IRC-Galleria

Porasin ainakin 2000% reikää ja nyt rupee tuo metallikasa vähitellen näyttämään siltä, että kyllä tästä aika kova rokkivahvistin vielä tulloo.
http://maza.fi/pics/rokkinuppi/

Kitaristeille infoa: Päätteessä on 6V6 ja EL84-putket, joiden volumet ovat itsenäisesti säädettävissä. Saa siis "fenderii" ja "marshallia". Etuasteessa on kaksi kanavaa, toinen on fenkku- ja toinen hotrodattu marsu. Lisäksi soolobuusti ja putkella tehty efektilenkki. Vaikka itse sanonkin niin tästä tulee rules härveli.

Ee...Torstai 29.12.2005 15:19

...hele. Kohta pitäis porata 666 reikää vahvistimen chassikseen.

Hmm.Tiistai 27.12.2005 00:52

Harrastin seksiä ekan kerran päivälleen 5v sitten. Hooray.

HörhMaanantai 26.12.2005 22:46

Hmm. Alkaa vähitellen riittämään tää kotikotimeininki. Huomenna onneksi pääsee taas himaan kuivattamaan buttia ja soittamaan urkuja.

Tänään olen suunnitellut rakentavani modulaarisynan putkilla. Löytyi mukavan simppelin näköisiä kytkiksiä netistä. Taidan ekana kyhätä filtterin ja sen jälkeen sitten laajentaa hommaa eteenpäin. Boksina vois käyttää tällä hetkellä joutavana lojuva Solina-urkua, jonka kunnostukseen ei taida ikinä löytyä motivaatiota...
Lisäksi tuli hieman sävelleltyä ja soiteltua pianoa. Akustisen pianon (vaikkakin aika huonon) olemassaolo on kyllä eräs parhaita puolia täällä ollessa. Jos ois paljon rahaa ja tilaa, niin kyllähän esim. Yamahan akustinen pystypiano houkuttelis aika paljon. Noh, toistaiseksi saa Rhodes riittää pianotarpeisiin himassa.

LasimusiikkiaSunnuntai 25.12.2005 20:34

Prahassa soitteli joku ukkeli viinilaseilla vaikka mitä ja pitihän sitä itsekin kokeilla. Pienen treenin jälkeen sain jo Finlandia-hymnin soitettua jotenkin välttävästi... http://maza.fi/tmp/finski.avi

EDIT: Pahoittelen taustahäsläystä. :>

Saantia ja antiaLauantai 24.12.2005 23:04

Joulu on saamisen ja antamisen juhlaa, joten mäkin sain:

- pari kirjaa
- pari lodjua suklaata
- Dremel-poran
- uimahousut + rahaa uimahalliin (lievä vihje?)
- härskit patalaput
- rahaa valettuihin korvatulppiin

Ihan lystiä. Lukeminen ja röhnöttely maha täynnä kinkkua rules.

Siinähän ne tais sitten ollakin. Lahjoin myös itse porukat ja broidin; faija sai pelastusliivit, mutsi hifin japanilaisveitsen ja broidi drinksusekoittimen.

HankoPerjantai 23.12.2005 22:08

Jeps, päivä kului jouluostoksilla ym. ja äsken tuli testailtua Ernon uutta automobiilia. Hyvin sillä Helsingistä Hankoon pääsi. Kävin äsken saunassa. Sääli, että on hieman ahdistunut ja vittuuntunut fiilis. Vaan kaipa tää tästä kohta taas.

Ruokaa, osa kolmePerjantai 23.12.2005 03:04

Innostuin väsäämään safkaa klo 00:10! Uskomatonta!

1. Laita kuivalle helkkarin kuumalle pannulle curryä, sarviapilansiemeniä, sinapinsiemeniä, mustapippuria, korianteria ja paahda.
2. Laita kehiin öljyä, sipulia ja valkosipulia
3. Käristä sipulit ja valkosipulit
4. Laita kehiin pussi katkarapuja ja reilu loraus soijaa
5. Pehmentele paketillinen nuudeleita valmiiksi vaikka nekrossa, mutta lisää toinen nuudelipaketti sulavista katkaravuista irtoavaan liemeen
6. Kun katkaravut ovat kiehuneet kuiviksi, lisää loput nuudelit.
7. Pistä päälle pussillinen katkarapunuudelimaustetta
8. Paista reilusti
9. Syö!

Oli melkein parempaa kuin tuo kookoscurrymeininki. Nyt on ähky. Menen unille. Fiilis on pitkästä aikaa todella hyvä, selvinpäin oleminen mitä ilmeisimmin rules. Kuten myös eräät teistä ihanista ihmisistä. :)

MusapäiväPerjantai 23.12.2005 00:59

Tänään en tehnyt juuri muuta kuin musajuttuja. Iltapäivällä käytiin HP:n kanssa hieman säveltämässä uusia hittejä ja treenaamassa stemmoja; muu aika kului härveleiden rakentelun merkeissä. Tarkoitus oli rakentaa tremolon kaveriksi chorus, mutta kävikin niin että porasin vahingossa väärän piirilevyn ja kasankin MXR:n Envelope Filterin.

Nyt onkin sitten Rhodesin perässä tuliterät Electro-Harmonix Pulsarin ja tuon MXR EF:n kopiot. Soundaa komialta! Erityisen hauskaa on ajaa tremoloitu signaali envelopefilteriin -> himmeetä teknopulputusta. Ilman tremoloa lähtee filtterillä komeat Stevie Wonder -henkiset funkkiränkytykset. Rok!

Nyt unille. Huomenna lahjahäröilyä ja sitten vanhempien ja broidin kanssa joulunviettoon kotikotiin.

TremoloTorstai 22.12.2005 00:16

Ilta on kulunut tremolon rakennuksen merkeissä, huomenna vois tehdä tuon valmiiks. Sitten olis Electro-Harmonix Pulsar ja kyllä varmaan väpättää.
Vitutellut on jonniin verran mutta kyllähän se tästä. Kiitoksia konsultaatiosta.
Nyt pyykit koneesta ja unille. Huomenna saa onneksi nukkua edes vähän kauemmin.