IRC-Galleria

120 tähteäSunnuntai 06.01.2008 19:56

Jee! Tuli pelanneeksi tänään tylsyyksissäni Super Mario Galaxyn läpi (tai ainakin keräsin 120 tähteä). Nyt se peli kyllä pistetään pölyyntymään laatikon pohjalle tai myyntiäkin olen harkinnut. Meni hermot kyllä viimeisissä komeetta tehtävissä muutamaan kertaan, mutta kovalla yrittämisellä ne kuitenkin tuli läpäistyä.

Eilen tuli kavereita kyläilemään ja katsomaan minkälaisessa luolassa asun. Kivaa oli pelejä pelaillessa ja olutta litkiessä. Käytiin sitten lähibaarissa vähän vielä bilistelemässäkin lopuksi. Meinasin kyllä mokata alkuillasta jo pahasti, mutta onneksi Hyyppa pelasti henkeni. Kävi niin että päätin kokeilla miltä beef jerky maistuu. Noh, nohevana poikana avasin pussin ja huomasin että siellä oli lihojen lisäksi pieni pussi sisällä. Ajattelin että: "Kappas! Tämä on varmaan jotain maustetta. Sekoitetaanpa se lihojen joukkoon.". Noh, Aloin pureksia sitten yhtä semmoista lihapalaa ja aattelin että eipä tämä nyt kummoselta maistu. Hyyppa sitten alkoi lukemaan pakkauksen tekstejä ja totesi että pussi sisältää hapen poistajan, jota ei saa syödä. Eli eipä se sitten maustepussi ollutkaan... Siinä sitten äkkiä syljeksimään ja beef jerkyt roskikseen. :D Onneksi oli tarkkaavainen kaveri kun itse näköjään olen ihan tumpelo.

Mutta semmoista sattuu. Tämä vuosi on kyllä muutenkin alkanut oikein mukavasti, mutta siitä kerron ehkä myöhemmin enemmän. ;) Töissä vaan on ollut aika uuvuttavaa. Toivottavasti lumi joka parhaillaan sataa piristäisi vähän kirkastamalla synkkää talvea. Kitara pitäisi tulla ensiviikolla, joten pääsee sitten jammailemaan ja kiusaamaan naapureita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.