Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

Sekava iltaSunnuntai 04.12.2005 15:31

Joo, eilen oli sitten sellainen agenda että lähdin jo puolelta päivin kohti Järvenpäätä. Ensinnä vedettiin semmoset 2h treenit jonka jälkeen roudattiin soittimet ravintola Swengiin. Swengin yläkertaan oli ilmestynyt hemmetin komea ja asiallisilla vermeillä varustettu lava ja myöskin asiallinen hemmo niitä hoitamaan - kiitos! Lyötiin kamat pystyyn, juopoteltiin ja soitettiin. Istuin yhteensä melkein 4h lavalla urkujen takana - melkoinen maraton.

Ehdin kuin ehdinkin vikaan junaan, jossa alkoi olla melko borettavaa. Lähinnä teki mieli mennä himaan mahd. nopeesti, mutta kuinka ollakaan - ystäväni Riikka törmäsi paikalle ja lähdettiinkin vetäämään akuutit aamuyöjurrit Prahaan. Sinne tuli myös muutama muu frendi, joiden kanssa sitten juopoteltiin. On myös kerrottava terveisiä sille mammalle joka yritti pokailla meitsiä. Hoho.

Nyt on aika kova krapula, lähden Simon kanssa Cantina Westiin sitä parantelemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.