IRC-Galleria

Kävimme katsomassa Pirates of the Caribean 2:n Jari:n, Anye:n, Mi-ki:n ja Hyyppa:n voimin Hyvinkään Kinomassa. Elokuva oli ihan ok kyllä, joskin melkoinen tehostepläjäys varsinkin loppua kohden. Otin rommipullon elokuviin mukaan lämmikkeeksi ja join siitä aina kun rommi mainittiin tai oli muuten vaan tylsä hetki. Ei kyllä mennyt puoltakaan pulloa että ehkä siinä sitten niitä jännittäviäkin hetkiä oli. hauskoja ainakin toisinaan. Elokuva kuitenkin yksinään jäi liian pahasti kesken ja nyt pitää odottaa vuosi jatko-osaa, joka kuitenkin kuvattiin samaan aikaan kuin tämä toinen osa.

Noh, elokuvan jälkeen sitä mentiin sitten viereiseen Haarikka-pubiin, jossa pelattiin muutamat biljardipelit ja juotiin muutamat juomat. Tämän jälkeen hetken hortoiltuamme päätimme mennä Medicinman-baariin. Medarissa sitten tulikin muutama otettua kun juomatkin maksoi vain 2e/kpl. Noh eihän sitä medariin voi koko illaksi jäädä joten menimme naapurissa olevaan Level 5:een.

Level 5:ssä oli melko vähän porukkaa mutta kyllähän se aika sielläkin kului kun muutamat tutut näki. Vähän tuli jopa jorailtua mikä onkin ihan kiva lisä keksiviikkoiltoihin. Mutta havahduin kuitenkin siihen että "viimeinen juna" lähti Riihimäelle jo klo 02:37, joten änkesin siihen. Ilokseni huomasin että Traalik, joka asuu myös Riihessä saattui samaan junaan joten ei tullut ihan tylsä matka.

Noh, mutta nyt kotona. Joten koisaaminen kai edessä. Öitä mussukat!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.