IRC-Galleria

FIRMAN PIKKUJOULUTKeskiviikko 30.11.2005 20:29

Joo, koht ois FIRMAN PIKKUJOULUT :
D Pelottaa jo etukäteen.

RoudaustaTiistai 29.11.2005 19:58

Tänään on Roudattu tunteella! Ensin meikäläisen entinen Hammond E-262 Heikille - 250 kg neljänteen kerrokseen ei tietty tuntunut missään. Sen jälkeen Heikin vanha Hammond Maverick, hirveä paska, Poirottiin ja lopulta vielä meikäläiselle uusi E-112 himaan. Nyt on kyllä komea urku noin ulkoisesti, pientä säätöä kaipaa tosin.

Eilen tuli myös viimeisteltyä itsensä Jukka Gustavsonin entisen Lowrey-urun korjaus. Tolla vehkeellä on siis soitettu Wigwamin levyt Fairyport ja Being suurimmaksi osaksi... Vielä pitäis saada elektroniikka ympättyä takaisin puukuoriin ja sitä ennen viritettyä ovela saranasysteemi, niin että tuo 64 (elektroni)putkea kiinni pitävä hillitön peltikotelo pysyy paikallaan. Sitten pääseekin testaamaan Losing Holdia...

Kahvi ja suklaaMaanantai 28.11.2005 15:10

...rules. Rules on myös uusi treenikämppä akustointeineen ja muineen. Eiliset treenitkin olivat rules.

Uuden treeniksen myötä asentelin Rhodesin ja Yamaha SK-20:n vanhan synaständin päälle. Toimii pirusti paremmin kuin aiempi järjestely, jossa tuo SK oli Rhodesin päällä. Nyt voi soitella seisaaltaan kuten kunnon rokkareiden kuuluukin.

Rokkia ja sporttiaSunnuntai 27.11.2005 13:34

Joo, kohta on ohjelmassa rokin soittoa ja sen jälkeen urheilu-osuus, eli treenikämpän muutto muutamaa kerrosta alemmaksi. Uuden treeniksen pitäis olla äärimmäisen hifi, äijät ovat jaksaneet hoitaa homman kunnolla ja kaikissa seinissä on akustiikkalevyt jne. Siinä lienee hyvä mekastaa.

Eiliset bileet oli ruleskut, kiitoksia vaan Saijalle & co :)

Elektroninen vitutusLauantai 26.11.2005 20:48

Oon tänään säätänyt koko päivän elektroniikkaa sillä lopputuloksella, että mikään ei toimi sen paremmin kuin eilen. Envelopefiltteri kuulostaa edelleen fuzzilta ja yks Leslie 760:kin päästi savut uudelleen ulos. Noh, ainakin Lepan suhteen alan olla jo aika varma viasta...

Olut on hyvää, joten juon parhaillaan olutta! Kohta kekkereille. Saas nähdä koska Heli ehtii bilestämään myös...

Leslie rulesPerjantai 25.11.2005 20:48

Joo, laitoin tohon mun hianoon puu-Leslieen uuden bassoelementin ja jakosuotimen. Jumantsuigula että parani soundit helevetisti. Jytisee bassot sillä viisiin että kohta on naapurloilla aihetta tehdä uusi protesti meikäläisen kämpästä kuuluvasta musisoinnista :---D

Töissä tuli väännettyä uusi versio rekisteriselosteesta, oli hieman vanhentunut. Lisäksi kävin lopultakin Verkkokupassa vaihtamassa paskaksi menneen näppiksen uuteen. Kylläpä tässä on ihana tatsi ja tekstin suoltaminen onkin lähes nautinnollista. Radioduossakin vierailin hakemassa noita jakosuotimen osia. On kyllä kauppa muuttunut ja ikävä kyllä suosikkimyyjäni poistunut ruodusta :(

Huomenna pitäis käydä treenaamassa jotain rokkistankkucovereita ensi viikonlopun keikkaa ajatellen. Lystikästä sikäli, että puolet biiseistä on sellaisia, joita en ole koskaan kuullut ja toisestakaan puoliskosta en ole kauhean montaa aiemmin soittanut. Kaipa sitä kuitenkin selviää, helppojahan noi on.

NamTorstai 24.11.2005 14:29

Kylläpä on hyvvee: ruistoast + mozzarella + tomaatti + pesto. Rules. Muki kahviakin on. Elämän pieniä iloja. Kuuntelen Liekkiä ja olen rapulassa.

Parempi päivä vaihteeksiKeskiviikko 23.11.2005 13:27

Hmm, tänään tuntuis olevan ihan hyvä päivä! Kävin tossa jo parilla asiakkaalla ja hain himasta unohtuneen puhelimen - ja siitä huolimatta fiilis on hyvä!

Eilen kävin hämmästelemässä paria rikkinäistä Leslie 760:stä. Korjausoperaatiot vaikuttaisivat suhteellisen triviaaleilta: toiseen uusi volapotikka bassostyrkkariin ja toisesta pitää vaihtaa läjä toimintasavut pihalle päästäneitä komponentteja.

Sainpa haltuuni myös erinomaista motown-soulia suoraan Helsingistä: voin todellakin suositella Nicole Willis & The Soul Investigators - Keep Reachin' Up -lättyä. Groovaa todella komeasti ja soundit ovat erinomaiset.

Nyt pitäis taas jatkaa bitinnysväystä. Iltapäivällä pitää lopultakin käydä siellä Verkkokupassa. Sen jälkeen luvassa on myös kaahailua ympäri eteläistä Suomea ja pitäis tuossa yks frendikin nähdä. Jottapa tuota. Mikäs tässä.

Asentelin Operan läppäriin. Ikävä kyllä Firefox ei ole läheskään näin toimiva selain.

Ee hele, part 2Maanantai 21.11.2005 18:03

On kyllä ihme päivä. Aamulla ei ollu kankkusesta tietoakaan, mutta nyt yhtäkkiä iski todella nuutunut olo. Väsyttää niin saamaristi.

Olen perkele tuplabuukannut taas koko viikon. Pitäis opetella käyttämään kalenteria paremmin. Tällä viikolla ohjelmassa aika paljon elektroniikkaa ja aika vähän bittiä, mikä on oikeastaan ihan jees.

Ee heleSunnuntai 20.11.2005 14:12

Aletaan täs dokaa ja lähetään Poirotin pikkujouluihin. Tyttis oli eilen "hieman" kännissä, hain sen taksil himaan :
D