyttä on ilmassa, mutta toisaalta olisihan täällä tekemistäkin (esim. irccaus :o)). Huomenna varmaan lähden käyttämään vaatelahjakortin alennusmyyntiin ja ehkä katselen vähän muitakin paikkoja. Presidenttikin olisi Hyvinkäällä käymässä, joten saapi nähdä tuleeko mentyä katsomaan. Juominkiakin olisi tiedossa, mutta katotaan nyt.

Leffa-arvioita:
Sideways - Varsin mielenkiintoinen elokuva ja jännä kuvaus erilaisista ihmisistä.
Election - Saman tekijän kuin sideways. Ihan kiva. Witherspoon oli ärsyttävä. Huomattavia yhtäläisyyksiä näissä elokuvissa.

Vielä pitäisi katsella About Schmidt tässä joku päivä.

Hojoo!Maanantai 19.12.2005 14:35

En kerennut nukkumaan viimeyönä yhtään kun jätin 3D-laboraatiotyöni viimetippaan. Ehkä 15 min torkahdin aamulla vahingossa. Nyt on kuitenkin se kurssi ohi ja saa edes muutamat opintopisteet tältä syksyltä. Jos kiinnostaa nähdä mitä töitä sinne nyt tein niin ne löytyypi osoitteesta http://rmk.hamk.fi/~rimerjoma1/3dlab/ .

Nyt pitäisi vissiin mennä nukkumaan, mutta mielenkiinnosta taidan kokeilla jaksanko vielä vähän valvoa ->

kongSunnuntai 18.12.2005 17:23

Viikonloppu meni selvänä ollessa. \o/ Käytiin King Kong katsomassa. Oli ihan hyvä leffa kyllä. Tosin se naikkonen ja kongi kiintyi vuorokaudessa vähän liikaa toisiinsa mielestäni. :) Mutta olihan se hyvin inhimillinen apina. Inhimillisempi kuin aiemmissa kongeissa. Toimintaa leffassa oli enemmän kuin olin arvellut, mutta se oli hyvin tehtyä joten ei haitannut. Tacojakin tuli tehtyä ja oli erittäin maistuvia. Vatsa paisuu varmaan kuin pullataikina. :D

Muita katsottuja:
Madagascar - Hyvä.
Valiant - Keskinkertainen.

lusmun arkeaPerjantai 16.12.2005 14:58

Mitäs tässä. Oli tiistaina Opinriihen-pikkujoulut. bilesteltiin aluksi Qb:llä, mutta sitten ilkeät poliisisedät tulivat jo vähän kymmenen jälkeen lopettamaan bileet kun jostain oli soitettu valitus. Päätimme siirtyä sitten meille bilestämään. Muutamia tunteja siinä taisi jaksaa bilettää ja sitten pitikin jo bilettäjät ajaa tiehensä että pääsee unille. Aamulla järkyttävä krapula ja kämppä hirveässä kunnossa. kaljoja ja glögejä oli mennyt siinä määrin pitkin paikkoja että jalat meinasi juuttua lattiaan. Pöydät notkuivat kaljapulloista.

Torstaina kävin tekemässä digivideokokeen 2vko myöhässä. Meni ihan tarpeeksi hyvin että kurssista pääsisi läpi jos vielä saisi videoprojektin suunniteltua, kuvattua ja editoitua (ensiviikoksi (tuskin)).

Muuten onkin ollut hiljasta. Pitäisi siivota varmaan paikat tänään, kun ei meinaa pää kestää tätä sotkua. Pulloista varmaan saa muutamat eurot sentään. :) Juomatta voisi olla ettei mene ihan alkkismeiningiksi. Tosin mitähän sitä sitten keksisi...

Mäx PeinTiistai 13.12.2005 05:39

Mallintelin tuossa vähän pelitasoa max payne 2:een, kun pitäisi 90% olla valmis huomenna tunneilla. Kyllähän se alkutuskailujen jälkeen alkoi sujua, joskaan en tiedä kuin murto-osan editorin ominaisuuksista. Kurssin läpäisyyn riittävä kenttä nyt kuitenkin varmasti tulee, kun vaihtoehtoisesti kentän olisi voinut tehdä jollekkin rupuselle Timesplitters-konsolipelille sen kämäsellä editorilla. Ei nyt ihan ehkä verrattavissa oikeaan kenttäsuunnitteluun tommoset pilipalieditorit. :)

Huomenna (tänään) olisi Opinriihen pikkujoulutkin. Pitääpi mennä katselemaan minkälaista menoa piisaa. Glögiä olisi pari litraa jo keittiössä odottamassa. Alkosta sitten vähän kossua sekaan niin varmasti alkaa lämmittämään enemmän. Ehkä jotain muutakin jouluista voisi käydä hommailemassa. Joululahjojakin olisi paras ilmeisesti tänävuonna käydä ostamassa. :)

Mutta joo. Aamulla lisää kenttäsuunnittelua ja nyt koomailua ->

viiniarvosteluSunnuntai 04.12.2005 22:45

Tarkoituksena oli aloittaa viiniarvostelujen kirjoittaminen, kun juon silloin tällöin halpoja viinejä, lähinnä valkkaria. Mutta mutta... homma ei olekkaan aivan niin helppoa kuin arvelisi kun makuaistit turtuvat helposti pullollisen jälkeen. ;) Mutta yritetään:

White Water Lily - 5.29e
Aika perusvalkoviiniä. Maistu ihan hyvin.

Silvaner Trocken - 5.44e
Oikein kivan makuinen. Aika mietoa.

Löl. ei mulla muuta. Viinit kannattaa juoda kylmänä jos ei tykkää karvaasta mausta.